Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?
Бих помолил само феновете, които нямат обозначителни знаци в профила си на кой отбор са фенове да го съобщават. Благодаря предварително.
Последна промяна от Red Warrior на 27 окт 2011 21:06, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Бих помлил само феновете, които нямат обозначителни знаци в профила си на кой отбор са фенове да го съобщават. Благодаря предварително.
Аз съм от Берое,неслучайно написах,че снощи беше емоцията,а дербито не ме интересува

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- neverbackdown
- Контакти:
Добър ден!Искам да ви кажа,че съм фен на Левски и изобщо не ме интересува мнението на околните били те от цецка или някой друг отбор,а като ви чета измислените коментари за бутане на съдии и назначавания "отгоре" направи ми се пригажда.Провинциалния комплекс ви тресе здраво!
Последна промяна от neverbackdown на 27 окт 2011 17:25, променено общо 1 път.
Меко казано не обичам и двата клуба. Както беше описал по-долу един фен на Локо Сф, няма как да ги харесвам след толкова десетилетия подпиране от всички форми на власт в България. Безобразно потъпкване на, така наречената от мнозина "столичани" провинция(Всичко без София). А заради последните дестина години и събитията, които се случиха през това време, бих казал, че ненавиждам отборът създаден и издигнат на пиедестал от БКП, а именно - отборът с червена петолъчка в емблемата си.

- Udoji90
- Контакти:
valkaredgi написа:всяка една страна от източния блок е спечелила нещо във футбола само нашите хрантутници се гордеят с 6 полуфинала и 12 осминафинала.
[offtopic]Нима? Албания какво е спечелила в ЕКТ?

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
иначе имам наблюдение ,че всички канари подкрепят ЦСКА .. а Левски е по обичан в краи морските градове 
Няма канар, който подкрепя ЦСКА или Левски, Македонецо.
Виж ми мнението в началото на темата или посети някога мач между Ботев и Цска.

Няма канар, който подкрепя ЦСКА или Левски, Македонецо.
Виж ми мнението в началото на темата или посети някога мач между Ботев и Цска.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
Нормално е Левски да е по-мразен. Първо, че ЦСКА през годините са имали 1000 сателита от провинцията. Второ повечето фенове на по-малки, локални отбори са фенове и на ЦСКА.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
favaca8888 написа:Я, Фирома пак се е появил![]()
Относно темата :
Левски и Цска винаги са ми били двата най-омразни отбори откакто се помня.Отбори на властта, винаги толерирани във всяко едно футболно отношение...отбори на полицията и армията.Само това е достатъчно..не благодаря.
Ако в книгата на Гинес имаше рекорд за най-бутаните отбори в света определено това са Левски и Цска.
Толкова измислени фалове, картони, дузпи, засади, отменени голове, циркове и т.н. и то все в тяхна полза.......
Не знам дали има клуб в България който да не е пропищял от тях....
Интересна справка в историята показва че от бившия комунистически блок всяка една страна членка е печелила европейска купа.
Интересно е също защо се наричат грандове, след като ТЕ нямат нито един финал за европейска купа ?
Трета страна на въпроса са разбитите безброй колективи, приятелства и отбори с бруталното крадене на футболисти и такива назначавани със заповед ОТГОРЕ.
Четвърто разбира се мразя и феновете им. Вулгарни, лицемерни, никакво уважение към съперника, виждал съм много пъти левскари цесекари предпочитат да бият със цената на всичко, дори и когато виждат че други отбор е ощетен и да речем няма никаква дузпа те са готови да спорят денонощия наред и да носят вода от 100 кладенеца.
Никакъв морал, никакво зачитане на най-елеменатрните неща във футбола и разбира се едно его, да се пита човек на базата на какво покритие ?
Радвам се, че година след година тези два отбора замират и от към трофеи на домашната сцена и от към публика и откъм всичко.
Денят на страшния съд наближава....и Цска и левки ще бъдат само един спомен за напомпаното им величие и показателно след падането на комунизма все повече отбори стават шампиони на България.
Аз мряза и Левски и Цска еднакво много, но много повече обичам своя отбор.
П.С>
Знам че сега ще ме запсуиете ама нали темата е такава, казвам си мнението.Нищо лично.
И само ЛОКО СФ
+1912*1912*1912
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
Udoji90 написа:valkaredgi написа:всяка една страна от източния блок е спечелила нещо във футбола само нашите хрантутници се гордеят с 6 полуфинала и 12 осминафинала.
[offtopic]Нима? Албания какво е спечелила в ЕКТ?А Чехия и Словакия? Унгария също имат само един загубен финал в КНК на Ференцварош. Полша и огромна част от републиките в СССР и Югославия също нямат трофей в ЕКТ.[/offtopic]
[offtopic]Чехословашкия гранд Слован Братислава печели КНК, побеждавайки на финала Барселона.Ференцварош е носител на УЕФА,като побеждава Ювентус, а Дожа,МТК и Видеотон също са играли финали в ЕКТ. Полския Гурник играе финал за КНК.Белоруския Динамо Тбилиси е носител на КНК, а Динамо Загреб на УЕФА

А защо трябва някой от тези два отбора да ми е симпатичен?
Опитвам се да схвана смисълът на точно този тип теми, но ми е много трудно

Опитвам се да схвана смисълът на точно този тип теми, но ми е много трудно

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Футбол - България”