Даниел Златков бяга от Миньор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

izumrud
Контакти:

Re: Даниел Златков бяга от Миньор?

Мнениеот izumrud » 18 авг 2011 17:48

Мисля, че доста хора ще научат доста неща темата утре
1 - неплатените заплати са част от проблема. Има още неизчистени финансови неща от миналия сезон. Мисля, че играчът беше достатъчно търпелив. Не е единствен, който има тези проблеми, но е първият, който се решава да действа
2 - плащат само на чужденците, защото те имат защита директно от ФИФА, както е навсякъде по света когато става въпрос за чужденец
3 - тоя генерал ли е какъв е, откакто е в отбора, всичко е лайна и боза - смес
4 - те му набутаха голяма заплата, за да го задържат в Перник и да не го пуснат лесно навън, а после не му я плащат. Що го лъгахте с голяма заплата, кото няма да му я плащате????
5 - само да кажа, че случаят с Младен Стоев е същият, питайте го - дали са му плащали и накрая кво са му говорили. Дали играча е слаб или не, няма значение когато подписваш договор. Като го подписваш, не мислиш, че е слаб, нали? и ако е слаб, не му предлагай договор,бе...ебати и едностранните професионалисти

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 17:53

wiseman написа:Да и ръководството трябва да е коректно към него и доколкото съм запознат Вангелов винаги се е отнасял така, поне аз не се сещам за безобразни игри да са били наказвани и глобявани. Но когато получаваш в разстояние на няколко години заплата, която се равнява на годишната средна и то само за месец, е нормално да отидеш и да им кажеш -"Разтрогвам с отбора по тази и тази причина". Или пък след като го е направил вече да се обади и да им каже, че вече не е играч на Миньор, а не да се крие като мишка.
Е как ще познаваш софиянец който се е изместил в Перник като е избягал от София и е дошъл тук, то аз заради това ги познавам и мога да кажа, че са много свестни хора.

Ами то и ти си изключение. Звучиш разумно и пишеш добре. За съжаление познавам много Перничани и в огромната си част никак не са читави. Виждам и какво правят с разни щайги с пернишка регистрация из София. Не е това темата обаче. В много случаи зад такива разтрогвания на договори стои и вътрешен човек. Няма как хем да са били коректни към него,хем от Бфс да казват че прекратяват договора му заради неплатени заплати. Хич не съм преритал тоя да идва в Левски. И никой не е казал че ще идва. То сега който и да дойде в Левски все ще се провали. С тоя треньор и с тия боклуци "тарторите" Йовов и Гаджев.[/quote]

Прав си, значи след като го е направил е имал основание, поне логично е да е така и най-вероятно ще стане свободен агент, но все пак трябва да имаш и нещо мъжко в себе си, да се изправиш и да го заявиш, дори и да не е директно очи в очи, а примерно по телефона, след което да го обявиш и в медиите. Никой няма да му каже нищо, дори повечето фенове обвиняват ръководството в лицето на генерала. Точно начина по който се разви случая ме навежда на мисълта, че има нещо гнило и всичко е било планувано предварително. За това става въпрос, а не, че е разтрогнал, няма да е първият нито последният който ще го направи.
А и до колкото се сещам по подобен начин дойде и в Перник, което говори, че си е такъв по принцип и нищо чудно да го направи и със следващият си отбор, който и да е той. Иначе е талантлив, но го няма мъжкото в него, а то е от голямо значение.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 17:59

izumrud написа:Мисля, че доста хора ще научат доста неща темата утре
1 - неплатените заплати са част от проблема. Има още неизчистени финансови неща от миналия сезон. Мисля, че играчът беше достатъчно търпелив. Не е единствен, който има тези проблеми, но е първият, който се решава да действа
2 - плащат само на чужденците, защото те имат защита директно от ФИФА, както е навсякъде по света когато става въпрос за чужденец
3 - тоя генерал ли е какъв е, откакто е в отбора, всичко е лайна и боза - смес
4 - те му набутаха голяма заплата, за да го задържат в Перник и да не го пуснат лесно навън, а после не му я плащат. Що го лъгахте с голяма заплата, кото няма да му я плащате????
5 - само да кажа, че случаят с Младен Стоев е същият, питайте го - дали са му плащали и накрая кво са му говорили. Дали играча е слаб или не, няма значение когато подписваш договор. Като го подписваш, не мислиш, че е слаб, нали? и ако е слаб, не му предлагай договор,бе...ебати и едностранните професионалисти

Явно си запознат с нещата и е добре, че можеш да дадеш някаква информация.
За генерала си прав много хора са на мнение, че той ще съсипе отбора и Вангелов ще трябва да се замисли сериозно дали да му има доверие занапред.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 авг 2011 18:25

Никакво инфо няма за това как е прекратен договора , чрез съд ли ?
Ако има решение на съдебен състав за разтрогване на договора поради неспазване на клаузите му (не му е изплащано полагащото му се възнаграждение) , Миньор няма да могат да напраявт нищо , вече 10-ки такива случаи имахме в А група . Може ли по друг начин играч сам да прекрати договор ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 18:31

Pichichi написа:Никакво инфо няма за това как е прекратен договора , чрез съд ли ?
Ако има решение на съдебен състав за разтрогване на договора поради неспазване на клаузите му (не му е изплащано полагащото му се възнаграждение) , Миньор няма да могат да напраявт нищо , вече 10-ки такива случаи имахме в А група . Може ли по друг начин играч сам да прекрати договор ?

До колкото зная се прекратяват на арбитраж, като след това се изнася като официална информация, а в случая нищо подобно не се случи и честно казано не съм наясно дали има и друг начин за прекратяване на договор.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2011 18:52

Абе кво се занимавате с тоя!!!Къв играч е тоя? БГ Роналдо :) Същия тролей е и той като Иво(да живее фейсбука),Милиев,Старокин,Тапата,Апата,Капата,Ряпата,Румбата Трифонов и оня Николов от Литекс дето е пример, че на високо акъл не вирее.Или пък там пишман национали като Коста Стояновци,Заневци,Бодуровци,Видановци и Бандите на Оушън!!!

От тия всичките и ЧЕП за ЗЕЛЕ не става!!!!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 18 авг 2011 19:00

[offtopic]Много лошо.. Сега ми се обадиха да ми кажат че в Румъния падаме с 1 гол , а в София бием с същия резултат.Според мен не е истина , но и недейте да ме плюете.[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 авг 2011 19:13

blue_lagoon написа: Аз самия ако трябва не дай си Боже да ида за нещо до Перник ....бих минал през Дупница и Кюстендил и .....ще пропусна Перник :lol:

wiseman написа:Та кой нормален човек харесва Голфо и Перник

Абе що сте такива тъпи копелета? Не виждам защо трябва да се мрази един голям и хубав български град. При това етнически най-чистия. Нямаме цигани, нямаме турци за разлика от вас. Доста сте ограничени, ама то си е за ваша сметка...

А Роналдо с курвенските си номерца дано му излезе крива сметката. :twisted:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 18 авг 2011 19:22

Ало Петроффф уеко бе :mrgreen: НЯМАТЕ ЦИГАНИ У ПЕУНИК :mrgreen: :mrgreen: БРАВО БЕ КАК СЕ ИЗРЪСИ САМО :mrgreen:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 авг 2011 19:26

kempesmario написа:Ало Петроффф уеко бе :mrgreen: НЯМАТЕ ЦИГАНИ У ПЕУНИК :mrgreen: :mrgreen: БРАВО БЕ КАК СЕ ИЗРЪСИ САМО :mrgreen:

Чети бе българино. Има статистики. Има сайт на Националния статистически институт. Скоро имаше преброяване. Прочети малко, ограмоти се и тогава ще говорим. Не мога да си губя времето с невежи...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - България”