Така е по цял свят. Това, че българските футболни капацитети, не искат да е така и че се правят на ударени, си е техен проблем. Феновете и коментаторите само бих призовал да не се оставят да ги правят на загубени!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
pehopeho написа:Искам да попитам нещо. Ако и двата финалиста от турнира за купата на страната участват в ШЛ, тогава кой от другите два загубили полуфиналиста ще играе в ЛЕ? Ами, ако и четирите полуфиналиста се класират от първо до четвърто място в Испания примерно, кой измежду четирите загубили четвъртфиналиста ще участва в ЛЕ с квотата от турнира за купата??? Много тъпо правило, да не се укаже само, че е поредната партенка.
П.П. Не съм си правил труда да проверя всички европейски първенства за такъв казус. ако някой има инфо да пише. Но питам какво ще стане ако има и дори един такъв случай? За някой май правилото няма да важи, а как ли ще реагират другите тогава?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
pehopeho написа:Искам да попитам нещо. Ако и двата финалиста от турнира за купата на страната участват в ШЛ, тогава кой от другите два загубили полуфиналиста ще играе в ЛЕ? Ами, ако и четирите полуфиналиста се класират от първо до четвърто място в Испания примерно, кой измежду четирите загубили четвъртфиналиста ще участва в ЛЕ с квотата от турнира за купата??? Много тъпо правило, да не се укаже само, че е поредната партенка.
П.П. Не съм си правил труда да проверя всички европейски първенства за такъв казус. ако някой има инфо да пише. Но питам какво ще стане ако има и дори един такъв случай? За някой май правилото няма да важи, а как ли ще реагират другите тогава?
POPCORN написа:urkoto написа:POPCORN написа:Саше ти ли си?Е тогава Левски защо ни биха, ами не ни дадоха мача , за да сме още по-сигурни за титлата?
Е как защо - за да е убедително театрото
ааа за да има драма до последната секунда на първенството...как не се сетих аз![]()
Tommi написа:Ако и носителят на купата, и финалистът, се класират за ШЛ, в ЛЕ отива следващият в класирането - това са разпоредбите на УЕФА. Но в някои наши сайтове са представили информацията все едно задължително трябва да има представител от националаната купа, което не е вярно.
Объркването е много голямо. И за този сезон (2011/2012) в Наредбата на УЕФА за Лига Европа си пише, че финалистът за националната купа отива в ЛЕ, ако победителят е в ШЛ, а в същото време миналата година БФС промени своя правилник (вместо финалистът в ЛЕ отива четвъртият) въз основа на уведомително писмо на УЕФА "2012-2015 УЕФА Шампионска Лига и УЕФА Европа Лига - разпределение на местата за клубовете". През април и септември пък има други писма от УЕФА.
Blagoy написа:Tommi написа:Ако и носителят на купата, и финалистът, се класират за ШЛ, в ЛЕ отива следващият в класирането - това са разпоредбите на УЕФА. Но в някои наши сайтове са представили информацията все едно задължително трябва да има представител от националаната купа, което не е вярно.
Объркването е много голямо. И за този сезон (2011/2012) в Наредбата на УЕФА за Лига Европа си пише, че финалистът за националната купа отива в ЛЕ, ако победителят е в ШЛ, а в същото време миналата година БФС промени своя правилник (вместо финалистът в ЛЕ отива четвъртият) въз основа на уведомително писмо на УЕФА "2012-2015 УЕФА Шампионска Лига и УЕФА Европа Лига - разпределение на местата за клубовете". През април и септември пък има други писма от УЕФА.
Аз в това, което видях от копията в сайта на Гонг в писмото на УЕФА от 01.04.2011г. пише, че ако носителят на купата е и участник в ШЛ, то мястото в ЛЕ се заема от най-предно класирания отбор в първенството (т.е. 4-тия в нашия случай). В другото писмо от 16.09.2011г. пък пише, че ако носителят на купата е и участник в ШЛ, то в ЛЕ участва финалистът за купата.
От УЕФА да не би да са си направили първоаприлска шега и БФС да са се хванали на въдицата, като са побързали веднага да променят наредбата си?
Captain Stottlemeyer написа:П.П. От БФС не са длъжни да препращат всяко циркулярно писмо на УЕФА до клубовете, а да съобразяват своите наредби и правилници (които клубовете трябва да познават) с указанията на УЕФА.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта