Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Мнениеот Red_Girl » 30 ное 2011 23:30

Кашчей написа:
Red_Girl написа:Всичко ще се разбере преди или след мачовете. :mrgreen: А вие вместо да плямвате колко хора ше има на тези мачове , вижте първо своите отборчета..

Твоето отборче колко публика събира?Имам предвид, публика, извън града, в който е регнато отборчето ти?!

Най-много от всички други :) Този сезон навсякъде бяхме добре като публика.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2011 23:58

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Red_Girl написа:Всичко ще се разбере преди или след мачовете. :mrgreen: А вие вместо да плямвате колко хора ше има на тези мачове , вижте първо своите отборчета..

Твоето отборче колко публика събира?Имам предвид, публика, извън града, в който е регнато отборчето ти?!

Особено в София, нали? От 3 милиона цесекари, да събереш 4-5 хиляди на мач, си е направо геройство, а и това число е доста голямо, ако не става дума за мачовете ви с Литекс и Лудогорец.. и донякъде с Левски.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 дек 2011 00:50

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Особено в София, нали? От 3 милиона цесекари, да събереш 4-5 хиляди на мач, си е направо геройство, а и това число е доста голямо, ако не става дума за мачовете ви с Литекс и Лудогорец.. и донякъде с Левски.

Абсолютно навсякъде бяхме добре. В Румъния бяхме прилична бройка, след кат паднахме там,тук пак дойдоха много хора.. във Враца бяхме добре, дори в Каварна, 2 дена след Стяуа пак се събрахме. :) А и трябва да се спомене, че домакинските ни мачове бяха предимно петък или понеделник..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Поредно малумно решение

Мнениеот Gonzi_407 » 01 дек 2011 09:39

Bartolomej написа:
dunavfc написа:Кое му е малоумното мачовете да бъдат от 12 или от 14-00 при положение,че и двата стадиона нямат осветление :roll: А Бургас говори наизуст,като някакъв стар изкуфял даскал,който си плямпа едни и същи глупости и си мисли,че е прав.Като почне някой с глупосите как нямало хора на мачовете заради хулиганите и направо ми се повръща...Сигурно,като дойде Барселона или Ливърпул в София,всичките тези зли хулигани ги задържат от МВР и не ги пускат да припарят на 1 км. от стадиона.Основателни причини да няма хора на стадионите са само две...българският футболен манталитет и лошото качество на игра.Бях на ЦСКА - Лудогорец и бях свидетел на първото,до 80 мин. имаше "Само ти в сърцата ни.." След 10 мин. "Курви сте ! ","Мърши","Боклуци","Продадохте мача"...

Ко праи фен на Дунав на мач на ЦСКА и то в София :?
или само си привидно фен на Дунав :?

Много ограничено мислене! Какво му пречи на човека да отиде и да гледа интересен мач независимо на кой отбор е фен? Аз като ходя на гости при жената в Ст. Загора винаги ако има домакинство ходя на Берое, фен ли съм на берое?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 01 дек 2011 10:46

Кашчей написа:........Особено в София, нали? От 3 милиона цесекари, да събереш 4-5 хиляди на мач, си е направо геройство, а и това число е доста голямо, ако не става дума за мачовете ви с Литекс и Лудогорец.. и донякъде с Левски.

Колко-о-о!? :o Ако се преброят всичките цесекари от времето на хан Аспарух, който бил първият цесекар, до наши дни, (живи и умрели), пак няма да се получи толкова голямо число. ;) Иначе е вярно, че в провинцията имат повече публика (от местните), в София понякога не могат да съберат и 1000 човека (последният мач с "Миньор", например). :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Поредно малумно решение

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2011 16:29

Gonzi_407 написа:
Bartolomej написа:
dunavfc написа:Кое му е малоумното мачовете да бъдат от 12 или от 14-00 при положение,че и двата стадиона нямат осветление :roll: А Бургас говори наизуст,като някакъв стар изкуфял даскал,който си плямпа едни и същи глупости и си мисли,че е прав.Като почне някой с глупосите как нямало хора на мачовете заради хулиганите и направо ми се повръща...Сигурно,като дойде Барселона или Ливърпул в София,всичките тези зли хулигани ги задържат от МВР и не ги пускат да припарят на 1 км. от стадиона.Основателни причини да няма хора на стадионите са само две...българският футболен манталитет и лошото качество на игра.Бях на ЦСКА - Лудогорец и бях свидетел на първото,до 80 мин. имаше "Само ти в сърцата ни.." След 10 мин. "Курви сте ! ","Мърши","Боклуци","Продадохте мача"...

Ко праи фен на Дунав на мач на ЦСКА и то в София :?
или само си привидно фен на Дунав :?

Много ограничено мислене! Какво му пречи на човека да отиде и да гледа интересен мач независимо на кой отбор е фен? Аз като ходя на гости при жената в Ст. Загора винаги ако има домакинство ходя на Берое, фен ли съм на берое?

+100000000

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 дек 2011 19:02

Adrian Monk написа:
Кашчей написа:........Особено в София, нали? От 3 милиона цесекари, да събереш 4-5 хиляди на мач, си е направо геройство, а и това число е доста голямо, ако не става дума за мачовете ви с Литекс и Лудогорец.. и донякъде с Левски.

Колко-о-о!? :o Ако се преброят всичките цесекари от времето на хан Аспарух, който бил първият цесекар, до наши дни, (живи и умрели), пак няма да се получи толкова голямо число. ;) Иначе е вярно, че в провинцията имат повече публика (от местните), в София понякога не могат да съберат и 1000 човека (последният мач с "Миньор", например). :lol:

Повече то вас сме, така че се примири с тази мисъл, колкото и да не ти допада.. :)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 дек 2011 19:08

Red_Girl написа:Повече то вас сме, така че се примири с тази мисъл, колкото и да не ти допада.. :)

Интересното е, че това си го мислите само вие ... :lol:

И пеленачетата знаят, кой е най популярният отбор в България ... От 1914 г. та до наши дни. ;)

П.п.

Сред многобройните ми познати и приятели, "червените" фенове се броят на пръстите на едната ръка ...
А аз не си избирам близките, познатите и приятелите по клубна пренадлежност ... :)
Всъщност, навсякъде където и да съм бил от малък, процента левскари - цесекари винаги се е движел от порядъка на 70:30 ...
От основното училище, през гимназията, та до казармата и фирмите, където съм работел след това.
Незнам ... Това сигурно е няква синя "конспирация" ... Където и да ида, все преобладават левскари ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 дек 2011 22:26

THE G.A.M.E написа:
Red_Girl написа:Повече то вас сме, така че се примири с тази мисъл, колкото и да не ти допада.. :)

Интересното е, че това си го мислите само вие ... :lol:

И пеленачетата знаят, кой е най популярният отбор в България ... От 1914 г. та до наши дни. ;)

П.п.

Сред многобройните ми познати и приятели, "червените" фенове се броят на пръстите на едната ръка ...
А аз не си избирам близките, познатите и приятелите по клубна пренадлежност ... :)
Всъщност, навсякъде където и да съм бил от малък, процента левскари - цесекари винаги се е движел от порядъка на 70:30 ...
От основното училище, през гимназията, та до казармата и фирмите, където съм работел след това.
Незнам ... Това сигурно е няква синя "конспирация" ... Където и да ида, все преобладават левскари ... :lol:

Ми и при мен е така.. странно. Най-популярния клуб сте от към загуби от колоси като Тампере и компания. Свали си сините очила, моля те. Както и да е, тва е различна тема.. стига толкова.

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2011 09:49

Red_Girl написа:Най-популярния клуб сте от към загуби от колоси като Тампере и компания.

Уж да приключим спора, щото не е по-темата ... Обаче не пропусна случая да се избъзикаш с горецитираното от мен. :lol:
Относно публиката ...
Посочи ми, един единствен мач, в който сте имали 40 хил и повече зрители след 1990 г.
Ама, само един едниствен искам !
Докато Левски има към 10-на такива ...

Относно Тампере и "компания" ...
Нали се сещаш, че вашите хора също щяха да бъдат ошумкани от отборите, отстранили Левски ?
Всичко го знем това, само вие се правите на недоразбрали ...
Нужно ли е да припомням, само няколко месеца след като Жилина отстрани Левски, как завършихте с тях в контрола на неутрална земя ?
То не бяха закани и навивания от ваша страна, как сте щели да ни покажете, че Жилина са слабаци ...
И последва загубата ви с 1:4 ... При това контрола !
Представи си тия, какво щяха да ви направят в официален мач ...
Така че, айде няма нужда да се сръвнявате с нас в Европа след комунизма ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Върни се в “Футбол - България”