Феновете на Левски уплашени. Свикват пресконференция.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Феновете на Левски уплашени. Свикват пресконференция.

Мнениеот Lakokara4a » 18 авг 2012 18:54

rsk написа:Ставай от Лудогорец, нямам какво да ти кажа повече.

И защо реши, че Лудогорец са добър отбор? Как па точно тях избра ми е интересно, но не намирам за нужно да си пиша с тебе в темата. Казах си мнението и толкова. Ако искаш пиши на лично и не занимавай останалите с глупави разсъждения на тема футбол. И започни с това на колко години си и гледал ли си ИСТИНСКИЯ Левски!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 авг 2012 18:59

terata написа:

Ти сериозно ли?

И на мен ми е несериозно вашия фен номер 1 да има прякор Гугутката,ама вие си знаете.Поне човека е разбрал нещо,което вие ще видите утре вечер.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2012 19:02

Lakokara4a написа:
rsk написа:Ставай от Лудогорец, нямам какво да ти кажа повече.

И защо реши, че Лудогорец са добър отбор? Как па точно тях избра ми е интересно, но не намирам за нужно да си пиша с тебе в темата. Казах си мнението и толкова. Ако искаш пиши на лично и не занимавай останалите с глупави разсъждения на тема футбол. И започни с това на колко години си и гледал ли си ИСТИНСКИЯ Левски!

Не съм на 40 години, но не съм и на 16, така че съм гледал и доста по-силен Левски. Но щом Лудогорец не ти се струва добър и мачкащ отбор - имаш и други варианти като Барселона, Реал и т.н. :|
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 18 авг 2012 19:03

ДОРИ И ДА ИМА МАЛКО ЛЕВСКАРИ НА СТАДИОНА (В КОЕТО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ)ТО ЩЕ Е ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ,БОТЕВ НЕ СА НИКАКЪВ ДРАЗНИТЕЛ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 авг 2012 19:03

:!: :!: :!: :!: :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 18 авг 2012 19:03

Avanti_Ragazzi написа:Абе хора вие сами не си вярвате!!!

За футболен клуб Левски София и за неговата публика има само ЕДНО ДЕРБИ и само един истински футболен противник от България! За нас дерби с друг Български футболен клуб няма, и няма как да има! Дербито ни в България е с ЦСКА, дербито е между двата клуба които делят 80% от фенската маса в тая държава, два клуба които делят исторически, философски и генерално всичко във футбола един с друг. За нас НЯМА ДРУГ ИСТИНСКИ ДРАЗНИТЕЛ, за нас мачовете са ТЕЗИ В ЕВРОПА, ДЕРБИТО и тези между тях!

С футболни клубове като Ботев Пловдив, Литекс, Миньор, Берое,Черно Море или новоизлюпените от Лудогорец няма какво да делим и честно казано ни все тая за тях. Това, че вие ЖИВЕЕТЕ ЗА МАЧА ВИ С ЛЕВСКИ, не значи, че на нас ни пука за това! Това, че за вас мача ви с нас е ДЕРБИТО ВИ си е лично ваш проблем, не наш.Единственият отбор който утре ще играе дерби е Ботев Пловдив. За нас тоя мач не може да е дерби никога, за нас всички това звучи СМЕШНО. Левски София дерби с Ботев Пловдив НЯМА, дерби има само за феновете и футболистите на Ботев и никой друг. Същото се отнася и за онези от Перник, дето живеят за да мразят Левски. А защо на нас трябва да ни пука за отбор играл 40 години в Б група, аз лично не знам и не разбирам? Подобно е и отношението ни за онези зелените от Варна и Стара Загора, дето и те се мислят за нещо и изписват 1тон глупости и закани преди всеки мач!

За нас това са си просто най-обикновени срещи от А група със съвсем малко по-голям заряд от тези с Монтана или Ботев Враца. Това, че вие живеете за да играете или да мразите нас. Ни най-малко не значи, че на нас ни пука за това! Евалата на феновете на Локо Пд и Черноморец които са от малкото които преди мачове с нас, не се правят на УЛТРА ВЕЛИКИ!!!

Абе, момче къде живееш? Какво дерби с ЦСКА? Те отдавна са живи-умрели! Искаш дерби с мъртвец?Айде нема нужда!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 авг 2012 19:05

ТЪМНО СИН написа:ДОРИ И ДА ИМА МАЛКО ЛЕВСКАРИ НА СТАДИОНА (В КОЕТО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ)ТО ЩЕ Е ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ,БОТЕВ НЕ СА НИКАКЪВ ДРАЗНИТЕЛ.

Радостно е да разбера,че ходите на мач заради другия отбор,а не за да подкрепяте вашия!Грандиозен авто-гол си отбеляза :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 18 авг 2012 19:12

ralka_levskarka написа: :!: :!: :!: :!: :!:

Много яко видео .....с такова фенчетата на Ботев не могат да се похвалят ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 18 авг 2012 19:23

Жълтите да кажат щом това им е дербито каква е статистиката между двата отбора. Кой с колко победи е, ако не ги е срам нека ми напомнят, че съм забравил.
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 авг 2012 19:27

alexveselinov написа:
ralka_levskarka написа: :!: :!: :!: :!: :!:

Много яко видео .....с такова фенчетата на Ботев не могат да се похвалят ;)

И оттогава досега-срам-скиори,трактористи + Сараево,що не качиш някое клипче от тези мачове-да се посмеем малко :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”