Сега е сбирток на помияри и безгръбначни.

П.П.Мен много ми е чудно,как нашия Тича е получил лиценз.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
гарфилд написа:БФС-Беше Футболен Съюз.
П.П.Мен много ми е чудно,как нашия Тича е получил лиценз.Иначе ще си стои полусъборетна,с една нива за терен.
percival написа:PFC Litex написа:Като си плати задължението което е имал, а относно стадион, ще играят на Герена
Е кога ще ги платят е колега след 10 години ли ? Сметките им са под запор от година ,БФС-то завежда дела за да може да брой дългове като "спорни".Има ли стадионът им лиценз за "А" група или няма ,как може да се играят едни мачове там други да не може да се играят.Защо полицията отказа да охранява мачове на техният стадион заради липса на лиценз ,а преди това се играха мачове там ,все едно че имат такъв ! Може ли собственика на отбора да е един от главните решаващи дали и как може да се допусне отборът му.
Това ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи !
Фалшива коса -фалшив футбол ! И много изкуствени отбори !
гарфилд написа:БФС-Беше Футболен Съюз.
П.П.Мен много ми е чудно,как нашия Тича е получил лиценз.Иначе ще си стои полусъборетна,с една нива за терен.
PFC Litex написа:percival написа:PFC Litex написа:Като си плати задължението което е имал, а относно стадион, ще играят на Герена
Е кога ще ги платят е колега след 10 години ли ? Сметките им са под запор от година ,БФС-то завежда дела за да може да брой дългове като "спорни".Има ли стадионът им лиценз за "А" група или няма ,как може да се играят едни мачове там други да не може да се играят.Защо полицията отказа да охранява мачове на техният стадион заради липса на лиценз ,а преди това се играха мачове там ,все едно че имат такъв ! Може ли собственика на отбора да е един от главните решаващи дали и как може да се допусне отборът му.
Това ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи !
Фалшива коса -фалшив футбол ! И много изкуствени отбори !
Задълженията на Локото са 28 000лв., къде е казано, че същите не могат да бъдат платени кеш, а не от сметките?
percival написа:Ти вярваш ли си какво пишеш ? 28 000 лева задължения ?
PFC Litex написа:percival написа:Ти вярваш ли си какво пишеш ? 28 000 лева задължения ?
А колко са, но дай ми да прочета сериозен източник, а не жълтурски сайт като галфоните, крумовспорт, зарковспорт и подобни?
percival написа:Ето нещо любопитно подписано от министъра на спорта .Във България има 724 легитимни футболни клуба ! Които имат право да дадат гласа си !
Къде са тия 724 клуба ? Та ние не можем да съберем 25 професионални клуба ! Отбори с по 1 магаре и две греди някъде из полята ще избират ръководството на футбола в България !
Срам !
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост