green&white написа:subzero написа:Кво ти стана,бе??? Ква ваша сметка,бе пич??? Вий съвсем изперкахте....И кви неблагодарници сме ние??? Неблагодарници сте вие. Събев ви подари всичко и пак ревете и го псувате. Всичко ви дадоха на готово и пак се осрахте. И пак повтарям....това,което се случва с Нефтохимик е жалко и не радва никого.
Какво ми стана ли? Май забравихте вашия си дом а в акациите по ви е удомно да сте на модерен стадион с козерки и тоалетни. Ами и вие ще изперкате ако някои ви ограби. Опс забравих то няма какво да ви крадът то нищо не е ваше дори си нямате и собствена история. Е лек ти не си в час Събев ни бил подарил всичко. Той ни разори ве. Какво ние подарил? Това което се случвало не радвало никои. А коментара на ония сладур над нас какво ще кажеш за него?
Аз разбирам Ел Греко, познавам го и знам защо ги говори тези неща. На мен има какво да ми крадАт, но се надявам никога да не го направят. Иначе що се отнася до стадиона, за пореден път ще го напиша, никой не иска да се играе на "Лазур", но няма избор, за съжаление. А наистина Събев подари нематериалните активи на Нефтохимик, нещо, което Дражев не направи, там е разликата между тях. Искам да те попитам, ако го нямаше Събев, мислиш ли, че нямаше да сте закрити отдавна, защото на Портос ми спря кранчето за крадене от Нефтохима? И като казах Нефтохим, този стадион е строен от БУРГАЗЛИИ за БУРГАЗЛИИ. Като ходеха по 200 човека на стадиона, ти ходи ли? Защото аз да. И не те видях. Радвайте се, че Събев не ви тегли една майна още тогава, защото нямаше кой да ви вземе и много добре го знаеш това. Малко са ми объркани мислите, ще отговоря перманентно на пламенски. Ти виждал ли си отбор да се бори да остане в "А" група и да отидат 300 човека на гостуване, а отбор, който се бори за същата цел на домакинство да събере 50 човека? Уверявам те, че Ел Греко е виждал над 40 хиляди да викат за Черноморец, когато ти още не си бил замислен. Уверявам те, че повечето ви фенове са с единствената мисъл да набият някого. Уверявам те, че 80% от тях до преди 5 години не знаехе що е то футбол, хранят се с празни легенди и фалшиви истини, мразят съгражданите си, но не знаят защо. Уверявам те, че Ел Греко не е пострадал от нито един от тях, просто не знаеш с кого говориш. По въпроса за сливането и лицензите. Кажи ми къде играе Атлетик, кога беше създаден и ми кажи къде играе Вихър Айтос в момента. За всички е ясно това, че първо са поискани 8 000, после 10 000, накрая 12 000 на мач, което за един полузеон не знам колко прави, но не е 500 000. Ако наистина имахте толкова много фанатични фенове, нямаше да сте по 300 човека на домакинство и по още толкова на гостуване. Нямаше Милен с нежния си глас да се отрече от вас, защото не сте го били вкарали в ОС на Бургас, защото гласували само 1000 човека за нещо или май бяха към 700, не съм сигурен. Това дали го знаеш? Ако бяхте толкова много, щяхте да можете да си изхранвате отбора с билети, фен артикули и какво ли не. Все пак може да имате и бизнесмени в редиците си, поискайте да се кооперират. Нали шараните били само 20 човека, как събират публика 5-ти в "А" група? Как един от вас не каза, благодарим ви шарани, че ни направихте агитката, викахте за нас, пътувахте за нас. Благодарим ви бургазлии, че пълнихте безплатно стадиона, участвахте в томболи за чушкопеци, научихте хората да ходят БЕЗ ПАРИ на футболен мач в Бургас и сега не могат да се отучат. Защото по същото време на силните години на Нефтохимик, Черноморец, с билети от 2 лв. събираха по 6000-7000 човека, ако не и повече. Защо никой не си изкриви езика и да го каже това, не помните ли? Или повечето не са били родени? Нали ги виждам, на по 17-18-19 години, само чалга, бой и анаболи са им в главата на едно 50% от агитката ви. Защо лъжете цялата страна за безплатни кебабчета и кюфтета на мачовете на Черноморец, когато си плащахме по 7лв. за билет и ходихме по 10 000? Защо се подигравате на безплатните билети, когато това е ваш патент? Защо се подигравате за безплатни екскурзии (които, между другото са платени от спонсори), когато и вие бяхте на това дередже. Да не говорим, че на ботевистите, с които се целувате, им се осигуряват непрекъснато подобни неща. Защо продължавате да наричат квартал Акациите Комлука и циганската махала? Защо ми правите подписки, аз се разписвам, както и много мои приятели и едно благодаря не чух, да не мислиш, че тия 7000 подписа са само на нефтохимици? Жестоко се лъжеш. Как не ти се извъртя езика и да кажеш, че феновете на Черноморец не са виновни с нищо, вашия отбор че страда? Как не ти се извъртя езика да кажеш, извинявайте, че непрекъснато правят засади на малките и малко по-големите в тъмните кюшета, чупеха се фенклубове, драскаше се какво ли не и то от фенове на Нафтата? Лапетата ги е страх да си носят фланелките, но пък има момчета с фланелки на Нефтохимик, а тях никой не ги закача. Защо се получава така? Мислиш, че няма корави и биткаджии от акулите ли? Има, но явно приоритетите им не са това. Знаеш ли, че от караваната на Тройката бяха откраднати неща за 340 лв. и жената, която е ОГРОМЕН талант на Порт Бургас по хандбал, трябваше да ги плаща. Точно тогава, когато и беше надраскана караваната? И се обадихме на един от вашите "тартори" и той да ми вика "ми те Локото май са били, от снощи са тук и търсят конфронтации". Срам! Нищо против нямам нормалните фенове, с които си пия кафето и с които излизам по заведения, но против "конете с капаци", "лаладжиите" и "биткаджиите" ... Как пък един път не казахте за нещо морско, ами с тия шарани и таранки ставате вече за смях. Кажи там цаца и тва е. Аз не искам Нефтохимик да бъде закрит, продължавам да не искам, въпреки, че много като вас ме карат да си го мисля. Този отбор ме е радвал като бургазлия, имах даже шалче, хвърлих го след поредната порция повърня. А беше реликва шалчето, от първоте, които бабите ги шиеха. Между другото ако дойда на ваш мач с фланелка на Черноморец, дали ще сте толкова толерантни и добри като нас, като виждам непрекъснато Поничката на мачове на "Лазур".
Феновете имат позиция за стадиона, на последния мач я показаха, даже снимка съм сложил във форума.
Извинявам се за обърканите мисли, много неща исках да кажа, казах ги, други спестих, не виждам смисъл да копая в бездънна яма.
[/center]
[/center]
[/center]