Г-н Стоилов националният отбор не е Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Г-н Стоилов националният отбор не е Левски
acmilan, естествено, че ще се радвам, казвал съм го много пъти, за мен България е над всичко. Също така мисля, че Мъри е един малкото качествени български треньори, въпреки това обаче не мога да приема днешната единадесеторка.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
No_CENZURE!!! написа:acmilan написа:a boy named goo написа:acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли![]()
Виж сега, на мен също този стартов състав ми струва направо смешен, само като видя защитата и направо ми пролошава. Тук не става въпрос само за клубните ми пристрастия, повечето неутрални фенове предполагам, че биха казали същото. Тазвечершният състав е реден по клубни пристрастия, две мнения не може да има, въпреки това нямам намрение да нападам още Мъри, защото както вече казах той е един от малкото качествени треньори в България
Виж сега,пич,ти на мен казваш да се успокоя,а тоя какви ги говори?Не стига,че е с ник.......абе какво ли се занимавам,той е цесекар и ти си го защитаваш.Ами аз съм фен на България и ако ще 11 от Сливен да излязат,пак ще викам за отбора!А ти ми кажи състава със Сърбия,като не беше смешен,какво стана?Аз говоря само с факти,не наизуст!
Миланист чест ти прави, че разбираш наистина от играта футбол. Ако в България имаше повече хора, които мислят като теб нямаше да сме на това положение
Благодаря ти за оценката
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Мнее това си беше шегичка асмилан
просто още ме е яд,че ни бихте на Сан Сиро преди 2 години 
за мене БЪЛГАРИЯ е над всичко ,макар че съм фен и на Юнайтед и на Англия
и се надявам да бием !!!
и се надявам да бием !!!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

Re: Г-н 1:19 - ВЪН!
Синя окупация написа:Hidiued написа:С тоя говеждо-син, смешен и измислен титулярен състав Лефскария (Г-н 1:19) ще падне минимум с 2-3 гола довечера! За съжаление "кръстоносците" ще си направят гаргара с Г-н 1:19 и респективно с България (Лефскария)! Швейцария - Лефскария 3:0!
Тунчев и В. Илиев "големите защитници", Велизарка и куп още манекенки какво направиха срещу Сърбия? Айде сега да не почваме да отваряме позора още повече...
Айде да спрем с манекенките пич,недей така
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Синя окупация
a boy named goo написа:acmilan, естествено, че ще се радвам, казвал съм го много пъти, за мен България е над всичко. Също така мисля, че Мъри е един малкото качествени български треньори, въпреки това обаче не мога да приема днешната единадесеторка.
Съгласен съм с теб! На мястото на Попов трябваше да бъде Домовчийски!
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
aloha^guy написа:Мнее това си беше шегичка асмиланпросто още ме е яд,че ни бихте на Сан Сиро преди 2 години
и се надявам да бием !!!
Ясно,брат,разбирам от шеги
acmilan написа:aloha^guy написа:Мнее това си беше шегичка асмиланпросто още ме е яд,че ни бихте на Сан Сиро преди 2 години
и се надявам да бием !!!
Ясно,брат,разбирам от шегиЕми ние и преди 4 години ви бихме,ама след тези победи всичко тръгна надолу
Да 2 пъти с по 1-0
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

Да 2 пъти с по 1-0
ама аз въобще не харесвах милан - ама сега ми допадат и то много - особено с бекъм
понеже е дал толкова много на ман юнт. и се радвам ,че играе в европа
а и с пато ,рони и кака...сте убийствени ,но треньора не става
[/quote]
Наистина при нас играят страхотни футболисти,но Карло...
Бекъм преди го мислех за някаква медийна звезда,манекенче и т.н.,но съм грешал много,той играе много мъжки и се вижда наистина колко е дал на Юнайтед
И вие имате велики играчи,аз лично винаги съм се възхищавал на Гигс и Скоулс 
Наистина при нас играят страхотни футболисти,но Карло...
- Синя окупация
Re: Г-н 1:19 - ВЪН!
acmilan написа:да спрем с манекенките пич,недей такаНека се обединим вече,не се занимавай да отговаряш на такива като тоя хидиуед!Днес играе България,дано и тези,които визираш като манекенки,да играят добре и да победим!
Едва ли ще бием. Аз съм песимист и вече не мога да вярвам... Когато видя желание, раздаване чак тогава мога да говоря друго, а не като сегашните само за пари да мислят! За националния отбор не се играе за пари, а за чест и за това, че защитават страната си! Който е на друго мнение значи не е българин...
Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
Върни се в “Футбол - България”