Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Мнениеот megan fox » 08 авг 2012 01:55

Беше пропуснал да уточниш, че не е нормално за ТЕБ, беше го написал така, сякаш се опитваш ти да наложиш кое е нормално и кое не като цяло...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2012 01:56

Мъчно ми е за децата, нищо няма да видят, освен Меси и Роналдо, другите не хващат окото. Къде са Батистута, Марадона, Джей Джей Окоча :lol: , Виали (това ми е прозвището от тренера), Р. Баджо, Жардел, Уеа, Клинсман, Индзаги и другите вече почвам да ги забравям. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 01:57

megan fox написа:Беше пропуснал да уточниш, че не е нормално за ТЕБ, беше го написал така, сякаш се опитваш ти да наложиш кое е нормално и кое не като цяло...

ок, не съм го направил умишлено, а и съм далеч от мисълта, че аз съм човека, в някакъв форум, който ще казва на другите кво да правят. Просто си изказвам личното мнение, надали ще променя нещо, но поне ще си отговоря на някой въпроси, Вие също, предполагам
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 08 авг 2012 01:57

ivo77 написа:А и това не важи само за футбола. Защо гледаме основно западни филми(главно американски), защо слушаме западна музика и т.н. Причината е същата... ;)

Никой нищо не ти налага,стига ти сам да стигнеш до извода, че можеш да гледаш,да слушаш и да правиш всичко каквото ти се иска.Защо трябва да си част от стадото и да си "модерен" ?Демокрацията достатъчно много обърка всички ,че направо ме е страх да си помисля в какъв свят ще живеем след 10,20-а години
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 авг 2012 01:59

dreben23 написа:Мъчно ми е за децата, нищо няма да видят, освен Меси и Роналдо, другите не хващат окото. Къде са Батистута, Марадона, Джей Джей Окоча :lol: , Виали (това ми е прозвището от тренера), Р. Баджо, Жардел, Уеа, Клинсман, Индзаги и другите вече почвам да ги забравям. :(

Никой не е вечен. Всеки гледа звездите на времето си. Ние се радваме на Меси, Роналдиньо, КР и тн, нашите деца ще се радват на други не по-слаби футболисти... ;) Е примерно ти не си ли искал да гледаш примерно един Кройф от най-добрите му години? Ама няма как, но за сметка на това си се наслаждавал на футболен магьосник като Зидан (примерно). Така че това не е проблем. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 08 авг 2012 01:59

Никога няма да мога да разбера това , да си фен на чужд отбор но не и на български такъв !

По футбола се запалих на 7г. възраст течеше Италия 90 помня а след това почнах да гледам ЦСКА и полуфинала с Барселона за КНК след това Стоичков премина в Барселона и почнах да следя и 2-та отбора но в сърцето ми е ЦСКА и никой друг, вярно Барселона също много много харесвам първо заради Стоичков а след това и заради футболната философия дето изповядват с безбройните си юноши , които произвеждат и стават ирачи от световна класа , както и заради Ривалдо... но ЦСКА си е ЦСКА аз си ставам и лягам с мисълта за този отбор а иначе подкрепям всеки един чужд отбор в , който играе български футболист !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 авг 2012 02:00

шивача написа:
Tommi написа:Като прочетох заглавието си викам: И Шивача напуска потъващия кораб ЦСКА... :roll: А то смисълът на темата бил друг. :lol:

Може да има най-различни причини. Примерно някой може да е силно впечатлен от историята на даден отбор (цялата история или пък някакъв конкретен момент). Друг може да е харесал стилът на игра на даден отбор и с течение на времето да го е обикнал дотолкова, че си го подкрепя дори и в периодите, когато отборът не показва същата игра.

томми, много хора са от чужди отбори, едно време в моя клас имаш един пич от Ливърпул, в отбора всички бяха от Бг отбори. Това не е нормално, ние не сме китай, корея и япония, имаме традиции във футбола, имаме легендарни футболисти. Виж във форума, нещата са на кантар :roll:

Едно време (даже може да кажем в близкото минало) никой не е имал възможност да гледа европейски футбол, когато поиска или постоянно да следи новините за някой европейски отбор. Това е много от значение. В днешно време може да "живееш" с някой чужд отбор и да си запознат със случващото се в него почти колкото местните фенове, а не ти се налага да чакаш спортните новини на Канал 1, за да разбереш как е завършил последния мач. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 авг 2012 02:00

Винаги съм носил в сърцето си името на любимият отбор , да харесвам и други отбори : реал , селтик , шефилд , астън вила .......... , но нищо не може да ми даде тази емоция която ми дава отбора на ЧЕРНО МОРЕ дори и националният тим . Щастлив съм , че съм фен на този отбор :!:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 авг 2012 02:06

dreben23 написа:Мъчно ми е за децата, нищо няма да видят, освен Меси и Роналдо, другите не хващат окото. Къде са Батистута, Марадона, Джей Джей Окоча :lol: , Виали (това ми е прозвището от тренера), Р. Баджо, Жардел, Уеа, Клинсман, Индзаги и другите вече почвам да ги забравям. :(

Когато ти си гледал изброените, някой по-възрастен си е мислел: Къде са Пеле, Зико, Бекенбауер, Еузебио, Пушкаш, Ди Стефано, Кройф и т.н. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 02:06

Добре, да променим леко посоката на темата :)
Мислете ли, че има дори и 5% в англия, испания, италия, германия, португалия, франция, които да са фенове на чужди отбори, а не на месните? Ако отговора е -не, тогава каква е разликата в манталитета на Бг-на, в сравнение на португалеца например :?
давам пример, гражданин на севиля, вместо да е от бетис или севиля, да е фен на печелещия отличия Ман Юн?

п.п Лека вечер от мен, утре продължаваме :)
Последна промяна от шивача на 08 авг 2012 02:09, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Футбол - България”