POPCORN написа:Малоумико, пак се захващаш със странични неща, които нямат общо с тематаТипично за такива като тебе
Аз съм намерил начин как да си гледам Арсенал, и ще го правя. Вземи един буквар да се научиш малко на граматика, че е смешно да си 'завършил НБУ" и да си толкова неграмотен
тръгнал да ми дава оценки какъв и на кого съм фен, кой беше ти бе? И ония ден те питах,кога съм се бил какъв фен съм? Кога съм парадирал с това?
ей смешко..нали ми идваше с някакви шалове на левски на тренировките или тъпата ти глава забрави това?Или ти си от тия където си спомням само това което им изнася!Това дали съм неграмотен или не съм не е твоя работа!Второ аз каквото кажжа си го правя за метка на тебе!Нали те разбра целият отбор какъв палячо си..ония ден се спукаха да се смеят на мнениетя ти..ти си един смешник където само приказва и нищо не върши.страничн инеща защото те боли и ти казвам истината.какво стана с форума бе смешник?Нали нямаше да влизаш повече, нали всички са били адски комплексирани тука, нали картаго и там другите модератори са били ебати смешниците и ги псуваше яко...как не те е срам сега да влизаш тука?Палячно!Ходи си лгедай Арсенал ако щеш на стадиона!И не говори зад гърба на хората, защото си смешен!Ония ден ми вика ,че съм се правил на циганин, не знам кой се прави за 5 лв където рита по-малко време от дгругите!Ае няма занимавам хората с тебе!Пали и си живуркай мизерният животец!То кой е имал работа с тебе знае за какво става на въпрос и модератори и отбор и всички!Това беше последният ми пост свързан с тебе!От сега нататъка въобще няма се занимавам с такъв идиот като тебе!
Аз каквото съм имал да казвам на тоя и ония, съм им го казал.Затова и не говоря с тях от много време. А тва че съм ходел на тренировките със шал (зимата) значи че се правя на голям фен ли бе?