Отива ли завинаги в историята явлението „Нефтохимик”

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Отива ли завинаги в историята явлението „Нефтохимик”

Мнениеот Bourgas » 29 май 2012 00:15

green&white написа:
subzero написа:Кво ти стана,бе??? Ква ваша сметка,бе пич??? Вий съвсем изперкахте.... :o И кви неблагодарници сме ние??? Неблагодарници сте вие. Събев ви подари всичко и пак ревете и го псувате. Всичко ви дадоха на готово и пак се осрахте. И пак повтарям....това,което се случва с Нефтохимик е жалко и не радва никого.

Какво ми стана ли? Май забравихте вашия си дом а в акациите по ви е удомно да сте на модерен стадион с козерки и тоалетни. Ами и вие ще изперкате ако някои ви ограби. Опс забравих то няма какво да ви крадът то нищо не е ваше дори си нямате и собствена история. Е лек ти не си в час Събев ни бил подарил всичко. Той ни разори ве. Какво ние подарил? Това което се случвало не радвало никои. А коментара на ония сладур над нас какво ще кажеш за него?

Аз разбирам Ел Греко, познавам го и знам защо ги говори тези неща. На мен има какво да ми крадАт, но се надявам никога да не го направят. Иначе що се отнася до стадиона, за пореден път ще го напиша, никой не иска да се играе на "Лазур", но няма избор, за съжаление. А наистина Събев подари нематериалните активи на Нефтохимик, нещо, което Дражев не направи, там е разликата между тях. Искам да те попитам, ако го нямаше Събев, мислиш ли, че нямаше да сте закрити отдавна, защото на Портос ми спря кранчето за крадене от Нефтохима? И като казах Нефтохим, този стадион е строен от БУРГАЗЛИИ за БУРГАЗЛИИ. Като ходеха по 200 човека на стадиона, ти ходи ли? Защото аз да. И не те видях. Радвайте се, че Събев не ви тегли една майна още тогава, защото нямаше кой да ви вземе и много добре го знаеш това. Малко са ми объркани мислите, ще отговоря перманентно на пламенски. Ти виждал ли си отбор да се бори да остане в "А" група и да отидат 300 човека на гостуване, а отбор, който се бори за същата цел на домакинство да събере 50 човека? Уверявам те, че Ел Греко е виждал над 40 хиляди да викат за Черноморец, когато ти още не си бил замислен. Уверявам те, че повечето ви фенове са с единствената мисъл да набият някого. Уверявам те, че 80% от тях до преди 5 години не знаехе що е то футбол, хранят се с празни легенди и фалшиви истини, мразят съгражданите си, но не знаят защо. Уверявам те, че Ел Греко не е пострадал от нито един от тях, просто не знаеш с кого говориш. По въпроса за сливането и лицензите. Кажи ми къде играе Атлетик, кога беше създаден и ми кажи къде играе Вихър Айтос в момента. За всички е ясно това, че първо са поискани 8 000, после 10 000, накрая 12 000 на мач, което за един полузеон не знам колко прави, но не е 500 000. Ако наистина имахте толкова много фанатични фенове, нямаше да сте по 300 човека на домакинство и по още толкова на гостуване. Нямаше Милен с нежния си глас да се отрече от вас, защото не сте го били вкарали в ОС на Бургас, защото гласували само 1000 човека за нещо или май бяха към 700, не съм сигурен. Това дали го знаеш? Ако бяхте толкова много, щяхте да можете да си изхранвате отбора с билети, фен артикули и какво ли не. Все пак може да имате и бизнесмени в редиците си, поискайте да се кооперират. Нали шараните били само 20 човека, как събират публика 5-ти в "А" група? Как един от вас не каза, благодарим ви шарани, че ни направихте агитката, викахте за нас, пътувахте за нас. Благодарим ви бургазлии, че пълнихте безплатно стадиона, участвахте в томболи за чушкопеци, научихте хората да ходят БЕЗ ПАРИ на футболен мач в Бургас и сега не могат да се отучат. Защото по същото време на силните години на Нефтохимик, Черноморец, с билети от 2 лв. събираха по 6000-7000 човека, ако не и повече. Защо никой не си изкриви езика и да го каже това, не помните ли? Или повечето не са били родени? Нали ги виждам, на по 17-18-19 години, само чалга, бой и анаболи са им в главата на едно 50% от агитката ви. Защо лъжете цялата страна за безплатни кебабчета и кюфтета на мачовете на Черноморец, когато си плащахме по 7лв. за билет и ходихме по 10 000? Защо се подигравате на безплатните билети, когато това е ваш патент? Защо се подигравате за безплатни екскурзии (които, между другото са платени от спонсори), когато и вие бяхте на това дередже. Да не говорим, че на ботевистите, с които се целувате, им се осигуряват непрекъснато подобни неща. Защо продължавате да наричат квартал Акациите Комлука и циганската махала? Защо ми правите подписки, аз се разписвам, както и много мои приятели и едно благодаря не чух, да не мислиш, че тия 7000 подписа са само на нефтохимици? Жестоко се лъжеш. Как не ти се извъртя езика и да кажеш, че феновете на Черноморец не са виновни с нищо, вашия отбор че страда? Как не ти се извъртя езика да кажеш, извинявайте, че непрекъснато правят засади на малките и малко по-големите в тъмните кюшета, чупеха се фенклубове, драскаше се какво ли не и то от фенове на Нафтата? Лапетата ги е страх да си носят фланелките, но пък има момчета с фланелки на Нефтохимик, а тях никой не ги закача. Защо се получава така? Мислиш, че няма корави и биткаджии от акулите ли? Има, но явно приоритетите им не са това. Знаеш ли, че от караваната на Тройката бяха откраднати неща за 340 лв. и жената, която е ОГРОМЕН талант на Порт Бургас по хандбал, трябваше да ги плаща. Точно тогава, когато и беше надраскана караваната? И се обадихме на един от вашите "тартори" и той да ми вика "ми те Локото май са били, от снощи са тук и търсят конфронтации". Срам! Нищо против нямам нормалните фенове, с които си пия кафето и с които излизам по заведения, но против "конете с капаци", "лаладжиите" и "биткаджиите" ... Как пък един път не казахте за нещо морско, ами с тия шарани и таранки ставате вече за смях. Кажи там цаца и тва е. Аз не искам Нефтохимик да бъде закрит, продължавам да не искам, въпреки, че много като вас ме карат да си го мисля. Този отбор ме е радвал като бургазлия, имах даже шалче, хвърлих го след поредната порция повърня. А беше реликва шалчето, от първоте, които бабите ги шиеха. Между другото ако дойда на ваш мач с фланелка на Черноморец, дали ще сте толкова толерантни и добри като нас, като виждам непрекъснато Поничката на мачове на "Лазур".
Феновете имат позиция за стадиона, на последния мач я показаха, даже снимка съм сложил във форума.
Извинявам се за обърканите мисли, много неща исках да кажа, казах ги, други спестих, не виждам смисъл да копая в бездънна яма.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 май 2012 00:28

Забравих да добавя, успех в търсенето на пари, спонсор или собственик. Успех, защото всички, които ходеха на мачовете на Нефтохимик тези години, бяха лъгани този целия полусезон от собствениците си. Заслужават момчетата и момичетата отбор, защото съм сигурен, че голяма част от тях обичат истински футбола, защото познавам бая народ. Никога няма да ви пожелая закриване, защото едно бургаско дерби, на което целип стадион пляскаше при гол на който и да е от двата отбора, ми липсва. В този момент не ми пукаше дали пада или не Черноморец. Съсредоточавам се в идеята Черноморец, давам ви идейка да се съсредоточите в идеята Нефтохимик и вие, да не гледате в чуждите купички. Защото така се прави. Обичаш си отбора до край и до откат. Лека вечер.
П.П. Не смятам повече да я нищя тази тема, защото вече ми писна да пиша едни и същи неща и насреща да нямам адекватни събеседници.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 май 2012 00:45

Bourgas написа:Забравих да добавя, успех в търсенето на пари, спонсор или собственик. Успех, защото всички, които ходеха на мачовете на Нефтохимик тези години, бяха лъгани този целия полусезон от собствениците си. Заслужават момчетата и момичетата отбор, защото съм сигурен, че голяма част от тях обичат истински футбола, защото познавам бая народ. Никога няма да ви пожелая закриване, защото едно бургаско дерби, на което целип стадион пляскаше при гол на който и да е от двата отбора, ми липсва. В този момент не ми пукаше дали пада или не Черноморец. Съсредоточавам се в идеята Черноморец, давам ви идейка да се съсредоточите в идеята Нефтохимик и вие, да не гледате в чуждите купички. Защото така се прави. Обичаш си отбора до край и до откат. Лека вечер.
П.П. Не смятам повече да я нищя тази тема, защото вече ми писна да пиша едни и същи неща и насреща да нямам адекватни събеседници.

Аз да добавя тогава.. ;) Значи пичове,много е важно да разберете,че ние не сме виновни за състоянието на Нефтохимик. Защо пускате тука някакви измислени интервюта и заставате зад думите на хора,които цял сезон ви лъгаха?? Защо не ги попитате какво се случи,че Нефтохимик не е в А група?? Дали парите,които трябваше да извадят за участие в елита не им се видяха много и решиха да си останат в Б?? Ама не питате...Това,което правим ние(по-скоро част от нас) е да питаме и когато някой ни излъже пак питаме...И стоим за думите и действията си. Правим нещо Черноморец да го има и да върнем хората на стадиона. Както каза колегата направете и вие нещо в тази посока,а не говорете само глупости и не сейте омраза. Не знам децата,но мен ме е шубе да изляза с фланелка на Черноморец,а съм 110 кг. ;) Нефтохимик трябва да го има!!! Трябва да го има заради Бургас,заради феновете му и заради феновете на Черноморец дори. Ел Греко е малко краен и аз знам защо,но това няма значение.... Всеки от вас щеше да реагира така,ако беше на негово място. В заключение...вместо да пускате глупави теми и да се вайкате,съберете се на по бира,обсъдете положението,говорете с ръководството и се вземете в ръце. И не ни мразете,ние не ви мразим!!! Желая ви успех!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 май 2012 01:36

El greco написа:Да си мазут е диагноза, за пореден път ме убеждавате с коментарите си!
Аз не се радвам, че ви закриват заводското отборче. Много ми се искаше да има Бургаско дерби, че да се спука и този зелено -розов балон за многобройната ви публика.
И нали знаеш как е в Бургас , Черноморец е отбора на Бургазлии, а мазнярите са отбора на гадните кювлии!
Ама като гледам какъв си цървул, няма как да знаеш!
Хайде закривай!

Ел греко, не ти прави чест този коментар. Аз мазняр ли съм или кювлия, а може би един от 14 фена във форума ВИ ? Не че сте повече, но с това ти отношение ще изгубите и такива. Чест и гордост е да си МАЗУТ, когато живота ти е минал в Нефтохима, когато с твои пари е построено това, на което се радвате Вие ! Знам, че отбора на нафтата те дразни, така както нас, твоя "кръвен брат" - Бала- мангала, донесъл най- голямото зло за Бургаския футбол. И стига с тези изблици на "селски манталитет", които са постоянно в устата ти. Да не би и ти да си от село Хлотница ? И да попитам има ли модератори тук ? Ако бяха мои думите на елгреко бях хванал банана вече !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 май 2012 03:19

Защо толкова им се обеснявате,тяхното закриване започна от този,който ги създаде.Гледам някои го срявняват с Литекс,ама просто сравнение няма как да има,едно че Осъм Ловеч го е имало доста от преди Нефтохимик,второ парите,които се източваха от държавата се инвестираха в успехи,които няма кой да ги отнеме на Литекс или да ги изтрие от историята,докато в Нефтохимик парите се инвестираха в стадион,за да може да се усвояват по-добре от мустака,а в крайна сметка се оказа,че стадиона даже не е и собственост на клуба.Отделно не мога да разбера,защо до сега не чух,че мазния червендалест селянин от Правец Златев е виновен за състояните на отбора,защото той размени стадиона и въобще не пожела да припознае футболния отбор на Нефтохимик като заводски,за разлика от всички останали спортове :evil: Още тогава бъдещето на отбора беше поставено на карта и за пореден път ще повторя,много бързо забравихте как мустака кършеше ръце,че трябва да довършите сезона на стадиона в Каблешково и след това не се знае какво ще стане с отбора,но в крайна сметка Събев си е виновен,че още тогава седна да се занимава с вас и след това да го плюете,вместо това,което ви се случва да беше станало тогава и вие самите отдавна да се сте забравили,че такъв отбор е съществувал.Отделно напълно подкрепям Ел Греко в крайната му преценка,даже съм на мнение,че феновете на Черноморец прекалено дълго бяха и продължават да са доста толерантни спрямо менталните инвалиди подкрепящи отбора на Нефтохимик и отдавна трябваше да са ги вкарали в правия път :twisted: :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 май 2012 03:22

hristo1306 написа:
El greco написа:Да си мазут е диагноза, за пореден път ме убеждавате с коментарите си!
Аз не се радвам, че ви закриват заводското отборче. Много ми се искаше да има Бургаско дерби, че да се спука и този зелено -розов балон за многобройната ви публика.
И нали знаеш как е в Бургас , Черноморец е отбора на Бургазлии, а мазнярите са отбора на гадните кювлии!
Ама като гледам какъв си цървул, няма как да знаеш!
Хайде закривай!

Ел греко, не ти прави чест този коментар. Аз мазняр ли съм или кювлия, а може би един от 14 фена във форума ВИ ? Не че сте повече, но с това ти отношение ще изгубите и такива. Чест и гордост е да си МАЗУТ, когато живота ти е минал в Нефтохима, когато с твои пари е построено това, на което се радвате Вие ! Знам, че отбора на нафтата те дразни, така както нас, твоя "кръвен брат" - Бала- мангала, донесъл най- голямото зло за Бургаския футбол. И стига с тези изблици на "селски манталитет", които са постоянно в устата ти. Да не би и ти да си от село Хлотница ? И да попитам има ли модератори тук ? Ако бяха мои думите на елгреко бях хванал банана вече !

Ама хубаво е да уточниш,че по собствен избор си се трошил и ти е минал живота в Нефтохим или поне изкарай някаква уважителна причина,че някой те е накарал и те е държал на сила да работиш там,докато нас никой не ни пита,докато ни трови :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 29 май 2012 10:35

Bourgas написа:......... Малко са ми объркани мислите, ще отговоря перманентно на пламенски. Ти виждал ли си отбор да се бори да остане в "А" група и да отидат 300 човека на гостуване, а отбор, който се бори за същата цел на домакинство да събере 50 човека? Уверявам те, че Ел Греко е виждал над 40 хиляди да викат за Черноморец, когато ти още не си бил замислен. Уверявам те, че повечето ви фенове са с единствената мисъл да набият някого. Уверявам те, че 80% от тях до преди 5 години не знаехе що е то футбол, хранят се с празни легенди и фалшиви истини, мразят съгражданите си, но не знаят защо. Уверявам те, че Ел Греко не е пострадал от нито един от тях, просто не знаеш с кого говориш. По въпроса за сливането и лицензите. Кажи ми къде играе Атлетик, кога беше създаден и ми кажи къде играе Вихър Айтос в момента. За всички е ясно това, че първо са поискани 8 000, после 10 000, накрая 12 000 на мач, което за един полузеон не знам колко прави, но не е 500 000. .............

1. Да виждал съм! Виждал съм и много други неща...нали разбираш, че има спомени има и пресни случаи..има и други фрапиращи случаи..но не схвана намека ми...аз останах втрещен (приятно разбира се ) , като видях тази маса , изскочила от нафталина с шалчета, с усмивки, с песни на уста. Хора дошли да подкрепят любимия отбор....пожелавам ви го да го направите и вие...а ако се случи по начина ,по който ние го постигнахме...ще ме разбереш.
2. Радвам се, че Ел Греко е виждал този препълнен стадион. И аз съм го виждал..дори в нашия сайт се някъде се мъдри снимката от онзи ден...И само искам да поясня, като се надявам да ме разбереш и ти и твоите колеги - онзи Черноморец, дето е събирал по 40 000 души сега е само история. От онези 40 000 души, към 2005-2006 бяха останали колцина меко казано френетични привърженици на онзи отбор, които не искаха да чуят нито за Дражев нито за новия проект на Порточанов - Черноморец 919, в последствие ПСФК .а сега са му ревностни привърженици......Аз съм малко под 40-те...и съм свидетел на новата история на футбола в Бургас.....Уважавам това, което е изживял Ел Греко в онзи ден , защото го е направил с неговия си отбор.ИСТИНСКИЯТ!!!
3. Празни легенди и фалшиви истини няма..Уверявам те, че всеки от нашите фенове знае до един, колко купи имаме , медали, финали, участия в Европа, легенди, футболисти...все неща, които трябва да знае един уважаващ себе си фен! ДА може да са били малки, но са израснали с техните си виждания, мечти и тревоги свързани с Нефтохимик!
4. Съмнявам се, че ако някой иска да си носи екипа на любимия отбор, няма да го направи...така както го носим ние..с гордост! И няма от какво да се срамуваме. А и вие преигравате с този страх...А относно караваната - ако е истина за липсващите пари...има си органи и нека те да се произнесат...Но караваната е символ на единпериод, в който със сила се опитахте ( ръководството ви разбира се ) да пренапишете историята на футбола в Бургас...и е нормално ние да сме по-резервирани... ;)
5. Атлетик съществува, но не развива дейност. Така както и истинския Черноморец.
6. Относно наема - обясних ти , че не познаваш историята на преговорите в детайли....Малко жокерче...поискал е съвсем скромно на първо четене 50% от месечната издръжка на стадиона...при това само за използване на стадиона по време на мачовете . Ако си наясно, може да си изчислиш сам, колко прави ;) не е зле нали...:?: да ебем мазута, той е в нужда...
7.На всичко друго написано ще отговоря реторично. Къде бяха всички тези радетели за делото Черноморец, през онова лято на 2005 година, когато на ОС се приемаше обединението на Нафтекс и Черноморец 919 и образуването на нов клуб Черноморец Бургас? Поредното..би трябвало да знаеш или поне да си чувал, защото това е част от историята ви......

Може да си говорим много тук и само с факти...ти за историята ви, аз за нашата ! На аудиторията от другите градове би било интересно...
П.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 май 2012 10:53

Колегата Burgas го е написал абсолютно вярно и точно !!!! Аз нямам време сега за дълги постове , но от неговата ръка е излязло всичко онова , което мисля .
Много е грешна представата , че Бургас подкрепя безрезервно Нефтохимик .... Бургазлии са шовинисти и подкрепят всеки отбор , който е от града ни , стига да бият Левски и ЦСКА . Допускам , че такъв е и твоя случай Христо .
Относно Хотница ..... казвал съм го и ще го кажа пак Балъков е личност от световен мащаб и аз се радвам , че имам възможността да го наричам мой приятел , както и Херо също , а такива като теб ще си останат само с попържните на уста .....
И в заключение аз не отричам правото на съществуване на Нефтохимик , аз ненавиждам селяндурския манталитет на така наречените фенове .

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 май 2012 11:45

Типично в стил мазу ,ти пламенски бълваш дезинформация за разговорите относно наема на Лазур ....Да кажем , че имам доста приближени хора от около кръга на бившите ви собственици .... Знаеш ли ,колко отдавна искат да се откажат от отбора ви ... и само си търсиха повод .
Колко са били заинтересовани от съдбата му можеш сам да разчетеш фактите :
- По време на мача ви в Брестник с Ботев , вашите собственици предпочетоха да отидат на турнира по борба в Стара Загора .... странно решение нали ?
И стига с тези фалшиви дитирамби за извадените от шкафа с нафталин шалове , чак ми се просълзиха очите ....
Абсолютно преиначаване на факти и събития ,Гьобелс - ряпа да яде !

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 май 2012 12:44

Как може да издържат отбор с шепа фенчета , а този с хиляди , да го затриват ? :shock: Мразя нафтата , но все пак Бургас е "зелен" и само заради многобройните си феновете , заслужава да съществува.

Върни се в “Футбол - България”