ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ
Тайна, майна ))........... Няма такава статистика )))))
- slavia_forever
- Контакти:
И аз също приканвам, към спазване на правилата и да оставим модераторите, да си вършат работата. Нека, ако има да си казваме нещо, да бъде в рамките на добрия тон, дори било и нелицеприятни мнения. Да отговаряме на същите, без директни обиди и цинизми. Знам, че няма да спрем, да се провокираме, но най-малкото, да изгладим речника си и да говорим правилните неща, съобразно правилата (поне до колкото ни е възможно, да правим това)!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Пиша това мое становище и тук. Дано да бъде видян.![]()
....
Отговарям ти както следва:
1.Повярвай ми- гледаме да сме толерантни с всички, затваряме по някое око понякога, все пак не сме надзиратели.
2.Всеки, който по някакъв повод е предупреден/ наказан си мисли, че само него наказват, а другарчето, дето върши същите зулуми- не. Ние не сме машини и не можем да бъдем навсякъде и да прегледаме всеки един пост. Прегледал съм лично и съм реагирал на всеки един сигнал (имаше сигнали, чак от миналото лято) , включително доста твои

3. Кой е този- ако е човека за който си подал сигнали- вече в горната точка съм отговорил.
4. Евала.
5. Така си е- затова има голям избор от сайтове, за всеки вкус по нещо.
6. Няма пълна справедливост братче! това е положението. Виж сега, има една мъдрост, която аз харесвам, и която е в противоречие с поста ми на модератор, тя гласи следното: "Не мислете, че сте променили мнението на един човек с това, че сте го накарали да мълчи."
Това си е факт! НИЕ не искаме да мълчите, просто да бъдете по-телерантни един към друг. Да видим тогава, дали ще има нужда от модератори.
7. Тук какво да ти кажа- няма начин да се измислят всеобхватни правила и ти го знаеш отлично. Всеки си ги тълкува, както на него му изнася , ние също не сме застраховани от това. Имено за това отваряме тема за предложения относно развитието на форума. Там ще може да изказвате своите виждания и ако някое правило или подфорум сметнем за интересни- ще ги добавим или променим.
8. Повтаря се с горната точка,а и там вече съм отговорил.
9.

10. Ами това е и нашата цел- гарантирано не се санкционира всяка обида, просто в даден момент оставяме малко по-свободно държание. Все пак сме спортен форум, а не такъв на в-к Литературен фронт примерно, това обаче не означава да се прекалява с употребата на нецензурни изрази. (уф, омотах се вече- следващия път давай по-малко точки, става ли ,а?)
- bigbonusprize
- Контакти:
Какъв простест е това? Къде са ви лозунгите? Слаба организация... майк ти се превърна във форумна звезда... често споменаван си. Май на това се казва да си известен 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
stenly написа:Всички, които са част от екипа на Гонг и Gong.bg посвещават достатъчно време за сайта и повярвайте ми дори и на форума, така че не ни смятайте за хора, които се намират някъде далеч... напротив! А и в Гонг всеки носи отговорност за думите сикакто би трябвало да е и във форума, макар и анонимността.
Стенли, не ме карай да се смея по това време на денонощието.За екипа на Гонг съществуват само 2 отбора и всичко извън тях е пълнеж на предаването.Смяташ ли, че е нормално до 15-и кръг класирането на Източната Б група да е с данни от 2-ри кръг?или е нормално, след като съм пуснал мейл по въпроса- да не получа отговор, че и да няма реакция.Много сте готини, но ще е добре да обръщате повече внимание и на "малките" отбори, защото не е нормално да интервюирате 2 пъти седмично Батков, при положение че не може да ви каже нещо различно от сряда в четвъртък, но слушаме 10 минути безсмилено интервю, само защото това е Батков-собствиникът на "Левски", който е любимият отбор на Томислав Русев, шефът на "Гонг".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
@Кашчей- не съм част от екипа на радиото, нито пък имам някакви права да редактирам по сайта, но ще си позволя да ти отговоря аз.
По въпроса с таблицата на Източна Б група, питахме много хора, вкл. и аз. И съм убеден, че някъде из форума си стоят отговорите, точно на stenly, че са имали дълго време проблеми със сайта, които по обективни причини не са могли да разрешат.
По въпроса с таблицата на Източна Б група, питахме много хора, вкл. и аз. И съм убеден, че някъде из форума си стоят отговорите, точно на stenly, че са имали дълго време проблеми със сайта, които по обективни причини не са могли да разрешат.
mike28 написа:@Кашчей- не съм част от екипа на радиото, нито пък имам някакви права да редактирам по сайта, но ще си позволя да ти отговоря аз.
mike28....как го виждаш това, само за източната Б група да има проблем софтуерът?отделен е въпросът, че Гонг.бг е един от най-слабите сайтове за спорт, които познавам и това се дължи именно на пристрастността на собствениците.до такава степен са вторачени в Левски и ЦСКА, та дори не могат да пуснат нормално отразяване онлайн на всички резултати, извън тези два отбора.няма нормални линкове към страници от сайта, в които да се виждат онлайн резултатите от европейските първенства, които интересуват феновете.В момента съм в реала на Гонг.бг, само защото пиша във форума, на български.Информация получавам от евроспорт, понеже гонг.бг не е в състояние да ми я осигури онлайн...освен, ако не става въпрос за Левски или ЦСКА-това също е въпрос, върху който може да се замисли г-н Александров.
Дори и да съществува тази опция, тя е толкова дълбоко скрита, та ще трябва Поаро и Холмс заедно да я търсят

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей не се мисли за безсмъртен /в този форум/!!! А Станислава и Маке28 ще попитам чували ли са за "сблъсък на интереси" /или както се казва, там някъде в нормалните държави/???
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Ох, вече ми отекоха очите...
Конкретизирай се малко повече какво точно имаш предвид под " чували ли сте за сблъсък на интереси?"
То е ясно, че ние като екип сме от едната страна на барикадата, а всички останали от другата-поне във българската действителност е така. В нормална обстановка, ние няма да се налага да прибягваме до това да упражняваме контрол, щото всички ще знаят как да пишат на кирилица, как да озаглавят темите си ( да точно така криси тонев , за теб говоря) , и къде да слагат темите си, не например един се ядосал на съдиите от волейболния мач м/у ЦСКА и Левски и изцопал темата във форума " Футбол- България" и т.н. И тогава предполагам нямаше да го има това разделение и всички щяха да са happy . Факт е, че и ние си имаме трески за дялане и не винаги сме действали правилно в дадена ситуация- обаче ако потърпевшия потърси някой от нас на личен и се аргументира както трябва, без да се държи предизвикателно- ще поправим грешката.
Конкретизирай се малко повече какво точно имаш предвид под " чували ли сте за сблъсък на интереси?"
То е ясно, че ние като екип сме от едната страна на барикадата, а всички останали от другата-поне във българската действителност е така. В нормална обстановка, ние няма да се налага да прибягваме до това да упражняваме контрол, щото всички ще знаят как да пишат на кирилица, как да озаглавят темите си ( да точно така криси тонев , за теб говоря) , и къде да слагат темите си, не например един се ядосал на съдиите от волейболния мач м/у ЦСКА и Левски и изцопал темата във форума " Футбол- България" и т.н. И тогава предполагам нямаше да го има това разделение и всички щяха да са happy . Факт е, че и ние си имаме трески за дялане и не винаги сме действали правилно в дадена ситуация- обаче ако потърпевшия потърси някой от нас на личен и се аргументира както трябва, без да се държи предизвикателно- ще поправим грешката.
Кашчей написа:stenly написа:Всички, които са част от екипа на Гонг и Gong.bg посвещават достатъчно време за сайта и повярвайте ми дори и на форума, така че не ни смятайте за хора, които се намират някъде далеч... напротив! А и в Гонг всеки носи отговорност за думите сикакто би трябвало да е и във форума, макар и анонимността.
Стенли, не ме карай да се смея по това време на денонощието.За екипа на Гонг съществуват само 2 отбора и всичко извън тях е пълнеж на предаването.Смяташ ли, че е нормално до 15-и кръг класирането на Източната Б група да е с данни от 2-ри кръг?или е нормално, след като съм пуснал мейл по въпроса- да не получа отговор, че и да няма реакция.Много сте готини, но ще е добре да обръщате повече внимание и на "малките" отбори, защото не е нормално да интервюирате 2 пъти седмично Батков, при положение че не може да ви каже нещо различно от сряда в четвъртък, но слушаме 10 минути безсмилено интервю, само защото това е Батков-собствиникът на "Левски", който е любимият отбор на Томислав Русев, шефът на "Гонг".
Този проблем къде в сайта го видя, че не ми е ясно. След сигнала ти преди 3 месеца, беше отстранен, ако не си влизал от тогава... и не си видял класирането е друг въпрос. Иначе ти благодаря за мейла преди няколко месеца.
Колкото до интервютата, дай предложение, кой конкретно човек искаш да чуеш по радиото?
Модераторите не са ви враг!
Върни се в “Футбол - България”