Най-голяма омраза между агитки без градските съперничества

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Най-голяма омраза между агитки без градските съперничества

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 17:58

Power_Play написа:
SHYNE написа:Power_Play аз ти говоря за агитки бе клоун ..... и айде кажи с кои с ЦСКА ли ще се мерите ,с Левски ли ? с Локо Пловдив ли ? с кой бе ? и тея лафове играли с Аякс пред 50 000 иди ги разправяй на някой друг ;) каде се играли на плажа ??

na ***** ti v pile6niq gyz sa igrali

кво главния мозък вече почна да дава заето а ? разбирам те :) :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2009 18:00

SHYNE написа:
Агитката ни е прилчина,е не е толкова голяма като вашите,ама поне не сме гамени от класа,освен това подкрепяме отб ора си навсякъде,а това за гостуванията си има логично обяснение(нямаме организация)!!

ей точно това се опитвам да кажа а някой хора така са се превъзбудили ....

Е това си е факт,обаче не я прави с нещо-по слаба от вашата,просто е по-малка е голяма работа,много хорта смятат,че да си част от агитката е гаменско :lol: 1 та от причините,и пак ти казвам това,че не сме чак толквоа многборойни не значи,че агитката ни е малка :!: :!: :!: А атмсоферата на Тича винаги е яка и хореографоия почти винаги има ;) Така,че не смятам,че ви остъпваме по нещо,може би смао по бройка,ама да ти кажа вие и във Варна като идвате не сте толкова много ;)

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 18:05

ама да ти кажа вие и във Варна като идвате не сте толкова много

това е факт .и пречините са ясни .страшно много хора са обезверени от кризата с отбора ( няма смисъл да обеснявам вярвам си наясно ) не веднъж съм казвал че Черно море са ми най-симпатичния отбор в България в момента .далеч съм от мисълта да ви плюя отбора ......
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 18:08

Power_Play написа:Изображение

Eto na tozi plaj sa igrali ograni4en malyk puberski papagal :)

лауууууу шашна ме :lol: впечетлен съм йес :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2009 18:14

SHYNE написа:
ама да ти кажа вие и във Варна като идвате не сте толкова много

това е факт .и пречините са ясни .страшно много хора са обезверени от кризата с отбора ( няма смисъл да обеснявам вярвам си наясно ) не веднъж съм казвал че Черно море са ми най-симпатичния отбор в България в момента .далеч съм от мисълта да ви плюя отбора ......

Разбирам кризата ви,ама точно поради тази криза дето във варненският футбол я има от 20 години ,хората,спряха да ходят по стадионите и това не е само във Варна,така,че ние фенов имаме и то доста,ама не им се ходи по стадионите.
За агитката ни ти каза,че не сме ходили до Пловдив,няма такова нещо,няма готуване на коеот да нямаме фенове :!: Но наситина рядко сме повече от 40 и причините за това не са една и две,но както ти казах нямаме организация :|

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 18:20

на гостувания вашите едвам пълнят един рейс когато идват в Пловдив

еми така де казал съм го точно . :lol: след някоя година нещата ще се променят при вас . ето сега до колкото знам се строи много хубав стадион ,и отбора върви няма причина хората да не се върнат на стадиона . аз просто говоря за съвсем друго нещо .

това е темата и мисля че говорим за агитки а не кой колко ходел на мачове . ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2009 21:41

SHYNE написа:
на гостувания вашите едвам пълнят един рейс когато идват в Пловдив

еми така де казал съм го точно . :lol: след някоя година нещата ще се променят при вас . ето сега до колкото знам се строи много хубав стадион ,и отбора върви няма причина хората да не се върнат на стадиона . аз просто говоря за съвсем друго нещо .

това е темата и мисля че говорим за агитки а не кой колко ходел на мачове . ;)

Определено,ако направят стадиона много хора ще се върнат по стадионите,още повече,че ние и сега се радваме на добра посещаемост.Между другото все повече хора стават част от агитката,така,че промяната вече започва,но без стадион нещата няма да тръгнат нагоре,а ще се тъпчи на едно място.

loko_1926
Контакти:

Мнениеот loko_1926 » 22 яну 2009 22:56

Конкретно по темата:дългогодишните съперничества са ясни и безспорни:

ЛОКО(ПД)-Цска
Миньор-Левски
Левски-Ботев

Има и други по-малки съперничества,но тези са ясно очертани,както и тенденцията всички да мразят фк"Левски"(Сф).

По другата тема:Действително в последните години феновете от Варна взеха все повече да влизат в час.Преди не беше рядкост да попиташ някой варненец "От кой отбор си?" и той да ти отговори"От Спартак(Варна) и от Левски",което беше супер гнусно!Сега нещата малко по малко се променят.
Само че има още време докъто достигнете Локо и Ботев(за Левски и Цска работата е ясна-от тях са всички села и паланки и където и да отидат,имат публика).Пожелавам ви го от сърце,особено на феновете на Черно море.
Наистина ви куца организацията-нашият фенклуб е основан 1988 година,първият в Бг,при това отборът тогава е заемал 8-10 място.Успехите на отбора естествено са голям катализатор-усетихме го по времето на Жоро Илиев и Ераносян.
Дано и варненски отбор скоро стигне върха!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 23 яну 2009 23:37

По първата тема мога да кажа че най голямата омраза е между миньор и левски ...Никъде другаде в БГ не се игра толкова люто дерби колкото това тази година..

А по втората тема за варненците мога да кажа че те имат доста хляб да изядат за да стигната Пловдив а пък от София са на светлинни години разстояние.Богами на финала за купата тази година имаше сигурнно 500 варненци.След като Литекс бяха повече от вас трябва да се засрамите....

Върни се в “Футбол - България”