Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 20:53

daydreamer написа:
sin4ec написа:Е тук с това изявление Петев ме спечели! Ето това е мъжка постъпка! Друг би се правил на обиден, да мрънка и протестира. А този: Нямам пристрастия към столичен клуб, продължавам да работя!
Тъкмо си мислех, че някакво подобно изявление би обърнало нещата.
Че е чорбар, е факт. Обаче е и мъж. От този момент нататък аз лично му гласувам доверие!

Плашещо е колко лесно си сменяш мнението. Още по- плашещо ще е ако изведнъж всички фенове приживеят катарзис и от утре захаресват Петев. Страничен наблюдател би го сбъркал, че така ви е казано. Не беше ли ти дето ходеше да подкрепяш Волен под масата и обясняваше, че го правиш за без пари и от вътрешни убеждения. Сега пак без пари и с вътрешни убеждения след като плю по него, го подкрепяш. Интересно, лошо няма. Лошото е ако изведнъж всички си променят набързо мнението като теб.

Вие не четете ли постовете? Колко пъти да обяснявам, че мъжкарска постъпка заслужава уважение, дори и да не го харесвам, а аз не го харесвам? Щом е готов да приеме такава битка, значи заслужава шанс! Ако беше мрънкал и се лигавил, щях да го псувам двойно. Не се отказвам от мнението си за него, но оценявам постъпката му. Какво странно има тук?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 окт 2013 20:53

Alexx написа:
Noname написа:
TVN написа:... Преди нямаше фенклубове и имаше ФЕНОВЕ...

Бяха времена, когато ходехме на мач дори независимо от това, че не сме симпатизанти на нито един от отборите. Просто заради играта и заради очакването от интересен футбол. Сега се чудя - след няколко години (когато стане на 5-6 ) бих ли завел сина си на мач? Колко просто беше преди - с баща ми ходихме и се забавлявахме "по мъжки": викахме, ядосвахме се, радвахме се и най-просташкото нещо, което правехме беше да чоплим семки. Футболът в България отдавна не е забавление :(

Noname, днешните фенове в България просто яко са се филмирали! Гледат какво става чужбина с феновете и основно попиват лошите им навици. Това разделение е изкуствено наложено. В Шотландия например има сблъсъци между феновете и феновете се мразят не само защото са противникови отбори,а защото едните са протестанти, а другите католици, други страни пък разделението е на различни социални и икономически класи плюс футболно съперничество, на трети места като Лондон например има квартално разделение, някъде пък феновете на единия отбор имат определени политически пристрастия, а другите други политически пристрастия и освен заради футбола се мразят и поради друга причина. Т.е. в много страни футболните фенове се бият и мразят защото освен футбола има и друга причина!
При нас феновете на ЦСКА и ЛЕвски са основно българи! И в ЦСКА има хора от различни религии, и при Левски има хора с различни религии(т.е. няма съперничество на верска основа). В Левски има фенове от всякакви класови структури, и в ЦСКА има също фенове от различни класови структури(т.е. нямаме класова борба). В ЦСКА има фенове с всякакви политически пристрастия, и в Левски също. Така излиза,че няма истинска причина за такава омраза между двата гранда.

Абсолютно! Но ходи го обяснявай това на някои "червени" и "сини" субекти!
CHELSEA

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 08 окт 2013 20:53

Ако 15 "шлякани" гъзета определят политиката на клуба-този клуб няма бъдеще.ОК против Петев си.Няма лошо.И аз бях против Кокала,Вуцов,Ясен,Ратко и т.н.
...ама има хора които ги харесват.Това значи ли,че требва да взема един винкел и да се появя на първата пресконференция за да си споделя мнението????
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 20:55

1977 написа:
Blue&Honour написа:Аз не мога да разбера какви левскари сте вие. Ебават ни майката на клуба с малоумни решения, а вие тука ръсите какв ли не грозни обиди към левскари.

Пич,
Аз давам 5 лева за билет и ти даваш 5 лева за билет.Аз обичам Левски и ти обичаш Левски.Аз имам едно мнение ти имаш друго мнение(нормално-демокрация е)
Въпроса ми е защо ти ще наложиш твоето мнение с физическа сила?

Аз не отричам, че има мърша(няма как, насякъде има, особено в нашата страна). Много ме дразни обаче, когато се обиждат хора , за които ЗНАМ, че истински обичат Левски и че, нито са платени, нито са наркомани.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 окт 2013 20:55

и аз да си кажа мнението ,макар че едва ли някой ще го вземе под внимание : та първо трябваше да бъде даден шанс на Йока да си направи една подготовка през зимата и тогава да се съди за качествата му ,но след като са го махнали и са решили да назначат Петев ок,има качества и дори да е от цска все пак е професионалист ,има хиляди такива ситуаций ,смятате ли,че всички футболисти които са играли в Левски са били от Левски или всички които са играли в цска са били от цска като деца ? не разбира се ! това което направиха днес една малка част от привържениците на Левски е срам за отбора ,те не са истински левскари ,на първо място те се подиграха с отбора и името на Левски, аз се разграничавам от тях и не ги подкрепям ! аз казах и преди и Петев ще подкрепя щом постигне нещо с Левски и като за начало върне в отбора Дембеле и Жуниор ,за други какви футболисти му трябват той сам ще си прецени !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 08 окт 2013 20:56

sin4ec написа:
daydreamer написа:
sin4ec написа:Е тук с това изявление Петев ме спечели! Ето това е мъжка постъпка! Друг би се правил на обиден, да мрънка и протестира. А този: Нямам пристрастия към столичен клуб, продължавам да работя!
Тъкмо си мислех, че някакво подобно изявление би обърнало нещата.
Че е чорбар, е факт. Обаче е и мъж. От този момент нататък аз лично му гласувам доверие!

Плашещо е колко лесно си сменяш мнението. Още по- плашещо ще е ако изведнъж всички фенове приживеят катарзис и от утре захаресват Петев. Страничен наблюдател би го сбъркал, че така ви е казано. Не беше ли ти дето ходеше да подкрепяш Волен под масата и обясняваше, че го правиш за без пари и от вътрешни убеждения. Сега пак без пари и с вътрешни убеждения след като плю по него, го подкрепяш. Интересно, лошо няма. Лошото е ако изведнъж всички си променят набързо мнението като теб.

Вие не четете ли постовете? Колко пъти да обяснявам, че мъжкарска постъпка заслужава уважение, дори и да не го харесвам, а аз не го харесвам? Щом е готов да приеме такава битка, значи заслужава шанс! Ако беше мрънкал и се лигавил, щях да го псувам двойно. Не се отказвам от мнението си за него, но оценявам постъпката му. Какво странно има тук?

Нема смисъл брато-нема да те разберат....

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 окт 2013 20:56

Честит ви треньор. Стойчо веднъж го е бил вече, на 19.10 де жа вю :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 08 окт 2013 20:57

Пич,
Аз давам 5 лева за билет и ти даваш 5 лева за билет.Аз обичам Левски и ти обичаш Левски.Аз имам едно мнение ти имаш друго мнение(нормално-демокрация е)
Въпроса ми е защо ти ще наложиш твоето мнение с физическа сила?[/quote]
Аз не отричам, че има мърша(няма как, насякъде има, особено в нашата страна). Много ме дразни обаче, когато се обиждат хора , за които ЗНАМ, че истински обичат Левски и че, нито са платени, нито са наркомани.[/quote]

Ти подкрепяш ли това което се случи днес?

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 20:58

Alexx написа:Noname, днешните фенове в България просто яко са се филмирали! Гледат какво става чужбина с феновете и основно попиват лошите им навици. Това разделение е изкуствено наложено. В Шотландия например има сблъсъци между феновете и феновете се мразят не само защото са противникови отбори,а защото едните са протестанти, а другите католици, други страни пък разделението е на различни социални и икономически класи плюс футболно съперничество, на трети места като Лондон например има квартално разделение, някъде пък феновете на единия отбор имат определени политически пристрастия, а другите други политически пристрастия и освен заради футбола се мразят и поради друга причина. Т.е. в много страни футболните фенове се бият и мразят защото освен футбола има и друга причина!
При нас феновете на ЦСКА и ЛЕвски са основно българи! И в ЦСКА има хора от различни религии, и при Левски има хора с различни религии(т.е. няма съперничество на верска основа). В Левски има фенове от всякакви класови структури, и в ЦСКА има също фенове от различни класови структури(т.е. нямаме класова борба). В ЦСКА има фенове с всякакви политически пристрастия, и в Левски също. Така излиза,че няма истинска причина за такава омраза между двата гранда.

Нямало причина за омраза бля бля бля. Наситина как е възможно да мразиш отбора, създаден от най-големите престъпници на България, и феновете, на който се гаврят с умрели хора. Много ми е интересно.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 21:01

Blue&Honour написа:
Alexx написа:Noname, днешните фенове в България просто яко са се филмирали! Гледат какво става чужбина с феновете и основно попиват лошите им навици. Това разделение е изкуствено наложено. В Шотландия например има сблъсъци между феновете и феновете се мразят не само защото са противникови отбори,а защото едните са протестанти, а другите католици, други страни пък разделението е на различни социални и икономически класи плюс футболно съперничество, на трети места като Лондон например има квартално разделение, някъде пък феновете на единия отбор имат определени политически пристрастия, а другите други политически пристрастия и освен заради футбола се мразят и поради друга причина. Т.е. в много страни футболните фенове се бият и мразят защото освен футбола има и друга причина!

Нямало причина за омраза бля бля бля. Наситина как е възможно да мразиш отбора, създаден от най-големите престъпници на България, и феновете, на който се гаврят с умрели хора. Много ми е интересно.

бла бла . Пак разни изкуствени и изкукани от пръстите причини си измисляте!
Нямам си друга работа ще тръгна да мразя някакъв друг отбор! Та аз политиците ни не мразя а ще мразя нещо, което е в сфера която трябва да ми носи положителни емоции и наслада. И това нещо се нарича футбол.
Последна промяна от Alexx на 08 окт 2013 21:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”