Red_Girl написа:Янис Зику написа:Пича е имал предвид отбора на народа в Румъния..
Според мен е Словакия, че там са най-известни! Все пак половината отбори им се изредиха от там!
То и вас Стяуа ви мина 3 пъти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Girl написа:Янис Зику написа:Пича е имал предвид отбора на народа в Румъния..
Според мен е Словакия, че там са най-известни! Все пак половината отбори им се изредиха от там!
turbogena написа:Red_Girl написа:Янис Зику написа:Пича е имал предвид отбора на народа в Румъния..
То и вас Стяуа ви мина 3 пъти
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
South_Tribune написа:По digisport1 ще дават мача![]()
Монке, успокой се бе душа
Avanti_Ragazzi написа:South_Tribune написа:По digisport1 ще дават мача![]()
Монке, успокой се бе душа
Мани я бе човек, тя търси титлата на ЦСКА от 2007ма тука?!!!![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
BLUE CHAMPIONS написа:Червено момиче ,знам ,че висиш тук само и само да се докопаш до ценния линк за мача. Ето, заповядайhttp://www.sportlemon.tv/c-1.html
и приятно гледане ти пожелавамда видиш поне как се мачкат румънски "армейци"
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта