Новите простотии на Батков!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: Новите простотии на Батков!!!

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 16:11

ZYKLON написа:
Old_death написа:
По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

Много сте!Силни сте!!! :lol: :lol: :lol:

Не ви ли омръзна да се излагате като кифли!Най голямите курви,сътворени от човечеството са историята и статистиката.Всеки може да ги ползва както му изнася.Продълзавайте да си вдигате самочувствието!!!

Поне има,какво да вдигаме за разлика от вас.

Ти,не знам,ама аз предпочитам дамски бедра да вдигам,както и чаши,пълни с алкохол....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 фев 2009 16:12

popaj написа:
UltraBlue написа:По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

П.С. Не съм сигурен за точните цифри,но мисля бяха нещо от сорта 8-)

Добре,де вие сте милиарди.Май ,само аз и още трима-четирима тук,във форума сме от ЦСКА.Сега доволен ли си?Иди спокойно и гепи от баща си едно левче да си купиш шоколадче.Може и една тъпанарка да си удариш-да те успокои.
:mrgreen:

А ти си готов за цирка-търсели дърт клоун рогоносец :lol: :lol: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 24 фев 2009 16:13

старата песен на нов глас-боратчо говори против ЦСКА,милионите сини привърженици по цял свят му се кефят,щото не могат си се радват но отборчето,което от 8 мача има 5 гола и накрая на шампионата ще има-32 лек ви ден

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 16:13

Old_death те,че няма да спрат да говорят глупости няма,но не бива да мълчим щото ни мързи :roll: ЦСКА трябва да се защитава независимо на какъв фронт РАЗЛИЧЕН от директния физически сблъсък,в всеки друг такъв словесен бих присъствал.Другата седмица на стадиона на Благоевград ще дера гърло за любимия отбор ... ако ние не пазим ЦСКА от идиоти с мустаци и неговите подлоги , фенове и журналисти,КОЙ тогава ?

ЦСКА за винаги и никакво отстъление ;)

Напълно съм съгласен с тебе.Даже мисля,че многогодишното ни мълчание,плод на демонстрирано възпитание,е единствената причина толкова сини митове да са сега част от фолклора.Винаги съм се стремял с факти да оборвам сините лъжи и измислици,но понякога се чувствам уморен и гласът си като глас в пустиня.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 фев 2009 16:15

UltraBlue пич,той никъде не спомена история :geek: говореше за тия проучвания...просто няма как да стане това с точност да се определят феновете на единия и на другия отбор...
Аз не съм чул някой привърженик,футболист или ръководител да казва ние сме повече от тях,ние сме най най най най то за това няма и нужда историята го показва но просто си личи кой има комплекс за малоценност от противника :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 16:16

Нима вие не използвате историята ;) Айде да не се правим на света вода ненапита ;)

Специано футболната история толкова сте я изкривили и изопачили с вашите измислици,че ме е гнус да я чета.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 16:17

Angoff написа:ZYKLON не е нужно да си ме обидил пряко за да те наричам ИДИОТ за,кой ли път...няма и да спра да ти кажа докато не видя един коментар от твоя страна различен от от това да бълваш глупости против ЦСКА и хич не ми е еня дали си по-възрастен или не дали съм момче спрямо теб или не ...каква е разликата когато интелектуалното ни ниво се различава доста.За едно си прав няма как да съм на нивото на една блага телешка кратуна !
;)

Уверявам те,че не съм блага кратуна.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 16:18

UltraBlue пич,той никъде не спомена история :geek: говореше за тия проучвания...просто няма как да стане това с точност да се определят феновете на единия и на другия отбор...
Аз не съм чул някой привърженик,футболист или ръководител да казва ние сме повече от тях,ние сме най най най най то за това няма и нужда историята го показва но просто си личи кой има комплекс за малоценност от противника

Това са точно лозунгите,вдигани от едни бабички на митингите на една партия :lol: Абе кръвта вода не става!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 фев 2009 16:21

Angoff написа:UltraBlue пич,той никъде не спомена история :geek: говореше за тия проучвания...просто няма как да стане това с точност да се определят феновете на единия и на другия отбор...
Аз не съм чул някой привърженик,футболист или ръководител да казва ние сме повече от тях,ние сме най най най най то за това няма и нужда историята го показва но просто си личи кой има комплекс за малоценност от противника :!:

Абе айде не си чул 8-) Потърси си изказвания на Лупи и ще чуеш същите неща с леко изменен текст ;) Иначе,за това кой е повече пак да кажа - Вижте кой напълни последните години Васил Левски и кой не можа и на 1/3 да го напълни при подобни условия ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 фев 2009 16:22

Old_death написа:
Old_death те,че няма да спрат да говорят глупости няма,но не бива да мълчим щото ни мързи :roll: ЦСКА трябва да се защитава независимо на какъв фронт РАЗЛИЧЕН от директния физически сблъсък,в всеки друг такъв словесен бих присъствал.Другата седмица на стадиона на Благоевград ще дера гърло за любимия отбор ... ако ние не пазим ЦСКА от идиоти с мустаци и неговите подлоги , фенове и журналисти,КОЙ тогава ?

ЦСКА за винаги и никакво отстъление ;)

Напълно съм съгласен с тебе.Даже мисля,че многогодишното ни мълчание,плод на демонстрирано възпитание,е единствената причина толкова сини митове да са сега част от фолклора.Винаги съм се стремял с факти да оборвам сините лъжи и измислици,но понякога се чувствам уморен и гласът си като глас в пустиня.

Ако и един ЦСКА-ар прочете това което пише и се съгласи с мен значи си е струвало,това дали ще го приемат подуенци хич не ме грее,аз искам като отида на стадиона да сме единни и да си подкрепяме отбора...никога няма да тръгна да пиша глупости от сорта на...Удинезе слаб отбор с резервите ви играха,Артмедия не се натягаха,Марсилия се бяха класирали и т.н. успеха си е успех и никой не им го оспорва. Но да обвиняваш съдията за кристално нарушение и всички след теб да си татуират Майк Райли с счупена глава едва ли не е и че той бил виновника,че Левски не станал носител на УЕФА е смешно а още по смешното е да сравняваш този успех с титаничните битки на ЦСКА с великите отбори останали в исторята на световния футбол като Аякс,Ювентус,Байерн,Ливърпул,Нотингам...ей това не го разбирам и си го обяснявам само с неприязъма към ЦСКА и въпреки,че по титли и успехи са по назад те се пъчат с купата на България...телешкия интелект е малко странен да не кажа доста за това трябва да се укротява с факти и да го гледаш как се гърчи ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Футбол - България”