За и против футболни мачове от родния ни шампионат на 3 март

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: За и против футболни мачове от родния ни шампионат на 3 март

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 фев 2012 08:47

petrof написа:Твърдо ЗА да се играе на 3-ти март. Според някои от вас като е национален празник не трябва да има никакви мероприятия, живота да спре, всеки да си стои вкъщи и да отдава почит на героите и т.н. Айде стига глупости, не изпадайте в крайности. В крайна сметка празниците са си като всеки друг ден от годината. Нека има мачове...

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 08 фев 2012 08:56

...а през другото време хората участват в мероприятия наречени "работен ден", "учебен ден" ...и работата отива на закриване

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 фев 2012 09:32

Е па ние с Локо пд играеме на 5-ти
Като цяло наистина е леко тъпо , да се играе на тая дата.
Все пак за България това е топ празника на страната е и кухо да ни занимават с
реплики от сорта "момчетата плачат в съблекалнята", "този е престъпник", а публиката да псува мощно :lol:

По-скоро си мисля че това е една "хвърлена ръкавица" към агитките да направят запомняща се атмосфера с пиро и корео :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 08 фев 2012 09:33

немога да повярвам ,че има толкова много псевдо депресирани патриоти в тая страна.... :shock:
абе вие ненормални ли сте ?? какво по хубаво има от това да се събере целия народ на един стадион и да празнува националния празник с хореография и тн... тея дето ми дават примера Левски - Ливърпул са супер здуханиаци :mrgreen: атмосверата беше супер яка .. заря,,, факли.. песни. знамена,. кеф.... не случаино развитите страни , като франция са си направили така календара ,че наи голямото спортно събитие за годината да им се пада на националния празник 14 юли... за тура говоря.... така фокусират и провокират хората да научат нещо за тяхната история.... така беше и на аустреилиан опън... коментаторите на дълго и на широко обесняваха защо на 25 януари австралия чества своя нац. празник... ;) ... тука братче некви откачалници решили да се правят на интересни не е истина... :oops:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 фев 2012 09:36

saffron написа:немога да повярвам ,че има толкова много псевдо депресирани патриоти в тая страна.... :shock:
абе вие ненормални ли сте ?? какво по хубаво има от това да се събере целия народ на един стадион и да празнува националния празник с хореография и тн... тея дето ми дават примера Левски - Ливърпул са супер здуханиаци :mrgreen: атмосверата беше супер яка .. заря,,, факли.. песни. знамена,. кеф.... не случаино развитите страни , като франция са си направили така календара ,че наи голямото спортно събитие за годината да им се пада на националния празник 14 юли... за тура говоря.... така фокусират и провокират хората да научат нещо за тяхната история.... така беше и на аустреилиан опън... коментаторите на дълго и на широко обесняваха защо на 25 януари австралия чества своя нац. празник... ;) ... тука братче некви откачалници решили да се правят на интересни не е истина... :oops:

сафроне,

Абе я кажи кога е националния празник на Македония ве :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 08 фев 2012 09:42

Bourgas написа:В цял свят играят по всяко време. Тук поради каква причина трябва да не се играе? Да не би тези хора, които не идат на мча, ще идат на чествания? Или по-вероятно е да се нафиркат вечерта, защото на другия ден няма да са на работа и така по този начин да отпразнуват свободата на Майка България?

Специално момчетата от Стара Загора ходят на честванията на Шипка. Така, че поне за тях не си прав да говориш по този начин.
Макето да не знае много, че като му гледам правописните грешки и ми става лошо...
Изобщо не ми давай пример с Австралия и Франция и събития, които ги гледа цял свят. Както каза фенът на Локо Сф тъпо е навръх националния празник да слушаме неща от рода на: "Този престъпник ограби труда на момчетата", "Имаше поне 3 дузпи за нас", "Момчетата плачат в съблекалнята" Ако бяхме по-нормална страна- не пречи на 3-ти март да се играят мачове. В нашия случай обаче съм по-скоро против.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 08 фев 2012 09:47

Blagoy написа:
Bourgas написа:В цял свят играят по всяко време. Тук поради каква причина трябва да не се играе? Да не би тези хора, които не идат на мча, ще идат на чествания? Или по-вероятно е да се нафиркат вечерта, защото на другия ден няма да са на работа и така по този начин да отпразнуват свободата на Майка България?

Специално момчетата от Стара Загора ходят на честванията на Шипка. Така, че поне за тях не си прав да говориш по този начин.
Макето да не знае много, че като му гледам правописните грешки и ми става лошо...
Изобщо не ми давай пример с Австралия и Франция и събития, които ги гледа цял свят. Както каза фенът на Локо Сф тъпо е навръх националния празник да слушаме неща от рода на: "Този престъпник ограби труда на момчетата", "Имаше поне 3 дузпи за нас", "Момчетата плачат в съблекалнята" Ако бяхме по-нормална страна- не пречи на 3-ти март да се играят мачове. В нашия случай обаче съм по-скоро против.

като ми гледаш правописните грешки почваи да ми редактираш мнението другарко :P
и не ми се обесняваи кво ти се слуша и кво не ти се слуша.. гледаи военния канал на 3-ти март и слушаи шуми марица....
и с кои да ти дам пример бе ? със зимбабве и конго ли ??? ако смяташ ,че страната ти е от третия свят си е твои проблем.. не мои ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 08 фев 2012 09:53

Според мен пък няма лошо да се играят мачове на 3 март. Патриотични песни, скандирания малко да се усети духа на най-светлия български празник. Без това от общините и държавата не правят нищо особено, за да се отбележи това велико дело постигнато от нашите деди!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 08 фев 2012 09:59

favaca8888 написа:
saffron написа:немога да повярвам ,че има толкова много псевдо депресирани патриоти в тая страна.... :shock:

сафроне,

Абе я кажи кога е националния празник на Македония ве :lol:

Е, как кога- на 29-ти февруари- денят, в който Сашето Македонски за първи път е правил секс с мъж... :lol: И го празнуват веднъж на 4 години. :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 08 фев 2012 10:00

[offtopic]Шипка? Последната година на 3 Март имаше 300 човека! Тази сигурно ще са 200 :(
Големите празненства на Шипка са на 21 август. Същия ден Берое имаха мач в София, ама не излязоха с декларация по случая :?:
Това по темата къде ходели момчетата от Стара Загора ...[/offtopic]
Футболните срещи са повод за празник и не виждам защо да не се играят в празнични дни! Това, че някой искал да отиде и да псува по съдията и играчите, си е негов проблем и не е свързан с идеята футбол!

Върни се в “Футбол - България”