ivo82 написа:Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.
Да кажем да. Малко криво си го написал, но ти е простено заради късния час

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivo82 написа:Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.
McLovin написа:[offtopic]ivo82 написа:Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.
Да кажем да. Малко криво си го написал, но ти е простено заради късния часТака или иначе да не го обръщаме на фен тема
Не се имам за медиен експерт и не смятам, че трябва да критикувам някой. Щом се слушат и четат значи поне нещо правят като хората. По мое мнение са без конкуренция в родния ефир, но пак казвам - не съм експерт
[/offtopic]
stoyanov написа:balef написа:И Гонг са същите не смеят да зададът един неудобен въпрос !? Ония ден другаря Батков кани само удобния журналист Стефчо защо ли ?![]()
![]()
Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...
marmi52 написа:8-)
Медиите, начело с антибългарската телевизия BTV са тези, които през годините станаха съучастници на политиците в унищожението на държавата и народа ни !
Това е истината !!!
Колкото и жизнерадостно и бодряшки да ни представят "успехите" на България, нещата започват да лъсват все повече и повече ...
На футболния терен е най-видимо ! Там вече падаме от всички ...
Даже Кипър вкара два отбора в групите .... А, ние нито един !
Продължавайте да позволявате да ви промиват мозъците и ще видим докъде ще стигнем.
stoyanov написа:Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...
Изключително лесно е да се напише във форум как един журналист трябва да си проведе интервюто, как един треньор - да си нареди отбора и как един собственик на клуб - да си върже бюджета. Ако наистина ти можеш по-добре, просто грабвай микрофона, купи си отбор и си го тренирай. Не, това не е празно заяждане. Сериозно говоря - ти вярваш, че можеш да задаваш по-добри въпроси от журналистите, направи го! После даже ще имаш и право да казваш това, което и сега казваш: "А на мен за разлика от теб ми стиска".
Стиска ли ти наистина? С нищо не си го доказал.
(И не знам защо си мислите, че няма как да е Стефан Стоянов. Всеки нормален човек би се ядосал на подобни обвинения и би им отговорил.)
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта