БФС, отложете кръга!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: БФС, отложете кръга!

Мнениеот petrof » 25 авг 2012 15:38

Ало автора, ама какво толкова си ги зажалил тия балерини футболистите бе. На един арматурист или кофражист примерно да не му е по добре в тази жега, ама бачкат и си траят. Футболистите, взимат в пъти по-големи заплати от всички нас. Ти ще поискаш и климатици да им сложим на терена. Излагаш се с тая тема. Да играят и това е.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 25 авг 2012 15:41

a днес къде ще дават мачовете?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 авг 2012 15:43

tarikat написа:a днес къде ще дават мачовете?

Никъде .. само в сайта на Livesport ще има студио

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 авг 2012 15:47

petrof написа:Ало автора, ама какво толкова си ги зажалил тия балерини футболистите бе. На един арматурист или кофражист примерно да не му е по добре в тази жега, ама бачкат и си траят. Футболистите, взимат в пъти по-големи заплати от всички нас. Ти ще поискаш и климатици да им сложим на терена. Излагаш се с тая тема. Да играят и това е.

Абе, умник, това че нашите работодатели се правят на гръмнати и не вземат препоръките под предвид, това ли да го взимаме за меродавно :shock: Същите тези, обезопасяват работните места само, ако научат, че идва проверка. Голям пример даде, изкърти мивките в квартала си.
Друг пък, щото бягал за здраве от 7-8 вечерта, също намирал за нормално да се играе по това време. Ами, като не си с всичкия, бягай, за да си още по-здрав, от 4 до 5 следобед. Защо ми бягаш привечер, като си толкова отворен. И колко бягаш, е друг въпрос.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 25 авг 2012 15:48

petrof написа:Ало автора, ама какво толкова си ги зажалил тия балерини футболистите бе. На един арматурист или кофражист примерно да не му е по добре в тази жега, ама бачкат и си траят. Футболистите, взимат в пъти по-големи заплати от всички нас. Ти ще поискаш и климатици да им сложим на терена. Излагаш се с тая тема. Да играят и това е.

браво много добро мнение поздравявам те колега
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 авг 2012 15:52

Viktor4o_Rs написа:... В Бразилия, Аржентина или арабските страни да не е по-хладно, ама си играят хората през деня ;)
За осветлението и отоплението съм напълно съгласен, но и тогава ще намерят кусури - един ще го дразни светлината, на друг ще му е топло на краката и те така :lol:

Жалко, и ти си почнал да говориш наизуст. Бразилия и Аржентина... първо, че там е хладната част от годината. Второ, много ме съмнява да ги опънат да играят на 38-40 градуса през деня. Трето, има ли стадиони без осветление в тамошните първи лиги, че да се налага местната федерация, да ги изтезава да играят през деня на Сахарски жеги?
Арабските държави... тук пък съвсем сбърка. Колкото пъти погледна лайва късна вечер/нощем, толкова пъти намирам доста арабски мачове. Било то от Мароко, Саудитска арабия, Йордания...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 авг 2012 15:54

MOREE написа:

браво много добро мнение поздравявам те колега

Сега го хвани под ръчичката и мръднете някъде към вътрешността на страната. Примерно Разград. После седнете на някоя пейка, но не под сянка и стойте така умно два часа.
След това ви чакам за мнения.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 25 авг 2012 15:54

ehh написа:

Абе, умник, това че нашите работодатели се правят на гръмнати и не вземат препоръките под предвид, това ли да го взимаме за меродавно :shock: Същите тези, обезопасяват работните места само, ако научат, че идва проверка. Голям пример даде, изкърти мивките в квартала си.
Друг пък, щото бягал за здраве от 7-8 вечерта, също намирал за нормално да се играе по това време. Ами, като не си с всичкия, бягай, за да си още по-здрав, от 4 до 5 следобед. Защо ми бягаш привечер, като си толкова отворен. И колко бягаш, е друг въпрос.

Ама ти сигурно при над 30 и при под минус 5 градуса не излизаш от вкъщи. Според теб като има такива температури нищо да не правим. Само да си седим у дома и да лежим. Никаква работа, защото може да ни стане лошо :mrgreen:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 25 авг 2012 15:58

Да ме извинявате много, но помня, че на световното първенство по футбол в САЩ през 1994-та се играеха мачове от 13:30 местно време при температури над 43 градуса и не съм чул някой да е колабирал или да е умрял, така че какъв е проблемът?
Последна промяна от krum_kravov на 25 авг 2012 15:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2012 15:59

Ми попринцип температурите са като за северна африка и арабските страни.В България обаче трудно проявяваме творчество. Караме си я сега както преди примерно 3-4 години когато си беше по хладно рлр всеедно сме Април... Хората излизат по улиците , работят без следобедна почивка, палят си огИн... вчера дори 4-5 мръсни пубера палиха оган на покрива и нито доиде патрулката нито пожарната нищо,че ги повиках.
Та искам да кажа ,че като цяло сме си дебили. :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”