орчо войвода написа:Бижутера написа:Добре, според теб след 10 години колко ще е населението на града?
15 000.
Значи низходящата тенденция ще продължи. И ти мислиш ли, че клубът ще успее да просперира при това намаляване населението на града?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
орчо войвода написа:Бижутера написа:Добре, според теб след 10 години колко ще е населението на града?
15 000.
Бижутера написа:Значи низходящата тенденция ще продължи. И ти мислиш ли, че клубът ще успее да просперира при това намаляване населението на града?
trayan16 написа:Бижутера написа:Значи низходящата тенденция ще продължи. И ти мислиш ли, че клубът ще успее да просперира при това намаляване населението на града?
Ти си много малоумен!Човека се опитва да ти обясни,че няселението в цялата страна намалява,обаче ти си упорит!София,като е почти 2 милиона,колко хора гледат футбол?
Бижутера написа:trayan16 написа:Бижутера написа:Значи низходящата тенденция ще продължи. И ти мислиш ли, че клубът ще успее да просперира при това намаляване населението на града?
Ти си много малоумен!Човека се опитва да ти обясни,че няселението в цялата страна намалява,обаче ти си упорит!София,като е почти 2 милиона,колко хора гледат футбол?
Това е друг въпрос (за гледането на мачове), аз твърдя, че не може един аспект от даден град да се развива (в случая футбола), когато всички други аспекти са на минус и дърпат назад....айде обори ме умнико
орчо войвода написа:може след 10 години софиянци да започнат да се връщат по родните си места,то не че и сега всяка събота и неделя не е така.
Бижутера написа:орчо войвода написа:може след 10 години софиянци да започнат да се връщат по родните си места,то не че и сега всяка събота и неделя не е така.
дано! аз най-много бих се зарадвал на това
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта