Балканска Лига-За или Против
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- liverpool96
- Контакти:
Re: Балканска Лига-За или Против
Твърдо "ЗА". Много добра идея, но ми е чудно откъде ще дойде този капитал, който ще осигури паричната награда на победителя.
Avanti_Ragazzi написа:Parmalat написа:Аз съм за,но само ако участват шампионите на страните,защото само тогава ще е интересна тази Лига.Така шампионите на България,Сърбия,Румъния,Гърция,Турция,Хърватия,Босна и Херцеговина и Македония.Разделят се на 2 групи А и Б по 4.От тях се класират първите 2 отбора като се играят всеки срещу всеки по 2 пъти или 6 мача.След това класиралите се отбори играят два 1/2 финала и финал.Така за да достигне един отбор до финала,то ще трябва да изиграе 9 мача.Стадионът за финала се избира предварително например Новия национален стадион на Румъния.
Пример:
Група А Група Б
ЦСКА(Бъл) Олимпиакос(Гър)
Партизан(Сър) Фенербахче(Тур)
Динамо З(Хърв) Динамо Б(Рум)
Вардар(Макед) Желизничар (БиХ)
Първия от А група играе с втория от Б група,а втория от А група с първия от Б група
Първи 1/2 финал
Партизан(Сърбия)-Олимпиакос(Гърция)
Втори 1/2 финал
ЦСКА(Бъл)-Фенербахче(Тур)
Финал
Партизан(Сър)-Фенербахче(Тур) Национален стадион на Румъния(55 000 места)
От тия дето си ги написал само Динамо Загреб,Партизан,Фенербахче и Олимпиакос са шампиони на страните си?Толкова си и в час като даваш пример!!!
Да те светна....
Литекс
Борац Баня Лука
Оцелул Галац
Шкендрия Тетово
Са Шампиони а ЦСКА,Динамо Бук,Железничар и особено Вардар (защото изпаднаха от първа лига миналата година,но ги оставиха административно в нея защото са най-популярният отбор там) не са?![]()
![]()
Аз затова ги дадах отборите като пример,а не буквално.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Според мен би било чудесно да има такава лига... примерно първите 3 отбора на всяка 1 балканска страна да участват в турнира, разделени на 6 групи с по 4 отбора. Аз мисля, че ще стават много яки дербита и доста хора ще ходят по мачовете! Представете си финал ЦСКА - Партизан или Левски - ЦСКА... да не говорим за гръцките и турските фенове, просто ще е нещо невероятно!!! Определено съм ЗА! Дано се осъществи, и да е с по 3 отбора от страна. (първите 3 в класирането) А може и да се направи нещо като купа на балканите, с отбори само носители на купите на страните.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
deqnivkov90
- Контакти:
За балканската лига
Скоро предстоят революционни промени във футбола.Големите европейски клубове скоро ще си направят европейска суперлига.Балканските клубове ще ги последват.Една Балканска лига ще генерира страхотен зрителски интерес.Приходите ще са от стотици милиони евро.Естествено Турция и Гърция като най-развитите футболни държави ще могат да участват с най-много отбори-по 5/АЕК,Олимпиакос,панатинайкос,ПАОК и Арис както и Фенербахче,Бешикташ,Галатасарай,Трабзонспор и Бурсаспор/.От България,Сърбия и Хърватска по два/ЦСКА,Левски,Звезда,Партизан,Динамо и Хайдук/ както и три румънски/Стяуа,Рапид и Динамо/.20-я участник всяка година може да е различна държава
НА доста оптимистични неща се начетох
Тоя турнир няма кога да се играе дори да е през лятото ще се наруши подготовката на отборите за Европейските турнири,да се дава такса за участие особено от нашите свръх богати отбори също не ми се вярва да стане
доста соленичко ще им излезе,а и не ми се иска в продължение на месец да падаме от турци,гърци,сърби и т.н.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Може 20% от продадените билети да отиват в някакъв фонд и накрая да се делкат
Това ще е супер за нашите клубове, понеже те единствени май могат да лавират с продажбите.
Твърдо "ЗА" !
Сравнително равностойни мачове, уникална атмосфера по трибуните, някой и друг лев в джоба на отборите, местни дербита които са 100 % по-интересни от западните и повече мачове за отборите !
Сравнително равностойни мачове, уникална атмосфера по трибуните, някой и друг лев в джоба на отборите, местни дербита които са 100 % по-интересни от западните и повече мачове за отборите !

Върни се в “Футбол - България”