Медиите ни са като отборите...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Медиите ни са като отборите...

Мнениеот McLovin » 26 авг 2011 01:04

[offtopic]
ivo82 написа:Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.

Да кажем да. Малко криво си го написал, но ти е простено заради късния час :mrgreen: Така или иначе да не го обръщаме на фен тема :lol: Не се имам за медиен експерт и не смятам, че трябва да критикувам някой. Щом се слушат и четат значи поне нещо правят като хората. По мое мнение са без конкуренция в родния ефир, но пак казвам - не съм експерт :)[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 26 авг 2011 01:10

McLovin написа:[offtopic]
ivo82 написа:Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.

Да кажем да. Малко криво си го написал, но ти е простено заради късния час :mrgreen: Така или иначе да не го обръщаме на фен тема :lol: Не се имам за медиен експерт и не смятам, че трябва да критикувам някой. Щом се слушат и четат значи поне нещо правят като хората. По мое мнение са без конкуренция в родния ефир, но пак казвам - не съм експерт :)[/offtopic]

Ок,приятел щом казваш възможно да е той,няма да споря.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 26 авг 2011 01:31

stoyanov написа:
balef написа:И Гонг са същите не смеят да зададът един неудобен въпрос !? Ония ден другаря Батков кани само удобния журналист Стефчо защо ли ? :) :lol:

Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...

Стефчo,кой от вашата "национална" медия отразяваше,когато загиваха отбори като Пирин,Берое и Ботев,нищо че не беше 35 градуса?А че чакаш Батков до последно,на всички ни е ясно защо.Да сте живи и здрави и любимите ви отбори да са винаги на нивото на журналистиката,която правите!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 авг 2011 02:06

Не, не съм съгласен със заглавието на темата! Отботите ни може да са зле, но медийте ни са в пъти по зле! Пълни аматьори са, за журналята няма да говорим, че ще вземем да обидим някой, пък от тях по големи няма! ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ СА!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 авг 2011 02:27

Нашите журналисти може само да обикалят из ИВРОПЪТЪ и да се чудят на професионализма на техните колеги(СПРАВКА: Николай Александров за румънците) Пък после защо ония имат по 5 отбора в групите, а ние сме свършили преди сексът да е започнал :!: Така като се замисля не се сещам някой да е оплюл здраво БФС за бездействието им през мандата на перуката(с изключение на ДОН КИХОТА Сашо Диков, ама той нали бил луд, него кой ти го слуша) Вместо това шайка глупендери с микрофони се наредили пред БФС и чакат търтеите след заседание, за да ги наобикалят и да им се радват кви са УБАВЦИ, слушайки хипнотизрано неадекватните им и инфантилни коментари!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 26 авг 2011 03:32

marmi52 написа:8-)

Медиите, начело с антибългарската телевизия BTV са тези, които през годините станаха съучастници на политиците в унищожението на държавата и народа ни !
Това е истината !!!
Колкото и жизнерадостно и бодряшки да ни представят "успехите" на България, нещата започват да лъсват все повече и повече ...

На футболния терен е най-видимо ! Там вече падаме от всички ...
Даже Кипър вкара два отбора в групите .... А, ние нито един !
Продължавайте да позволявате да ви промиват мозъците и ще видим докъде ще стигнем.

И тва го казва човек ,който си е сложил емблемка на Челси :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 авг 2011 06:32

stoyanov написа:Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...

8-)

Господин Стоянов, допреди няколко години вашата медия беше една от малкото в България, които си позволяваха да казват истината и да критикуват.
Никога няма да забравя думите на Томислав Русев след един мач на Левски в Европа, че всичко в тая държава е "жив т.шак" ... Той беше удивително прав !
Днес май вече и вие се снишавате и не смеете много-много да критикувате ...
От една страна, за да не гневите феновете, пишете едно голямо заглавие : "Още през август: Всички български отбори отпаднаха от Европа".
От друга обаче, веднага слагате няколко малки подзаглавия: "Сърбите ни спасиха от едноличен срам - Партизан и Звезда аут от Европа" и "Шотландия също без европредставител - Селтик, Рейнджърс и Хартс отпаднаха" ...
С други думи вижте, че и има и други държави, които са се провалили като нас ...
Само, че тези държави ни изпреварват в много други отношения, докато у нас футбола е еманация на провала и загиването на нацията !!!
Похвалили сте се, че сте издържали 4 часа на 35 градусова жега, за да изпълните журналистическите си задължения.
Г-н Стоянов, задълженията на един журналист са да критикува и да задава неудобни въпроси ! Това, че издържате на жега не, Ви, прави добър журналист, а по-скоро подходящ участник в състезание, примерно като "Сървайвър".
Успех в работата ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 авг 2011 08:02

според мен ГОНГ имат ресурс(опит и влияние) да направят тая революция, но явно нещо все им пречи!
най-любима ми е колонката "Коментар", но си признавам, че от 10 статии само 1-2 стават за четене, другите са само за симулиране на дейност! ако ГОНГ искат да работят по-професионално, то в нея колонка трябва да се обърне съотношението и от 10 статии само 1-2 да са странно звучащи!
тоталното слугуване около двата ни тоталитарни гранда също показва липса на професионализъм!
например след мача Черно Море - Левски, се заложи изцяло на анализиране на синята игра и съвсем бегло се споменава за футбола демонстриран от Ч.М.! вярно че моряците могат да имат само 10 фена в сайта, но поне ги погъделичкай, все пак 33 години са чакали тая победа!
другите спортни медии също не са цвете за мирисане, но те копират от флагмана, а това е ГОНГ!

тук е редно също и да се сетим, че имаше и отделно спортно радио, което въпреки огромното количество слушатели, беше спряно! може би това, пречупи хъса на Томито да прави сериозна журналистика, и сега просто си доизживява дните!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 26 авг 2011 08:07

Преди 3 години Томето беше много критичен,тази година след отпадането от Търнава -нищо.Интерсно ще ми бъде какъв анализ ще направи днес следобед за представянето на българските отбори.
Батков вън!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 авг 2011 09:16

Изключително лесно е да се напише във форум как един журналист трябва да си проведе интервюто, как един треньор - да си нареди отбора и как един собственик на клуб - да си върже бюджета. Ако наистина ти можеш по-добре, просто грабвай микрофона, купи си отбор и си го тренирай. Не, това не е празно заяждане. Сериозно говоря - ти вярваш, че можеш да задаваш по-добри въпроси от журналистите, направи го! После даже ще имаш и право да казваш това, което и сега казваш: "А на мен за разлика от теб ми стиска".
Стиска ли ти наистина? С нищо не си го доказал.

(И не знам защо си мислите, че няма как да е Стефан Стоянов. Всеки нормален човек би се ядосал на подобни обвинения и би им отговорил.)

Виж сега, мой човек, аз съм се занимавал с тази професия преди време и понеже съм имал проблема с личното мнение, защото не можело да се казва на шефа или на колегите, за да се промени нещо, което бе възможно да бъде поправено тогава, никога няма да уважавам тази професия. Тази професия е изключително долна и недостойна у нас.
Човек трябва да се съобразява с колектива. Спор няма, но човек трябва да има собствено и мнение и да има интелекта да го изкаже, когато и където трябва. А точно това липсва на такива като този. И не само на него.
А това, че се изтъква, че стоял почти пет часа на пек, добре нека повече не се занимава с тази професия. Истинският журналист не съм го чул да се самоизтъква какво бил направил. Глупак!
Стефан Стоянов е просто един голям комплексар и нищо друго. И още нещо - защо си пише името на латиница. Той къде живее, явно за толкова години не се е научил да пише на кирилица, че го направи на друга азбука. Демократ!

Върни се в “Футбол - България”