daydreamer написа:sin4ec написа:Е тук с това изявление Петев ме спечели! Ето това е мъжка постъпка! Друг би се правил на обиден, да мрънка и протестира. А този: Нямам пристрастия към столичен клуб, продължавам да работя!
Тъкмо си мислех, че някакво подобно изявление би обърнало нещата.
Че е чорбар, е факт. Обаче е и мъж. От този момент нататък аз лично му гласувам доверие!
Плашещо е колко лесно си сменяш мнението. Още по- плашещо ще е ако изведнъж всички фенове приживеят катарзис и от утре захаресват Петев. Страничен наблюдател би го сбъркал, че така ви е казано. Не беше ли ти дето ходеше да подкрепяш Волен под масата и обясняваше, че го правиш за без пари и от вътрешни убеждения. Сега пак без пари и с вътрешни убеждения след като плю по него, го подкрепяш. Интересно, лошо няма. Лошото е ако изведнъж всички си променят набързо мнението като теб.
Вие не четете ли постовете? Колко пъти да обяснявам, че мъжкарска постъпка заслужава уважение, дори и да не го харесвам, а аз не го харесвам? Щом е готов да приеме такава битка, значи заслужава шанс! Ако беше мрънкал и се лигавил, щях да го псувам двойно. Не се отказвам от мнението си за него, но оценявам постъпката му. Какво странно има тук?