Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот offside_my_ass_ » 11 юни 2011 15:09

POPCORN написа:може да не разбира много от футбол, ама поне подкрепя българското, и поне обича отбора си и знае какво е обич.а ти манчестър не си ги виждал и на картинка или дори и да си ги виждал си ги виждал 2 пъти.и руни като вкара гол и получаваш оргазъм, което е повече от смешно.ти като си фен на манчестър какво повече от него ли разбираш?

:lol: :lol: Ей, ама като почнете с това "българското", сте ми най-забавни. Защо пък трябва да подкрепям българското в този случай? Ти защо си купуваш японска плазмичка, а не телевизор Велико Търново? Защо караш западен автомобил, а не Булгар Рено (или там както се наричаше)? Защо ползваш мобилен телефон, а не онези с шайбата, дето са правени в България? Момче, не те знам на колко си години, но явно не си много в час с нещата. Няма нищо лошо в това да харесваш нещо чуждо, когато е ПО-ДОБРО от нашето. Конкуренцията е нещо здравословно и колкото да не ти се вярва, именно тя беше в основата на най-големите успехи на отбора, на който симпатизираш ти. Успехи, които може би си виждал само на запис, понеже не си бил роден тогава. Когато ЦСКА биеше западните отбори, българското първенство беше конкурентно и силно. Същото важи и за Левски, и за Локото, и за Славия и т.н. Аз НЕ съм фен на Ман Юнайтед, не знам защо си останал с такова впечатление. Но действително съм ходил по мачове в Англия и искам да ти кажа, че нещата са толкова различни от циганията и простотията, с която ти си свикнал, че просто не можеш да си представиш. Аз не виждам никаква пречка в това човек да обича повече чужд отбор, отколкото някой български. Да сме патриоти е едно, да харесваме отделен чужд продукт - съвсем друго. Футболът Е продукт. Защо трябва да съм бил на 1000 мача на Миньор? Да не би на стадиона в Перник да се влиза след тест по футболознание? По нашите стадиони можеш да видиш всичко друго, но НЕ и футбол. Да, със сигурност перничанинът знае повече ругатни от мен. Само едно не ми е ясно - защо е тази злоба срещу онези, които предпочитат да гледат чужд футбол? Ми ходете си по стадионите-руйни и си гледайте постната бг продукция.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 15:15

offside_my_ass_ написа:
POPCORN написа:може да не разбира много от футбол, ама поне подкрепя българското, и поне обича отбора си и знае какво е обич.а ти манчестър не си ги виждал и на картинка или дори и да си ги виждал си ги виждал 2 пъти.и руни като вкара гол и получаваш оргазъм, което е повече от смешно.ти като си фен на манчестър какво повече от него ли разбираш?

:lol: :lol: Ей, ама като почнете с това "българското", сте ми най-забавни. Защо пък трябва да подкрепям българското в този случай? Ти защо си купуваш японска плазмичка, а не телевизор Велико Търново? Защо караш западен автомобил, а не Булгар Рено (или там както се наричаше)? Защо ползваш мобилен телефон, а не онези с шайбата, дето са правени в България? Момче, не те знам на колко си години, но явно не си много в час с нещата. Няма нищо лошо в това да харесваш нещо чуждо, когато е ПО-ДОБРО от нашето. Конкуренцията е нещо здравословно и колкото да не ти се вярва, именно тя беше в основата на най-големите успехи на отбора, на който симпатизираш ти. Успехи, които може би си виждал само на запис, понеже не си бил роден тогава. Когато ЦСКА биеше западните отбори, българското първенство беше конкурентно и силно. Същото важи и за Левски, и за Локото, и за Славия и т.н. Аз НЕ съм фен на Ман Юнайтед, не знам защо си останал с такова впечатление. Но действително съм ходил по мачове в Англия и искам да ти кажа, че нещата са толкова различни от циганията и простотията, с която ти си свикнал, че просто не можеш да си представиш. Аз не виждам никаква пречка в това човек да обича повече чужд отбор, отколкото някой български. Да сме патриоти е едно, да харесваме отделен чужд продукт - съвсем друго. Футболът Е продукт. Защо трябва да съм бил на 1000 мача на Миньор? Да не би на стадиона в Перник да се влиза след тест по футболознание? По нашите стадиони можеш да видиш всичко друго, но НЕ и футбол. Да, със сигурност перничанинът знае повече ругатни от мен. Само едно не ми е ясно - защо е тази злоба срещу онези, които предпочитат да гледат чужд футбол? Ми ходете си по стадионите-руйни и си гледайте постната бг продукция.

"важното е не аз да съм добре, важното е на другия да му е зле" ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 15:25

Cesc Fabregas написа:
offside_my_ass_ написа:

"важното е не аз да съм добре, важното е на другия да му е зле" ;)

аве малумник заради такива като тебе и по горния децата изгубват ищяха да тренират и да я играят тая игра и държавата се нъпълни с ге...ове и тем подобни лигловци заради такива чуждо поклоници някои кото притежава телевизия си казва за кво да ивестирам в каМЕРИ И ПТС като мога с 5 кометатора мазно говорещи да им прибирам парите на тиквите е затова ме яд а иначе викаи си за барса марса ако искаш и за орел капатово си викаи само неми казваи че това да поткрепяш чужд отбор не вредно много е вредно :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2011 15:29

kiko75 написа:

аве малумник заради такива като тебе и по горния децата изгубват ищяха да тренират и да я играят тая игра и държавата се нъпълни с ге...ове и тем подобни лигловци заради такива чуждо поклоници някои кото притежава телевизия си казва за кво да ивестирам в каМЕРИ И ПТС като мога с 5 кометатора мазно говорещи да им прибирам парите на тиквите е затова ме яд а иначе викаи си за барса марса ако искаш и за орел капатово си викаи само неми казваи че това да поткрепяш чужд отбор не вредно много е вредно :evil:[/quote]

Би ли ми обяснил какво печелиш от това,че аз няма да мога да гледам мачовете на любимия ми клуб(Челси) :roll: :roll: :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 15:34

CTAHKO написа:
kiko75 написа:

аве малумник заради такива като тебе и по горния децата изгубват ищяха да тренират и да я играят тая игра и държавата се нъпълни с ге...ове и тем подобни лигловци заради такива чуждо поклоници някои кото притежава телевизия си казва за кво да ивестирам в каМЕРИ И ПТС като мога с 5 кометатора мазно говорещи да им прибирам парите на тиквите е затова ме яд а иначе викаи си за барса марса ако искаш и за орел капатово си викаи само неми казваи че това да поткрепяш чужд отбор не вредно много е вредно :evil:

Би ли ми обяснил какво печелиш от това,че аз няма да мога да гледам мачовете на любимия ми клуб(Челси) :roll: :roll: :roll:[/quote]
аз ли нищо не печеля и не искам да печеля губиш ти защото си изгубил уважението на околните хора губи синът ти които (дано имаш деца и то много) ти ще възпиташ да харевса хора с обратнби сексолни наклоности хора за които да спиш с жената на брат му не проблем за които да си легнеш с първата братовчедка е супер иначе ми дреме кои ще ти вземе кинтите дали ТИТАН дали диема
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 11 юни 2011 15:41

kiko75 написа:
CTAHKO написа:
kiko75 написа:

Би ли ми обяснил какво печелиш от това,че аз няма да мога да гледам мачовете на любимия ми клуб(Челси) :roll: :roll: :roll:

аз ли нищо не печеля и не искам да печеля губиш ти защото си изгубил уважението на околните хора губи синът ти които (дано имаш деца и то много) ти ще възпиташ да харевса хора с обратнби сексолни наклоности хора за които да спиш с жената на брат му не проблем за които да си легнеш с първата братовчедка е супер иначе ми дреме кои ще ти вземе кинтите дали ТИТАН дали диема[/quote]

С теб е много трудно да се говори, промит мозък. Къде е темата за бг и английските мачовете, къде са гейовете и тези дето спят с жените на брат си. Сигурно като гледаш бг мачовете и водиш и децата си на тях, ги възпитаваш в честност, благородство, почтеност??? Я пак си помисли.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2011 15:47

kiko75 написа:

аз ли нищо не печеля и не искам да печеля губиш ти защото си изгубил уважението на околните хора губи синът ти които (дано имаш деца и то много) ти ще възпиташ да харевса хора с обратнби сексолни наклоности хора за които да спиш с жената на брат му не проблем за които да си легнеш с първата братовчедка е супер иначе ми дреме кои ще ти вземе кинтите дали ТИТАН дали диема[/quote]

Добре де,ама аз пак не можах да разбера,какво ви топли това Вас,феновете на БГ отборите че нямало да предават мачове от други първенства :roll: Да не би да сменя отбора ;) Да не би футболистите играещи в БГ първенството да заиграят по-добре ;) Те толкова си могат :) .И един въпрос към феновете на Бг първенството:Какво гледате или какво ще гледате през останалите 6 месеца от годината(толкова е паузата в БГ първенството) :?: :roll: :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2011 15:50

Трън написа:
С теб е много трудно да се говори, промит мозък. Къде е темата за бг и английските мачовете, къде са гейовете и тези дето спят с жените на брат си. Сигурно като гледаш бг мачовете и водиш и децата си на тях, ги възпитаваш в честност, благородство, почтеност??? Я пак си помисли.

Ако не друго поне не сме от ебаната страна :lol:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 15:57

CTAHKO написа:
Трън написа:

Ако не друго поне не сме от ****ата страна :lol:
ми възпитавам ги в любов а тя несе купува с пари и ти казах трима човека да отидат да гледат мач на стадиона ще си з\асложава сппирането на геиската виша лига трима а те ще са поваче защото като отиде бащата на мач с дете то си то само ще се запали да ходи после затова си засложава не един а 6 часови пояса да има аре с здраве и си купи един обикновен сателит за 60 лв и декодер за 150 лв и няма да имаш проблем да гледаш които си искаш за тия кадето са тотално увредени

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2011 16:00

kiko75 написа: ми възпитавам ги в любов а тя несе купува с пари и ти казах трима човека да отидат да гледат мач на стадиона ще си з\асложава сппирането на геиската виша лига трима а те ще са поваче защото като отиде бащата на мач с дете то си то само ще се запали да ходи после затова си засложава не един а 6 часови пояса да има аре с здраве и си купи един обикновен сателит за 60 лв и декодер за 150 лв и няма да имаш проблем да гледаш които си искаш за тия кадето са тотално увредени

Ако си водил децата си на мач м/у Левски и ЦСКА или Ботев и Локомотив Пловдив,значи си за разстрел :!:

Върни се в “Футбол - България”