Ко се спорите, тези журналисти от 55 медии редовно гледат всички първенства, най-вече Холандия. И никой от тях не лети безплатно по всички страни, чиито национални отбори имат огромното удоволствие да играят с нашите звезди. Никито направи наистина много добър сезон. А Манолев не бе ли избран за най-добър десен бек? Къде е той в класирането?
Според мен Стилиян за поредна година бе пренебрегнат. Поне 3 пъти трябваше да бъде избран за номер 1.
Бербатов стана ... май шест пъти. Сега Никито ще го измести. Място в топ3 си беше заслужено, но дали номер едно? Сега може да дава повече мнение за колегите си в национала и той да ги коментира. Кой ще му оспори това право, все пак нали е номер едно.
Ники Михайлов е Футболист на България за 2011
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ники Михайлов е Футболист на България за 2011
PFC Litex написа:В този ред на мисли за Михайлов не важи ли същото, а това да те изберат за най-добър вратар изобщо няма никаква стойност?
Естествено, че има стойност. И тук вече опираме, че всеки си има мнение. За мен Стилиян, за теб Николай, за друг друго и така. Но Стенли заслужаваше поне един път да спечели през тези години.
Добре, нека се абстрахираме от факта, че е син на президента на БФС. Фактите говорят- утвърди се като номер 1 на своя пост в Холандия, стабилни игри, извади Твенте в няколко мача, включен е в идеалния отбор на холандското първенство, което е едно от водещите в Европа. Интерес към него от сериозни отбори като Милан и Тотнъм. Играе редовно и в националния, където има някои добри изяви, но е трудно с тази защита пред него да допуска малко голове. Нима не заслужава да е номер едно. Стига с тия предразсъдъци.
Втори според мен трябваше да е Манолев. Също титуляр и основен играч в един от водещите отбори в Холандия. Все пак виждам, че са поправили огромния гаф с невключването му първоначално в първите 10.
Трети- Стилян. Прави каквото може, но годинките си казват думата. Към края на годината се забеляза по-добра форма от негова страна.
Оня дето протърка резервната скамейка на МЮ за мен вече не е българин. Не виждам защо изобщо е включен в класацията, че даже е и в призовата тройка. Никога няма да забравя думите, с които абдикира от националния: "Аз си изпълних моята цел- станах голмайстор номер 1 на България". Значи тоя си поставя личните интереси над националните! Стенли и Марто защо не се отказаха?
Втори според мен трябваше да е Манолев. Също титуляр и основен играч в един от водещите отбори в Холандия. Все пак виждам, че са поправили огромния гаф с невключването му първоначално в първите 10.
Трети- Стилян. Прави каквото може, но годинките си казват думата. Към края на годината се забеляза по-добра форма от негова страна.
Оня дето протърка резервната скамейка на МЮ за мен вече не е българин. Не виждам защо изобщо е включен в класацията, че даже е и в призовата тройка. Никога няма да забравя думите, с които абдикира от националния: "Аз си изпълних моята цел- станах голмайстор номер 1 на България". Значи тоя си поставя личните интереси над националните! Стенли и Марто защо не се отказаха?
[center]
[/center]
[/center]Re: Ники Михайлов е Футболист на България за 2011
Поредния издигнат от журналистите левскар стана"Футболист на годината".Избора изобщо не ме учудва-та той Гонзо два пъти стана №1,а и Кривия.Що се отнася до сегашния победител-той не е слаб,а е много слаб вратар.Виждаме в националния отбор какви голове му вкарват.В евротурнирите е същото-Виляреал му напълниха кошницата.Редовно следя холандското първенство по Булсатком и мога да кажа,че просто защитата на Твенте е желязна и допускат твърде малко удари към вратата.Не знам колко се е доказал според някои,но всеки запознат знае,че трансфера му в Ливърпул стана благодарение на Стоичков,който беше добър приятел с Бенитес и тогавшния испански треньор на вратарите.И после естествено го разкараха,защото не става нищо от него.
Що се отнася до сегашния победител-той не е слаб,а е много слаб вратар.Виждаме в националния отбор какви голове му вкарват.В евротурнирите е същото-Виляреал му напълниха кошницата
1.Николай Михайлов за сравнение с вратарите на неговата възраст,притежава доста сериозни качества и потенциал,които разбира се тепърва ще разгръща.
2.Опитът,който натрупа в Ередивизи,ЛЕ и ШЛ е огромен плюс,защото му дава известно предивство при евентуален негов трансфер в по-голям клуб.
3.Обективно погледнато,Николай Михайлов е един от малкото български футболисти,които в рамките на 3-4 години успяха да прогресират в чужбина и непрекъснато да усъвършенства играта си!
Честита награда на Николай Михайлов,абсолютно заслужена!
smoothc написа:Що се отнася до сегашния победител-той не е слаб,а е много слаб вратар.Виждаме в националния отбор какви голове му вкарват.В евротурнирите е същото-Виляреал му напълниха кошницата
1.Николай Михайлов за сравнение с вратарите на неговата възраст,притежава доста сериозни качества и потенциал,които разбира се тепърва ще разгръща.
2.Опитът,който натрупа в Ередивизи,ЛЕ и ШЛ е огромен плюс,защото му дава известно предивство при евентуален негов трансфер в по-голям клуб.
3.Обективно погледнато,Николай Михайлов е един от малкото български футболисти,които в рамките на 3-4 години успяха да прогресират в чужбина и непрекъснато да усъвършенства играта си!
Честита награда на Николай Михайлов,абсолютно заслужена!
БРАВО.Много точни и ясни аргументи.
незнам за малката перука,но ако тодор янчев и другите от цска са мъже трябва да върнат техните награди
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Стенльо пред Бербатов ХА-ХА-ХА!!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

LaRgO написа:PFC Litex написа:За Твенте шампион моя грешка, но освен, че е Стенли (който също го уважавам като футболист) е капитан нещо друго съществено което да дава предимство не виждам.
Тази класация не избира футболистите в кое първенство играят, а кой се е представил най-силно през ЦЯЛАТА КАЛЕНДАРНА 2011 година.
Както казах вече, Стенли не е само капитан, той е един от най-важните и добре представящи се играчи за Вила. И е постоянен.
всъщност за съжаление , понеже много го харесвам след края на сезона ще го махнат
Брех голямо бутане на това Ники бе. То юношески национални гарнитури, младежки национален отбор, капитански ленти му даваха. Дебютира в националния отбор на 17 години без да има и един мач в Левски. Едва миналата година изигра цял сезон в мъжкия футбол, като междувременно го бяха напомпали с повече мачове в национала, отколкото имаше в клубните си отбори. И като се почна кой го искал, най-талантливият вратар за възрастта си, а в същото време отбор като Генк продаде по-млад вратар за сума, която Никито може само да си мечтае. Сега след втория сезон в кариерата и му край - футболист на годината, тоя го искал, оня го искал. А най-смешното е, че един Манолев направи 2 пъти повече мачове в пъти по-титулуван отбор в същото първенство.
Един най-обикновен вратар под средно европейско ниво и нещо повече...
Един най-обикновен вратар под средно европейско ниво и нещо повече...
Върни се в “Футбол - България”