actrus написа:винаги съм ги уважавал за футболните им достойнства(още от ерата на Пашев,Едо и братя Добревски)

Едо е столипинска легенда бе..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
actrus написа:винаги съм ги уважавал за футболните им достойнства(още от ерата на Пашев,Едо и братя Добревски)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
dreben23 написа: Я не виждам изобщо нещо да се е променило - и във футбола ни, че и в политика и всяка една област на живота - тоя дето има, граби, а този, дето няма - гледа! Обяснете ми като сте толкова запознати каква е разликата между сегашните и отминалите времена...
hd29 написа:dreben23 написа: Я не виждам изобщо нещо да се е променило - и във футбола ни, че и в политика и всяка една област на живота - тоя дето има, граби, а този, дето няма - гледа! Обяснете ми като сте толкова запознати каква е разликата между сегашните и отминалите времена...
Разликата е очевадна,вие(ЦСКА) вече сте от страната на ''нямащите'',следователно само гледате
draki75 написа:Никакви уговорки и тънки сметки, отиваме и бием канарите! Може ли нормален фен да иска загуба на любимият си отбор?! Не ви разбирам!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта