Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: УЕФА: Идеята на Боби Михайлов е чудовищна глупост

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 14:51

POPCORN написа:
Малоумико, пак се захващаш със странични неща, които нямат общо с темата :lol: Типично за такива като тебе :lol: Аз съм намерил начин как да си гледам Арсенал, и ще го правя. Вземи един буквар да се научиш малко на граматика, че е смешно да си 'завършил НБУ" и да си толкова неграмотен :lol: тръгнал да ми дава оценки какъв и на кого съм фен, кой беше ти бе? И ония ден те питах,кога съм се бил какъв фен съм? Кога съм парадирал с това?

ей смешко..нали ми идваше с някакви шалове на левски на тренировките или тъпата ти глава забрави това?Или ти си от тия където си спомням само това което им изнася!Това дали съм неграмотен или не съм не е твоя работа!Второ аз каквото кажжа си го правя за метка на тебе!Нали те разбра целият отбор какъв палячо си..ония ден се спукаха да се смеят на мнениетя ти..ти си един смешник където само приказва и нищо не върши.страничн инеща защото те боли и ти казвам истината.какво стана с форума бе смешник?Нали нямаше да влизаш повече, нали всички са били адски комплексирани тука, нали картаго и там другите модератори са били ебати смешниците и ги псуваше яко...как не те е срам сега да влизаш тука?Палячно!Ходи си лгедай Арсенал ако щеш на стадиона!И не говори зад гърба на хората, защото си смешен!Ония ден ми вика ,че съм се правил на циганин, не знам кой се прави за 5 лв където рита по-малко време от дгругите!Ае няма занимавам хората с тебе!Пали и си живуркай мизерният животец!То кой е имал работа с тебе знае за какво става на въпрос и модератори и отбор и всички!Това беше последният ми пост свързан с тебе!От сега нататъка въобще няма се занимавам с такъв идиот като тебе!

Аз каквото съм имал да казвам на тоя и ония, съм им го казал.Затова и не говоря с тях от много време. А тва че съм ходел на тренировките със шал (зимата) значи че се правя на голям фен ли бе? :lol: Иначе съм преценил-влизам във форума, къв ти е проблема на тебе. А ако си мислиш че ми пука за някой от тоя сакат отбор, с още по-сакат "капитан", много се лъжеш. Що си мислиш, че тебе всички те харесват? Адски много ме боли какво ми казва някакъв смешник, дето съм го виждал 10 пъти, абсолютно ми е през к8ра и за тебе и за мнението ти за мене :lol: Иначе ти кой беше, да ми даваш оценки какво правя? И откъде знаеш какво правя най-вече? :lol: Арсенал ще си ги гледам където си искам, тебе тва кво те засяга. След като не ми влиза в работата ти дали си грамотен, тебе кво ти влиза в работата къде пиша и защо съм решил да пиша?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот petrof » 11 юни 2011 14:51

Neo M написа:И да ги няма чуждите мачове по тв-то, хората пак ще намерят какво друго да правят, но на стадиона няма да идат. Какво да гледат там? Порутени съоражения, лумпени наричащи себе си фенове и 22 безхаберника по терена ли? Проблема за отлива от стадионите си е изцяло в продукта, който се предлага. Ако футболните клубове започнат да предлагат поне футболния продукт, който можеше да се наблюдава до 10.11.1989г., то ти гарантирам, че стадионите ще са пълни без значение кой чуждестранен мач ще излъчват телевизиите. До тогава ще властва картинката, която и в момента се наблюдава, който и каквито административни забрани да приложи.

Добре, ти не искаш да отишеш на стадиона. В крайна сметка, това дали ще ходиш или не си е твой проблем и никой не може да те накара насила. Не искам обаче такива като тебе да се определят като футболни фенове. Не искам такива като тебе да ми философстват на тема футбол. Не искам да ми обясняват кое как трябва да бъде. Бил съм на стадиона на стотици мачове/може би 400-500 и повече/. Бил съм на над 20 стадиона в България и няколко в чужбина. И разни ТВ фенчета да ми дават акъл на тема футбол няма да стане...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2011 14:51

POPCORN написа:дано да ги блокират.аман от тв фенове вече!да видим тогава дали ще са толкова нахъсани както сега!

Много ще ми е интересно да ти видя физиономията когато започне първия кръг във Висшата Лига и всичко си се предава както обикновенно :lol: :lol:

Аман от вутета
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 11 юни 2011 14:52

POPCORN написа:дано да ги блокират.аман от тв фенове вече!да видим тогава дали ще са толкова нахъсани както сега!нямало как ала бала..врели некипели.иска ви да няма как, ама винаги има начин стига хората да помислят малко.така ,че дано да стане!И като стане бих искал да ви видя унилите физиономи където се перчите много и сте сигурни,че няма как да стане...професорчета!

И какво, като ги спрат, ще изпиташ оргазъм ли? Защото друг реален ефект от това няма да има.

Наистина не е редно да се изхвърляме какво може и не могже да стане, защото все пак живеем в България.

А ако решат да направят Висшата лига платена, абсолютно съм за да си плащам за нещо качествено, отколкото от парите ми да чоплят бате Венци, Батков, титаните, Гришата и другите знайни и незнайни герои.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2011 14:53

PFC Litex написа:Аз на друго се дразня.
Михайлов не е виновен, колкото са виновни неговите съветници в екипът му, тъй като той няма как да е вещ във всички сфери.
Пазарът у нас наистина не е голям, но спокойно могат да си направят телевизия на лигата и по нея да излъчват мачовете.
За момента в България има около 3 милиона телевизионни абонати, при такса за авторски права от 0.50лв. това са 1.5 милиона на месец * 12 = 18 милиона годишно.
Половината да дадат за разходи, което няма как да стане, тъй като не са чак толкова огромни, то пак ще спечелят повече, отколкото им дава сега телевизията закупила правата, като добавим рекламата и нещата стават още по-интересни.

Ако искат да припечелят допълнително, пускат на търг дерби мача на кръга и която ТВ даде най добра оферта, тя ще го излъчва.

По този канал ще дават постоянно репортажи, повторения на мачове, тренировки, мачове на националите и т.н., но явно в БФС няма хора които наистина искат да изкарат пари.

Точно така направиха в Турция, лигата си пусна телевизия, казва се Lig TV, тя държи правата на първенството им http://www.ligtv.com.tr/ и с продаване на сублицензи + факта, че са голям пазар, там парите които успя да заработи лигата им възлизат на около 400 милиона долага годишно.

+100

Ейййййй един път да съм съгласен с теб на 100% :) :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 14:59

Трън написа:
POPCORN написа:дано да ги блокират.аман от тв фенове вече!да видим тогава дали ще са толкова нахъсани както сега!нямало как ала бала..врели некипели.иска ви да няма как, ама винаги има начин стига хората да помислят малко.така ,че дано да стане!И като стане бих искал да ви видя унилите физиономи където се перчите много и сте сигурни,че няма как да стане...професорчета!

И какво, като ги спрат, ще изпиташ оргазъм ли? Защото друг реален ефект от това няма да има.

Наистина не е редно да се изхвърляме какво може и не могже да стане, защото все пак живеем в България.

А ако решат да направят Висшата лига платена, абсолютно съм за да си плащам за нещо качествено, отколкото от парите ми да чоплят бате Венци, Батков, титаните, Гришата и другите знайни и незнайни герои.

ДА ВЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАШ като знам Българите кви сме плащачи :lol: пръв ще си на стримовете иначе да ги зтварят 8-) макар че работата ми ще по лека ако дават мачове по диема и евроспорт
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 11 юни 2011 14:59

petrof написа:
Neo M написа:И да ги няма чуждите мачове по тв-то, хората пак ще намерят какво друго да правят, но на стадиона няма да идат. Какво да гледат там? Порутени съоражения, лумпени наричащи себе си фенове и 22 безхаберника по терена ли? Проблема за отлива от стадионите си е изцяло в продукта, който се предлага. Ако футболните клубове започнат да предлагат поне футболния продукт, който можеше да се наблюдава до 10.11.1989г., то ти гарантирам, че стадионите ще са пълни без значение кой чуждестранен мач ще излъчват телевизиите. До тогава ще властва картинката, която и в момента се наблюдава, който и каквито административни забрани да приложи.

Добре, ти не искаш да отишеш на стадиона. В крайна сметка, това дали ще ходиш или не си е твой проблем и никой не може да те накара насила. Не искам обаче такива като тебе да се определят като футболни фенове. Не искам такива като тебе да ми философстват на тема футбол. Не искам да ми обясняват кое как трябва да бъде. Бил съм на стадиона на стотици мачове/може би 400-500 и повече/. Бил съм на над 20 стадиона в България и няколко в чужбина. И разни ТВ фенчета да ми дават акъл на тема футбол няма да стане...

В случая "тв фенчетата" си гледат любимите първенства или отбори и цъфва някой капацитет, който казва - вече няма да гледате. По-скоро ми се струва че на мен някой се опитва за ми дава акъл и да ми ограничава свободата. А това че си бил на 400-500 мача, явно си голям "капацитет" - нито ти давам акъл, нито ти се меся - пет пари не давам за теб, за миньоро или за който и да е бг отбор. А пък и аз само едно "тв фенче", къде съм тръгнал да се меря с теб.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 11 юни 2011 15:02

petrof написа:

На никой не давам акъл! Всеки си има глава на раменете! Достатъчно футбол съм гледал за да мога да преценя кое си заслужава да се гледа и кое не. Аз не съм броил на колко мача съм ходил, но за твое сведение от 80-те до средата на 90-те съм бил на всички мачове на любимия отбор, които съм могъл да отида /домакински имам предвид/.
С какво казваш твоето мнение е по- стойностно от моето та се опитваш да ми забраниш да го давам? Я не се вземайте толкова на сериозно, че ще вземете да се изпуснете от толкова напъни!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 15:03

Трън написа:
petrof написа:

В случая "тв фенчетата" си гледат любимите първенства или отбори и цъфва някой капацитет, който казва - вече няма да гледате. По-скоро ми се струва че на мен някой се опитва за ми дава акъл и да ми ограничава свободата. А това че си бил на 400-500 мача, явно си голям "капацитет" - нито ти давам акъл, нито ти се меся - пет пари не давам за теб, за миньоро или за който и да е бг отбор. А пък и аз само едно "тв фенче", къде съм тръгнал да се меря с теб.

+100, Абсолютно си прав. По тая логика излиза, че от футбол в българия разбират само тея дето ходят на мачове на Монтана, Пирин и Каварна, никой друг...смешна история :roll: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 11 юни 2011 15:04

kiko75 написа:
Трън написа:

ДА ВЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАШ като знам Българите кви сме плащачи :lol: пръв ще си на стримовете иначе да ги зтварят 8-) макар че работата ми ще по лека ако дават мачове по диема и евроспорт

Пич, ти познаваш ли ме че да говориш от мое име. Айде запази си мислите тип "Ние Българите сме такива или такива" . На едно pay per view , по 2-3 лв на мач, да гледаш по 4 мача на уикенд и още 1-2 на някой междинен кръг, това са ти 6 мача или 15 лева на седмица, 60 лв на месец. Не се излагай. Стриймове не ми харесват - прекъсвания, закъснения, скапани реклами.

Върни се в “Футбол - България”