Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: УЕФА: Идеята на Боби Михайлов е чудовищна глупост

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 14:23

Моето момче, като не си запознат недей да коментираш какво и как. Първо се запознай с това кой какво е казал и по какъв повод и тогава прави опити да разсъждаваш кое е правилно и кое не е. По какви факти съдиш? В България можеш да източиш 100 милиона лева и да не влезеш в затвора, защото имаш пари да си платиш, а кокошкарят да влезе в затвора. И тук не говорим за подкуп, а за дупка в закона създадена за богатите. Не ти искам отговор, защото не си запознат със законите. Не знае за какво става на въпрос, но да кажа кое е правилното и кое не и къде как било. Философията и правото нямат нищо общо.

моето момиче ти първо научи кои страни са в европейският съюз и после ми давай акъл!Дано като стане да влизаш още във форума да видим какво ще приказваш тогава!Ама вие повечето много говорите и после като видите,че станало обратното на вашите униклание мнения и се покривате....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 14:26

Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:аз незнам какво е казал Боби!Казвам какви са правилата.и не тука ми дудне някой,кой закон се нарушавал и някакви такива смешни изказвания.аз не съм запознат.съдя по фактите!а боби какво е казал е отделен въпрос!ние говорим дали имат право да го направят това или не..а не какво е казал боби!от 12 държави 8 са в европейския съюз и 4 са извън него и тука някакъв ми казва ,че повечето не са в европейския съюз.ей такива някакви смехотворни твърдения ме дразнят!Няма човек , който да е запознат като хората с тия правила в тоя форум,така че няма смисъл да се правите на професори!ще поживем и ще видим!

Опа, настъпи промяна. Май хем знаеш какви са правилата, хем до вчера разправяше, че всеки ще може да си гледа каквото иска през това време, но по платен канал. Е, кое от двете 'знаеш"? :lol: Или "аз не съм запознат" :lol: :lol: Май се оплете в 'знанията" си :lol:

за твоя сметка макарче не съм длъжен да ти обеснявам на тъпата глава...твърдя това което го има в другите държави!а ти същият професор ми казваше как няма начин да го направят, ама май май, ще гледаш вишата лига ама през крив макарон :lol: :lol: отворко...всичко е измислено за такива като тебе, къде седят само по форумите и гледат някакви чужди отборчета...и после се бият какви фенове са.такива фенове като тебе са срам за Левски!Като те питат от кой отбор си по-добре казвай Арсенал, че като кажеш Левски се излагаш доста!Говоря за тия хора където те познат що за стока си !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Neo M
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот Neo M » 11 юни 2011 14:33

TopCat написа:Според мен трябва да се предава по 1 мач в Събота и 1 в Неделя както беше преди 15 години! Така някои глупаци може и да си вдигнат гъзовете от компютъра и да идат на стадиона! Забраната е супер идея, защото ако да кажем не се предава нищо Събота от 18 до 20 и има мач, бил той и Ботев Враца - Калиакра, то на стадиона ще има поне 30% повече хора, защото другите опции са някой тъп сериал или тъпо политическо предаване!

Недей говори смешки на хората тук! И да ги няма чуждите мачове по тв-то, хората пак ще намерят какво друго да правят, но на стадиона няма да идат. Какво да гледат там? Порутени съоражения, лумпени наричащи себе си фенове и 22 безхаберника по терена ли? Проблема за отлива от стадионите си е изцяло в продукта, който се предлага. Ако футболните клубове започнат да предлагат поне футболния продукт, който можеше да се наблюдава до 10.11.1989г., то ти гарантирам, че стадионите ще са пълни без значение кой чуждестранен мач ще излъчват телевизиите. До тогава ще властва картинката, която и в момента се наблюдава, който и каквито административни забрани да приложи.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 14:37

POPCORN написа:
Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:аз незнам какво е казал Боби!Казвам какви са правилата.и не тука ми дудне някой,кой закон се нарушавал и някакви такива смешни изказвания.аз не съм запознат.съдя по фактите!а боби какво е казал е отделен въпрос!ние говорим дали имат право да го направят това или не..а не какво е казал боби!от 12 държави 8 са в европейския съюз и 4 са извън него и тука някакъв ми казва ,че повечето не са в европейския съюз.ей такива някакви смехотворни твърдения ме дразнят!Няма човек , който да е запознат като хората с тия правила в тоя форум,така че няма смисъл да се правите на професори!ще поживем и ще видим!

Опа, настъпи промяна. Май хем знаеш какви са правилата, хем до вчера разправяше, че всеки ще може да си гледа каквото иска през това време, но по платен канал. Е, кое от двете 'знаеш"? :lol: Или "аз не съм запознат" :lol: :lol: Май се оплете в 'знанията" си :lol:

за твоя сметка макарче не съм длъжен да ти обеснявам на тъпата глава...твърдя това което го има в другите държави!а ти същият професор ми казваше как няма начин да го направят, ама май май, ще гледаш вишата лига ама през крив макарон :lol: :lol: отворко...всичко е измислено за такива като тебе, къде седят само по форумите и гледат някакви чужди отборчета...и после се бият какви фенове са.такива фенове като тебе са срам за Левски!Като те питат от кой отбор си по-добре казвай Арсенал, че като кажеш Левски се излагаш доста!Говоря за тия хора където те познат що за стока си !

Малоумико, пак се захващаш със странични неща, които нямат общо с темата :lol: Типично за такива като тебе :lol: Аз съм намерил начин как да си гледам Арсенал, и ще го правя. Вземи един буквар да се научиш малко на граматика, че е смешно да си 'завършил НБУ" и да си толкова неграмотен :lol: тръгнал да ми дава оценки какъв и на кого съм фен, кой беше ти бе? И ония ден те питах,кога съм се бил какъв фен съм? Кога съм парадирал с това?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 14:38

POPCORN написа:дано да ги блокират.аман от тв фенове вече!да видим тогава дали ще са толкова нахъсани както сега!нямало как ала бала..врели некипели.иска ви да няма как, ама винаги има начин стига хората да помислят малко.така ,че дано да стане!И като стане бих искал да ви видя унилите физиономи където се перчите много и сте сигурни,че няма как да стане...професорчета!
8-) 8-) 8-) к...р за ТВ ЗРЕИТЕЛЯ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 14:44

Малоумико, пак се захващаш със странични неща, които нямат общо с темата :lol: Типично за такива като тебе :lol: Аз съм намерил начин как да си гледам Арсенал, и ще го правя. Вземи един буквар да се научиш малко на граматика, че е смешно да си 'завършил НБУ" и да си толкова неграмотен :lol: тръгнал да ми дава оценки какъв и на кого съм фен, кой беше ти бе? И ония ден те питах,кога съм се бил какъв фен съм? Кога съм парадирал с това?

ей смешко..нали ми идваше с някакви шалове на левски на тренировките или тъпата ти глава забрави това?Или ти си от тия където си спомнят само това което им изнася!Това дали съм неграмотен или не съм не е твоя работа!Второ аз каквото кажжа си го правя за метка на тебе!Нали те разбра целият отбор какъв палячо си..ония ден се спукаха да се смеят на мнениетя ти..ти си един смешник където само приказва и нищо не върши.страничн инеща защото те боли и ти казвам истината.какво стана с форума бе смешник?Нали нямаше да влизаш повече, нали всички са били адски комплексирани тука, нали картаго и там другите модератори са били ебати смешниците и ги псуваше яко...как не те е срам сега да влизаш тука?Палячно!Ходи си лгедай Арсенал ако щеш на стадиона!И не говори зад гърба на хората, защото си смешен!Ония ден ми вика ,че съм се правил на циганин, не знам кой се прави за 5 лв където рита по-малко време от дгругите!Ае няма занимавам хората с тебе!Пали и си живуркай мизерният животец!То кой е имал работа с тебе знае за какво става на въпрос и модератори и отбор и всички!Това беше последният ми пост свързан с тебе!От сега нататъка въобще няма се занимавам с такъв идиот като тебе!
Последна промяна от POPCORN на 11 юни 2011 14:50, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 11 юни 2011 14:45

Интересно кой заблуди така двамата лумпени, дето претендират, че ходят всяка седмица по стадионите, че разбират много от футбол. Някой, който виси всяка седмица на "мачовете" на Миньор Перник, разбирал много от футбол, а тоя, дето следи английския и испанския шампионат, видиш ли, бил лаик. :) :) И с какво 90-те минути псувни ви издигат над обикновения тв зрител, който слуша компетентни анализи на коментатори по Скай примерно? :lol: Човек струва толкова, колкото са му потребностите. Ако си неграмотен и прост лумпен, ходещ всяка седмица на едно порутеното съоръжение в Борисовата градина, не би трябвало да даваш акъл на хора, които ценят качеството. Тия двамата по-скоро се кефят на това, че при една хипотетична забрана - всички ще са принудени да гледат същата помия като тях. Нещо, което няма как да стане в 21 век, когато почти всеки българин има достъп до интернет. :lol:
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2011 14:46

Аз на друго се дразня.
Михайлов не е виновен, колкото са виновни неговите съветници в екипът му, тъй като той няма как да е вещ във всички сфери.
Пазарът у нас наистина не е голям, но спокойно могат да си направят телевизия на лигата и по нея да излъчват мачовете.
За момента в България има около 3 милиона телевизионни абонати, при такса за авторски права от 0.50лв. това са 1.5 милиона на месец * 12 = 18 милиона годишно.
Половината да дадат за разходи, което няма как да стане, тъй като не са чак толкова огромни, то пак ще спечелят повече, отколкото им дава сега телевизията закупила правата, като добавим рекламата и нещата стават още по-интересни.

Ако искат да припечелят допълнително, пускат на търг дерби мача на кръга и която ТВ даде най добра оферта, тя ще го излъчва.

По този канал ще дават постоянно репортажи, повторения на мачове, тренировки, мачове на националите и т.н., но явно в БФС няма хора които наистина искат да изкарат пари.

Точно така направиха в Турция, лигата си пусна телевизия, казва се Lig TV, тя държи правата на първенството им http://www.ligtv.com.tr/ и с продаване на сублицензи + факта, че са голям пазар, там парите които успя да заработи лигата им възлизат на около 400 милиона долага годишно.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 14:47

kiko75 написа:
POPCORN написа:дано да ги блокират.аман от тв фенове вече!да видим тогава дали ще са толкова нахъсани както сега!нямало как ала бала..врели некипели.иска ви да няма как, ама винаги има начин стига хората да помислят малко.така ,че дано да стане!И като стане бих искал да ви видя унилите физиономи където се перчите много и сте сигурни,че няма как да стане...професорчета!
8-) 8-) 8-) к...р за ТВ ЗРЕИТЕЛЯ

абе за какво са ми такива на стадиона бе.фенове са на отборите когато играят добре само.през другото време си гледат Арсенал , като един много отворен тука в тоя форум!Да си седят у тях и да си гледат ако искат 5 девизия на англия!Само да не ми се перчат много и да казват кое може да стане и кое не може!Тръгнаха да ми се сравнят с УЕФА и БФС!БФС въобще не са малумници мога ви кажа!Когато им изнася правят нещата много добре!Просто всичко е интерес!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 14:48

offside_my_ass_ написа:Интересно кой заблуди така двамата лумпени, дето претендират, че ходят всяка седмица по стадионите, че разбират много от футбол. Някой, който виси всяка седмица на "мачовете" на Миньор Перник, разбирал много от футбол, а тоя, дето следи английския и испанския шампионат, видиш ли, бил лаик. :) :) И с какво 90-те минути псувни ви издигат над обикновения тв зрител, който слуша компетентни анализи на коментатори по Скай примерно? :lol: Човек струва толкова, колкото са му потребностите. Ако си неграмотен и прост лумпен, ходещ всяка седмица на едно порутеното съоръжение в Борисовата градина, не би трябвало да даваш акъл на хора, които ценят качеството. Тия двамата по-скоро се кефят на това, че при една хипотетична забрана - всички ще са принудени да гледат същата помия като тях. Нещо, което няма как да стане в 21 век, когато почти всеки българин има достъп до интернет. :lol:

може да не разбира много от футбол, ама поне подкрепя българското, и поне обича отбора си и знае какво е обич.а ти манчестър не си ги виждал и на картинка или дори и да си ги виждал си ги виждал 2 пъти.и руни като вкара гол и получаваш оргазъм, което е повече от смешно.ти като си фен на манчестър какво повече от него ли разбираш?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”