За неутралния фен ще е доста кофти, но схемата е проста ЦСКА и Левски събират най-много пари и всички гледат да им се докопат до правата, а като Канал 1 дава примерно Левски ,тв7 ще дава ЦСКА.
Дано поне другите телевизии да могат да дават повече от 60 секунден репортаж от мачовете, това бе уникално малоумие.
ТВ излъчване на българското първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Udoji90 написа:Като фен на ЦСКА съм доволен, че ще дават 4 наши мача, които са извън София - гостуванията на Калиакра, Черно море, Ботев Враца (чак съм шокиран, че ще дават този)
Кое му е шокиращото? Ботев-ЦСКА сигурно ще е един от най-добре посетените мачове през този сезон.
По странно е, че ще дават само 1 мач на Локо Пд.
Стискайте палци ТВ7 да вземе правата за другите мачове, че с този избор на БНТ, сума ти интересни двубои ще ги гледаме само в спортните новини като 90 сек. репортажи.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

отборът на Пловдив написа:Simo Smurfa написа:Дано ТВ7 да вземат поне по още 2 мача на кръг.Макар че едва ли от това ще намажат Локото.Толкова ми се ходи в Каварна ама....Радио Гонг.
Защо по радио Гонг? Нашия мач с Лудогорец в Каварна според мен 99.9% е залегнал в програмата на ТВ7. Този мач се явява най-интересния от първия кръг,така че, не вярвам да не го дават!
А Левски-Славия къде ги забрави

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- whitesnake
- Контакти:
Fuck off за всички телевизии и особено за БНТ ! Нашето място е на стадиона.Да си дават Левски и ЦСКА . Който иска да си ги гледа.Дано това да означава,че няма да има мачове в петък и понеделник.Преди оправданието беше че се съобразяват с тъпата телевизия и не знам си кво.Аре сега да видим.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- Simo Smurfa
- Контакти:
отборът на Пловдив написа:Simo Smurfa написа:Дано ТВ7 да вземат поне по още 2 мача на кръг.Макар че едва ли от това ще намажат Локото.Толкова ми се ходи в Каварна ама....Радио Гонг.
Защо по радио Гонг? Нашия мач с Лудогорец в Каварна според мен 99.9% е залегнал в програмата на ТВ7. Този мач се явява най-интересния от първия кръг,така че, не вярвам да не го дават!
Да,ама ако дават само по мач на кръг-100 процента ще изберат Левски-Славия.Иначе според мен нашия мач е най-непредсказуемия и интересен този кръг пък и толкова ми се гледа Локо в официален мач,макар че вчера с тази защита си имаше нерви,но вярвам че ще победим.Иначе можеше поне мачовете ни с великите грандове да дадат...
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
Направо се връщаме 10 години назад
Аз като фен на Левски си ходя на всички домакинства ,но нямам възможност да ходя и на всички гостувания. Затова искам да си гледам отбора ,когато не мога да пътувам с него. Но пък от друга страна искам да гледам и други БГ мачове. Мачовете на Локо ПД и Берое например винаги са ми били интересни.

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Simo Smurfa написа:Ако има 2 мача на седмица мога да ти кажа какво ще предават ТВ7-мача на Левски или ЦСКА в зависимост от това кой от двата отбора не дават по БНТ.
Да, прав си. Сега видях програмата за първия кръг - Левски игаят със Славия което ме навява на мисълта че той ще е едния мач, от този първи кръг който ТВ7 ще предават. Така, че да се надяваме, че няма и те да дават само по един мач от кръг.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- Марти Камбуров
- Контакти:
Udoji90 написа:Марти Камбуров написа:Хахаха к'во е т'ва бе майна.....????!! Цска ТВ? Пълен смях!!!!!!
Ти можеш ли да броиш??? Я виж колко мача на Левски има и ги сравни с тези на ЦСКА. На мен ми се струват малко равни на брой.
Бахти монопола, к'во ми говориш пак за Левски, вие сте 2-те страни на една и съща монета..
Любовта е черно-бяла!
-
- Контакти:
БНТ АНАЛ 1 = ANIMAL PLANET,това е извода.Отново ще пада гледаемостта на А група.Последните сезони се вдигна благодарение,че се даваха нормални мачове на нормални отбори,а не човек да го е гнус да гледа партийните галеници и постоянните уродливи коментари в държавно-партийната телевизия.Сега пак партийните синчета там ще рекламират делото на Партията-майка,делото дето съсипа България в частност футбола,в 4-та урна сме вече,а на клубно ниво ги видяхме срещу Търнава,а другите-имат късмет,че почват късно,Де Граафшап им праща поздрави.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
turbogena написа:Направо се връщаме 10 години назадАз като фен на Левски си ходя на всички домакинства ,но нямам възможност да ходя и на всички гостувания. Затова искам да си гледам отбора ,когато не мога да пътувам с него. Но пък от друга страна искам да гледам и други БГ мачове. Мачовете на Локо ПД и Берое например винаги са ми били интересни.
Мани, пълно малоумие... аз едно не мога да разбера - спират там останалите много по-качествени първенства, но намалят бройката на мачовете, които ще дават от А група... Е това ако някой ми го обясни, го признавам!
Само Левски!
Върни се в “Футбол - България”