Тема за футболното хулиганство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите
За провала на митинга видях с очите си какво стана тогава. Убеден съм, че беше платено на тези хора да създадат проблемите, след което познайте кой разпореди развалянето на протеста? Тогавашният кмет на София, разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Тема за футболното хулиганство
Avanti_Ragazzi написа:Наистина Истинско Футболно хулиганство има в:
Полша
Гърция
Сърбия
Холандия
Англия и Шотландия
Германия
Хърватска
Русия
Швейцария
Босна
Швеция
и дори Франция!
Като в някой от страните е направо покъртително положението. Но в България Истинско футболно Хулиганство НЯМА!!!!
Балканските ги махни и ще се съглася с теб...

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...
Avanti_Ragazzi написа:Сектор Б е само и единствено за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ! като си отишъл в него ще се съобразяваш с това иначе, бой! Както и стана! Не може да си скандирал оня велик рефрен и да искаш хората в Б да те приемат. Щом някога си скандирал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В Б СЕКТОР! Бяха предупредени още на мача с Англия никога повече да не идват в Б, никога ако ли не...... И то това стана, при 30 000 свободни билета кво изобщо търсиха там тези индивиди? Защо с феновете на Локо Пд никога не е имало проблеми, щото хората първо са пичове, второ знаят къде се намират и трето никога не са скандирали онова с трите думички! Сектор Б е нещо свято за истинските левскари и няма как да се позволи на разни момченца, дето изобщо мястото не им е там да си разиграват коня!
Щом един път си споменавал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В СЕКТОР Б!!! Запомнете го всички това и най-вече тия от Берое, ако пак дойдете в този сектор ще стане абсолютно същото нещо! Ходете си на мачове на националният отбор, подкрепвайте го, но в Б сектор сте нежелани и нямате място там!
Кои сте вие за да обявявате в сектор на националния отбор кой да идва и кой не, това е стадион на всички българи, не на вас, защо в сектор Г стоят маса агитки и бой няма, а вие се сбихте в секундата?
- Bartolomej
- Контакти:
Кви хулигани , кви 5 лева бе .
Кат са събере една групичка пикльовци с татусчета, страшен поглед,черни фланелки и с черни очилца , и вече са най-страшното нещо за властта на България . Аре мола Ви са .
Милиционерити ги водят на отчет повечето такива пикльовци и много бърже могат ги оправят както едно време са се оправяли през комунизъма . Има фенове дет са яли толкос бой в районното ,че никога вече не са си мислили да ходят и на мач след това, а други са се побърквали буквално . Ма нал ся е демокрация и милицейщината не е е на власт .
Кат са събере една групичка пикльовци с татусчета, страшен поглед,черни фланелки и с черни очилца , и вече са най-страшното нещо за властта на България . Аре мола Ви са .
Милиционерити ги водят на отчет повечето такива пикльовци и много бърже могат ги оправят както едно време са се оправяли през комунизъма . Има фенове дет са яли толкос бой в районното ,че никога вече не са си мислили да ходят и на мач след това, а други са се побърквали буквално . Ма нал ся е демокрация и милицейщината не е е на власт .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
joro bad написа:daydreamer написа:Добре де- уточнете най- накрая на ТОЗИ мач скандирали ли са КЗЛ или не? Няколко души казват, че не са, а другите повтарят едно и също без да са били там.
Бях няколко реда над двете групи и това скандиране на този мач, НЯМАШЕ. Проблема доколкото разбрах, е че те в други мачове от първенството ни, много често го скандирали, а и други обидни епитети (което е така) и още на предишния мач на нацианолите ни, са били предупредени да не идват в ,,Б". Знам, че това е пълна глупост, но наистина ако е имало предупреждение и искри на предишния мач, какво правеха на 3-4 метра от ,,ултрасите" на Левски![]()
При положение ,че сектора в средата и дясната си част беше полупразен ??????????
Да ти имам логиката на теб и на много преди теб! По тая логика на мача с Армения да се изсипем 2000 старозагорци в някой сектор и да кажем повече никоя друга агитка да не идва в сектора "НИ", че са предупредени и ще ядат шамари ако дойдат при нас!? Хайде излизайте от тези филми бре хора. Говорим за мач на националния отбор на националния стадион. Не на някой клубен отбор, а на националния стадион. Няма мой сектор, няма твой сектор-отиваш и подкрепяш националния отбор. Като толкова много имаха мерак, да бяха изчакали другата седмица, да дойдат в Стара Загора и да се правят на мъже. Цялата тази история е мега абсурдна.
deepblue написа:Avgusta 1916 написа:Добре сте дошли на всички нормални фенове.
В А спокойно ли е, че ще идвам с приятелката ми?
Има ли левскари някъде по към агитката?
Както колегата ти го описа, ако си без шалче и го караш по-спокойно няма да имаш проблеми

Само да вметна , че не трябва да свързвате останалите левскари с тая вредна групичка с качулките . Много скоро тия ще останат сами и на "герена" , защото хората започнаха да се усещат и спряха да ходят там .Слугите на тара продължават да съсипват реномето на отбора и привържениците му .
ПП Качулатите + онзи столипиновски инежИнер са и главните виновници за това публиката на Левски да е разделена на "разбирачи" и "истински" фенове (да се разбира -"качулати")
ПП Качулатите + онзи столипиновски инежИнер са и главните виновници за това публиката на Левски да е разделена на "разбирачи" и "истински" фенове (да се разбира -"качулати")
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
boys85 написа:
Балканските ги махни и ще се съглася с теб...![]()
Какво да ги маха, точно в Сърбия и Гърция са си на доста високо ниво. ПАО, Олимпиакос, Арис, ПАОК, Звезда и Партизан са си класа, знам, че ги мразиш и ти бъркат и в червата, ама реалността е такава, публиките им са си имена на европейската сцена. И това не го определяш ти, нито аз, това е факт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- milen.hristov
- Контакти:
bluegope написа:Тука е настанала страшна олелия, заради нещо, което поне от приложения репортаж не изглежда да е било много сериозен бой. Не че и до такива ситуации трябва да се стига, но не сме стерилно общество и е логично понякога да се получават такива ситуации. По-скоро ми стана интересно колко много хора са се впуснали да се обясняват по темата и най-вече да показват/доказват своето остроумие и морал. Едва ли всички сме светци, така че го давайте малко по-спокойно. Особено ми се набиват на очи мненията на този бард на морала и доброто - Милен Христов. Не те познавам лично, но въпреки това ще се обърна директно към теб. Не парадирай толкова много с твоята начетеност, добри обноски и възпитание. Бъди сигурен, че не си единствения подобен екземпляр, който ходи на Герена. И ние сме там, и ние си плащаме абонамента и то от много повече години от теб, и съпреживяваме сполуките и несгодите на любимия отбор, ама го правим без да парадираме с това. Защото това е истинското. Другото е показност и желание да се харесаш на болшинството от форумците. От сектор Б сме тръгнали всички, които сега седим по другите сектори и както никога не мога да кажа лоша дума за своето родно място, така и не мога да споменавам с лошо сектор Б, дори и в сегашния му вид. А що се отнася до интелигентността на останалите сини привърженици, то ако решиш можем да се пробваме на партия шах или пък да решаваме задачи, или пък да превеждаме Шекспир, или пък каквото друго сметнеш за достатъчно квалитетно и извисено.
Отговарям ти, понеже ми хареса мнението ти.
1. Никога не съм твърдял, че сектор Б са някви черни овци и че там няма читави хора. Познавам и хора с моите идеи и с други виждания, които наистина са левскари за пример. За това и казвам, че в момента вредната част са малко, но са лицето, защото те изпъкват поради по нормалните характери на останалите, и са по-нагоре в йерархията, на фен организацията.
2. Не съм последна инстанция, за това гледам да боравя с факти
3. Не парадирам с това, че съм левскар, никога не бих го направил. Конкретният коментар беше в отговор на усъмнение в принадлежността ми
4.Не твърдя, съм много умен. Точно обратното с всеки ден разбирам колко малко знам, иколко имам още да уча. Не съм се взел на сериозно. Но твърдя, че съм възпитан перфектно
5. Никога не съм се опитвал да се харесам на някого от форума
САМО ЛЕВСКИ
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...
1982 написа:deepblue написа:Така нареченият 'национален' си е на Левски! Построен е на мястото на старият ни стадион, а и дълго играхме там домакинските докато комунистите ни местеха насам-натам ...
Стадионът ви е бил май малко по-встрани, не че има значение.
А "Васил Левски" е национален стадион, на България, вие за кои се имате, че да определяте, че е ваш ??! За пореден път показвате, че не сте българи. С тези уникални щуротии, които пишете тук няколко човека.
Вижте наркоманчето в ляво с каква нашивка е на якето, а е дошъл на мач на България:
http://img.sportline.bg/i/gallery/656/photos/2012/9/135657.jpg
А виж кой е в дясно. Точно това са моментите когато този приятел може да покаже, че става нещо от него, просто да ги предаде на полицията. Да ги посочи, а не да ги защитава, защото били от Левски. Нарушаваш ли закона мястото не ти е на стадиона, а в затвора
Върни се в “Футбол - България”