paceto написа:Така наречените "екзотични страни" за такива играчи са в посока Азия или САЩ, така че не се заблуждавай, че България е подобно място.
Никой от този ранг футболисти няма да стъпи в България, където има няма 3-4 качествени стадиони за игра, а и заплатата, която искат е с размерите на цялата А група.
Пипо е на 38 години и спокойно може да играе на по ниско ниво като в Азия, САЩ или някой друг тим от рода на Шалке и т.н., но за България е прости не мислимо.
Видяхте с Жардел като дойде какво направи - едно голямо нищо и влезе само за 1 мач, който даже май не го изигра целият.Глътна парите на ТИМ, поклати няколко варненки, направи някой друг оборот на нощните клубове и си замина.
Какво спечели България и футбола ни като цяло от неговото присъствие?Едно голямо нищо !
Жардел беше спрял да играе сериозен футбол преди доста време и имаше проблеми с наркотици и алкохол и точно такива играчи може да се излъжат да дойдат у нас.
Но играчи тип Индзаги или някой друг просто забравете и не си го и мечтайте изобщо, защото е смешно.
В това смешно и потънало в корупция първенство такива играчи нямат място тук да си петнят името.
Би могъл някой такъв да дойде в определен клуб само ако единствено в няколко поредни години отбора играе в ШЛ или стига поне 1/4 финал в ЛЕ, но така в отбори, които стигат едва до 3 квалификационен кръг и веднъж два пъти се промъкнат в групите на ЛЕ за 8 години няма как да стане.
Още повече да дойде в отбор новак, който на запад се чудят как да му произнесат името и за първи път излиза в Европа.
Ама,щото италианското първенство е уникална сплав от "честност" и "морал",та точно това едва ли би му направило впечатление.Италианското първенство е 200 пъти по-нагласено и по-нечестно от нашето,така че нека не си изкарваме всичко българско черно..
drvasko98 написа:dunavfc написа:На пазарът има толкова добри млади и перспективни играчи,чак ме яд,защо българските клубове са толкова ограничени и неспособни да правят добри трансфери.Ще ви дам пример с един 22 год. холандец,национал на формацията до 21 год. изключително перспективен играч,който според трансфермаркет струва не повече от 750,000 евро.Има още десетки примери за такива играчи,просто на нашите клубове им трябват стабилни скаути и много добра организация.
Хахаха, ама че ме развесели. Той може и 5000 евро да струва, ама дали изобщо ще иска да чуе за някакви измислени отбори (не визирам само твоя, за да не сърдиш, а всички наши отбори и първенството ни). На 22 години холандски младежки национал ще дойде в България, егати вица. Надявам се да се случи някога, дано съм жив
Предишните отбори на момчето са били мегаграндовете Алмер Сити ( 2-ра дивизия ),Дордрех ( 2р-а дивизия) и малко по-известният средняшки елитен отбор НЕК.Е защо да не иска да се пробва в отбор,който има шанс да влезе в групите на ШЛ или Лига Европа ? А и той,като не иска може друг да се навие.Опитай се да вербуваш 100 подобни футболиста и шансът поне 2-3 да се навият е реален.Да не казвам,какви футболисти съм завелязал да играят в Сърбия,Чехия,Румъния,Полша,Унгария,които нямат толкова по-добър футбол от нашият.