Кашчей написа:viroglav написа:Апропо , към автора на темата : Закон , който забранява "черно тото" на територията на България в НПК няма , там също така няма и определение що е това "черно тото"

Та да си промени заглавието ... Няма как Държавата да удари нещо , което не е наказуемо ...

Това не ти попречи да изкажеш компетентно мнение, малко по-назад в темата, нали?!

Кашчей , никъде не съм коментирал определението "черно тото" . Гледам , че тук цял ден двама , трима пловдивчани си мерят пишките и се смях на глас , докато четях ...

По горе написах мнението си за днешните случки , нищо друго . За мен всичкото това е борба за някакъв кокал и най - апетитния към момента съм го споменал . Едва ли скоро ще станем чак такива европейци , че да вкараме в действие законите против корупцията и подобните им

Ако имаха желание управляващите , то досега да го бяха направили мнооого отдавна . От 6 мача в първенството 5 или дори 6 са с предизвестен край . Този предизвестен край обаче го знаят само богопомазаните , ние мрънкалниците по форумите само се излагаме с констатации и предположения . Купон да става ...