„ВОЙНИШКАТА ВДОВИЦА” КАТО ДИРЕКТИВА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: „ВОЙНИШКАТА ВДОВИЦА” КАТО ДИРЕКТИВА

Мнениеот sin4ec » 04 ное 2012 16:53

Не виждам какво общо има Левски с ДПС. Партията( която и да е тя) си плаща наем и ползва съоръжението, и на Армията и на Васил Левски да идат и да платят-ще го ползват. Гибона е политик, колкото и аз, да си ходи и в ПКК, ако иска. ДПС в София и половин процент не могат да вземат, ако ще на 10 стадиона да правят маанета. Титаните и на бен Ладен биха си дали терена, но е в лошо състояние и за нищо не става-какво общо има ползването под наем на един стадион с кой какъв е? На таз логика Гигов нюуейв ли е, че Депеш свириха там?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2012 17:07

sin4ec написа:Не виждам какво общо има Левски с ДПС. Партията( която и да е тя) си плаща наем и ползва съоръжението, и на Армията и на Васил Левски да идат и да платят-ще го ползват. Гибона е политик, колкото и аз, да си ходи и в ПКК, ако иска. ДПС в София и половин процент не могат да вземат, ако ще на 10 стадиона да правят маанета. Титаните и на бен Ладен биха си дали терена, но е в лошо състояние и за нищо не става-какво общо има ползването под наем на един стадион с кой какъв е? На таз логика Гигов нюуейв ли е, че Депеш свириха там?

Въртете си далаверите с ДПС,нас това не ни засяга,продали сте се и толкова!Ние не ревем на чужд гроб като вас!
П.П.
Предните постове упрекваше агитката на ЦСКА , че пеела КЗЛ по стадионит,как така когато сините фенове пеят "Еб@хме Ботев в г_за" това се отнася за Ботев Пловдив,а когато армейците пеят КЗЛ то това не е за Левски от Подуяне,а за Левски на Българите?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 ное 2012 17:28

Не знам кой е пял такова нещо, аз не съм и не съм чул, а съм бил на доста мачове с Ботев. Колкото до ДПС-крайно време е да се изясните- ББ ли е, Чорни ли е, Станишев ли е, КГБ с тяхната банка ли е, дпс ли( това е нещо ново), изберете си едно в края на краищата, за да е ясно. Както е ясно и недвусмислено следното:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 ное 2012 18:35

Голеадор, как не те е срам да говориш за комунизъм бе. Ако го нямаше тоя комунизъм, нямаше да си фен на ЦСКА, защото такъв отбор нямаше да има. Нито московското, нито вашето.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2012 19:13

rsk написа:Голеадор, как не те е срам да говориш за комунизъм бе. Ако го нямаше тоя комунизъм, нямаше да си фен на ЦСКА, защото такъв отбор нямаше да има. Нито московското, нито вашето.

Човек когато говори истината няма от какво да се срамува,но ти това няма как да го знаеш де.
П.П.
Щях да съм фен на ЦСКА Кардиф!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 ное 2012 19:25

Хехех какво ми говорите бе смешки! ЦСКА бил комунистически отбор, а кой отбор не е бил комунистически по времето на комунизма??? Вашият ли? - Отбора на милицията! Я се стегнете и спрете и обуздайте злобата и омразата си, защото ще си докарате инфаркт! ЦСКА и Левски винаги са били комунистически отбори! В момента също са! Баков какъв е? Същия като Гърнето - отроче на режима! Ако вие се смятате за отбор на демокрацията, трябва да се отречете от 90% процента от успехите си, трябва да се отречете от половината си легенди, които са били агенти на ДС, включително и настоящия ви собственик! Сега искам да излезе някой левскар и да ми каже, че левски са били частен отбор на демократите преди 89 година! Темата е абсурдна и провокативна! Левскарите пускат такива теми, защото ги е яд на нас! Умират от злоба заради това, че сме по - големия и по - успелия отбор, затова се опитват да ни омаскарят!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2012 19:31

sin4ec написа:Не знам кой е пял такова нещо, аз не съм и не съм чул, а съм бил на доста мачове с Ботев. Колкото до ДПС-крайно време е да се изясните- ББ ли е, Чорни ли е, Станишев ли е, КГБ с тяхната банка ли е, дпс ли( това е нещо ново), изберете си едно в края на краищата, за да е ясно. Както е ясно и недвусмислено следното:

Много езуитски ми отговаряш.Ако намекваш,че лъжа или си измислям,става въпрос за последното ви гостуване в Пловдив!Ако си пропуснал този мач,може да попиташ във форума на Левски за пеенето "Еб@хме Ботев в г_за" или да зададеш същия въпрос във форума на Ботев.
П.П.
Какво да се уточнявам?Кое е неразбираемо?Левски е отбор на всяка власт!За да не се повтарям прочети това което съм постнал по-рано:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=34&t=121529&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 ное 2012 20:53

Последното ни гостуване там беше преди доста години. аз такова нещо не съм пял никога, виж, за Стойчо сме го пели, и не само с ЦСКА-и в Ловеч му го пяхме.За Любо-също, но за Ботев нещо ми се губи...Въобще този рефрен е за хора, не за отбори-ако някога и някъде е употребено за Ботев от част от нас-(а това ме съмнява, имаме си достатъчно хубави рефрени за тях), е инцидентно. Колкото до другите плямпаници за всяка власт и прочее-чели сме ГА, няма нужда да го цитираш. ако това ти е веруюто-твой проблем. Там психиатрите са си казали отдавна думата. Проблемът е, че няма факти-освен розови мустакати сънища. Аз давам факт за свещи в джамията-тишина... Интересен отбор на властта, на когото му взимат играчите да си карат казармата в ...антикомунистическия и онеправдан ЦДНА ! И ги викат запас точно когато не трябва.( изключително широко използван харизматичен подход). По времето на регентите и цар Борис явно някакви уникални златни потоци са се ляли към Левски, но така и не успяват да вземат 9 поредни титли - много ще да са са били силни съперниците. Което за Неотбора на властта ЦДНВ не е никакъв проблем малко по-късно. Понеже Левски е отбор на властта, малко му взимат стадиона и го набутват в блатата зад Подуене след 20 години, но нищо! И когато след 1990 справедливостта е възстановена по един или друг начин, се почва рев и сополи за '' подарения стадион'', като в тези тиради отнетия такъв по правило не се споменава. В същото време на отритнатото червено сираче му се строи стадион в центъра и две бази изцяло за сметка на МНО, което и ги поддържа пак за своя сметка десетилетия наред! И когато несвързаният и непревзел държавата Мултигруп взима сирачето, искайки от военните всички бази и накрая гонейки ги оттам-коя ли власт е виновна?
Всичките тези грачещи плямпаници имат една причина-жестокият син погром за 15 години над ЦСКА, гарниран с 5-0, 7-1, сериите победи над Харизмата по всякакви села и стадиони из България и София, униженията насред Армията, както и пълната деградация на ЦСКА, превърнал се в селски отбор и символ на некоректност, допинг, измами и молещи се на турския бог фенове, предмет за подигравка из цялата страна. Това е истината, която не можете или не искате да приемете. И затова се търси оправдание и виновник-ми кой да е друг , освен Левски? Дерзайте, целта е близко!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 ное 2012 00:12

sin4ec написа:Последното ни гостуване там беше преди доста години. аз такова нещо не съм пял никога, виж, за Стойчо сме го пели, и не само с ЦСКА-и в Ловеч му го пяхме.За Любо-също, но за Ботев нещо ми се губи...Въобще този рефрен е за хора, не за отбори-ако някога и някъде е употребено за Ботев от част от нас-(а това ме съмнява, имаме си достатъчно хубави рефрени за тях), е инцидентно. Колкото до другите плямпаници за всяка власт и прочее-чели сме ГА, няма нужда да го цитираш. ако това ти е веруюто-твой проблем. Там психиатрите са си казали отдавна думата. Проблемът е, че няма факти-освен розови мустакати сънища. Аз давам факт за свещи в джамията-тишина... Интересен отбор на властта, на когото му взимат играчите да си карат казармата в ...антикомунистическия и онеправдан ЦДНА ! И ги викат запас точно когато не трябва.( изключително широко използван харизматичен подход). По времето на регентите и цар Борис явно някакви уникални златни потоци са се ляли към Левски, но така и не успяват да вземат 9 поредни титли - много ще да са са били силни съперниците. Което за Неотбора на властта ЦДНВ не е никакъв проблем малко по-късно. Понеже Левски е отбор на властта, малко му взимат стадиона и го набутват в блатата зад Подуене след 20 години, но нищо! И когато след 1990 справедливостта е възстановена по един или друг начин, се почва рев и сополи за '' подарения стадион'', като в тези тиради отнетия такъв по правило не се споменава. В същото време на отритнатото червено сираче му се строи стадион в центъра и две бази изцяло за сметка на МНО, което и ги поддържа пак за своя сметка десетилетия наред! И когато несвързаният и непревзел държавата Мултигруп взима сирачето, искайки от военните всички бази и накрая гонейки ги оттам-коя ли власт е виновна?
Всичките тези грачещи плямпаници имат една причина-жестокият син погром за 15 години над ЦСКА, гарниран с 5-0, 7-1, сериите победи над Харизмата по всякакви села и стадиони из България и София, униженията насред Армията, както и пълната деградация на ЦСКА, превърнал се в селски отбор и символ на некоректност, допинг, измами и молещи се на турския бог фенове, предмет за подигравка из цялата страна. Това е истината, която не можете или не искате да приемете. И затова се търси оправдание и виновник-ми кой да е друг , освен Левски? Дерзайте, целта е близко!

Човеко,аз те затрупах с факти,а ти ми говориш за ГА!Явно Ефрем яко ти е изпържил мозъка.А за "фактите" които си ми пуснал просто са потресаващи.Щом думите на господин Ангелов значат за теб,че ЦСКА са турци,какво значи пожеланието на феновете на Левски към кандидата на ДПС да стане гордостта на Подуяне?Щом искате да се гордеете с депесар,не се чудете,че ви смятат за турски подлоги![rimg]http://oi44.tinypic.com/v4qfj5.jpg[/rimg]И как така ви взели стадиона и ви набутали в Подуяне?На нас ни взеха школата и никъде нищо не са ни дали!Но както и да е ,от твоето писание разбирам,че завиждаш на успехите на ЦСКА и се криеш зад разни клишета,като се надяваш аз да не спомена за подигравките с Левски и звучните шамари от Тампере,БАТЕ,Жилина и още знайни и незнайни клубчета по света!Не случайно в Европа ви наричат "Левскиньо" и футболните идиоти на Европа!Но до това положение ви доведе наглото ви държание и отношение към противника!А като ти гледам писанията,това държание на клуба е попило и във феновете!Дерзайте,ома още много знайни и незнайни тимчета в Европа които ще ощастливите!
П.П.
Защо отричаш за "Еба@хме Ботев в г_за"?Това го пяхте здраво цял мач като тон ви даваше човека с мегафона!Или ти не пееш това което пее агитката,ти тогава си пял песните на Азис и Бони от концерта им на Герена в
подкрепа на ДПС!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2012 20:14

На последния мач и двете агитки изказаха задоволство, че не е обиждан нито Левски, нито Ботев. Какъв мегафон и Ботев те гони, ти си знаеш. Сигурно си чул по-добре от 3000 гости от Пловдив? Това е клевета, но нейсе, няма какво да се занимавам с глупости. Е.ахме и Бенковски, и Волов, и Захари Стоянов, и както кажете-така е! И сме отбор на Фердинанд, Малинов, Стамболов, Червенков, Живков, Луканов, Симеон I, Иван Костов, Симеон II, султан Баязид, кхан Тервел , Александър Македонски, Тутанкамон и Хефрен! Има податки и за шумеро-акадски сини мобилни медии, но са в процес на радиоактивно датиране и доизясняване! Намерена и датирана преди 4 000 г е и индийска плоча с доброволно дарение на управляващите касти в полза на тракийско-варварски спортен клуб, чиято емблема по щитовете подозрително напомня на Л. После се чудят що Хитлер търси авестийските арийци по онези земи... Айде сега валидолчето и лека нощ!

Върни се в “Футбол - България”