Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

hrclspr12
Контакти:

Re: Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Мнениеот hrclspr12 » 13 юли 2011 12:01

Nuro написа:Yoda, ти си някакъв балъчец явно, а разсъжденията ти са доста жалки. Мога да се обзаложа, че който и български тим да беше на мястото на Литекс, щеше да постигне подобен резултат, а и нищо чудно да беше се издънил... А с оглед на това което са показали ловчанлии, победата им е напълно закономерна! Също така смея да твърдя, че именно Литекс ще се представят най-добре този сезон в Европа. Отстраняването на черногорците вече е извън съмнение, а в следващите кръгове дано имат късмет и при жребия.

Съмнявам се, че ще познаеш. Традиционно Литекс се дънят в Европа. ЦСКА и Левски почти винаги са представяли страната ни достойно.

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 13 юли 2011 12:07

Ей странно животно е това шопа (не става въпрос за истинските,кореняк софиянци те са хубави хора,а за тези на които баба им е от село Трън,дядо им от някое врачанско село,че и по-лоши примери има.От 5 години в София и се мисли за софиянец.) Вместо да се радва,че един български отбор е победил в Европа - той плюе.Хайде кажете ми какво е това ? Малка и комплексирана душица.
Е за това няма да се оправим в България,защото има много такива като автора на темата.Вместо да си гледат собственото канче - гледат да оплюят и да направят мръсно на другия.Дребните души цял живот си остават такива.

П.П До колкото разбрах Литекс не са играли никак лошо и са имали голям малшанс с тези три греди.Докато черногорци са имали 1 удар към вратата.Тук има и друго без да сме гледали мача не може да си правим заключения,каквито се опитва "Йода" да прави.

П.П.1 Нямам нищо общо с Литекс.Фен съм на Локомотив Пловдив,но смятам,че ако половината отбори в А група работеха като Литекс,то националният ни отбор щеше да е на едно доста,доста по-добро ниво

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА

Мнениеот Fridtjof Nansen » 13 юли 2011 12:07

barama написа:
bigbonusprize написа:
barama написа:Хората биха , вкараха два гола , удариха 3 греди , отмениха им един гол ,създадоха още куп положения + всичко това като гости на отбор от страна ,която преди около месец ни пръсна от бой. Я кажи кога е последната победа на Левски като гост в Европа ,ааааа забравих че е срещу гранда Дъндоук :) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: беше срещу гранда Спортинг.

Мисълта ми беше като гост

Лацио ;)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 13 юли 2011 12:08

Йода, ти мача гледа ли? Май не, щом си мислиш, че нещата "не стават"! Литекс надигра тотално този отбор и можеше да бие и с 9:1, но просто изпусна! Силен мач на Литекс, с малки изключения чисто единични! Не знам до кога феновете на Левски ще си търсят извинение за провалите на олигарха-президент Батко, просто сте по-слаби, проумейте го и гледайте напред! Това за купения шампион са на Батков глупостите и да ги повтаряш като папагал е направо подсъдно - значи просто нямаш лично мнение!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 юли 2011 12:10

Доста комплекси се избиват в тази тема. Моето мнение е, че 2 гола, 3 греди и още положения като гост на отбор от страна, бързо просперираща във футболно отношение, не е слабо представяне. На реванша очаквам победа за Литекс с резултат между 2-0 и 4-0. Ловешкият тим най-вероятно няма да влезе в групите на ШЛ, но може да влезе в Лига Европа.
Далеч съм от мисълта да защитавам този отбор, но също и не искам да го нападам. Не съдиите правят Литекс шампиони - отборът прави много по-добра селекция от Левски и ЦСКА - купува 1-2 играчи, продава още толкова през всеки трансферен прозорец и така в титулярния им състав почти няма промени. В другите 2 гранда често се купуват недоказани играчи в големи количества, изгонват/продават/преотстъпват се също много и с тотално променен състав се почва новият сезон, което няма как да доведе до бързи резултати. (Особено силно важеше това за моя любим отбор ЦСКА, но в това отношение напоследък има сериозно подобрение.)
Последна промяна от Udoji90 на 13 юли 2011 12:11, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 13 юли 2011 12:11

Libera написа:Йода, ти мача гледа ли? Май не, щом си мислиш, че нещата "не стават"! Литекс надигра тотално този отбор и можеше да бие и с 9:1, но просто изпусна! Силен мач на Литекс, с малки изключения чисто единични! Не знам до кога феновете на Левски ще си търсят извинение за провалите на олигарха-президент Батко, просто сте по-слаби, проумейте го и гледайте напред! Това за купения шампион са на Батков глупостите и да ги повтаряш като папагал е направо подсъдно - значи просто нямаш лично мнение!

В България от 22 години няма футбол. Още ли вярвате, че съществува такова нещо?

Потребителски аватар
Nuro
Контакти:

Мнениеот Nuro » 13 юли 2011 12:14

Milcho1987 написа:Ей странно животно е това шопа (не става въпрос за истинските,кореняк софиянци те са хубави хора,а за тези на които баба им е от село Трън,дядо им от някое врачанско село,че и по-лоши примери има.От 5 години в София и се мисли за софиянец.) Вместо да се радва,че един български отбор е победил в Европа - той плюе.Хайде кажете ми какво е това ? Малка и комплексирана душица.
Е за това няма да се оправим в България,защото има много такива като автора на темата.Вместо да си гледат собственото канче - гледат да оплюят и да направят мръсно на другия.Дребните души цял живот си остават такива.

П.П До колкото разбрах Литекс не са играли никак лошо и са имали голям малшанс с тези три греди.Докато черногорци са имали 1 удар към вратата.Тук има и друго без да сме гледали мача не може да си правим заключения,каквито се опитва "Йода" да прави.

П.П.1 Нямам нищо общо с Литекс.Фен съм на Локомотив Пловдив,но смятам,че ако половината отбори в А група работеха като Литекс,то националният ни отбор щеше да е на едно доста,доста по-добро ниво

Добро мнение!

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 13 юли 2011 12:15

hrclspr12 написа:
Libera написа:Йода, ти мача гледа ли? Май не, щом си мислиш, че нещата "не стават"! Литекс надигра тотално този отбор и можеше да бие и с 9:1, но просто изпусна! Силен мач на Литекс, с малки изключения чисто единични! Не знам до кога феновете на Левски ще си търсят извинение за провалите на олигарха-президент Батко, просто сте по-слаби, проумейте го и гледайте напред! Това за купения шампион са на Батков глупостите и да ги повтаряш като папагал е направо подсъдно - значи просто нямаш лично мнение!

да бе ние миналата година Рапид В. и Спортинг ги бихме на бридж-белот - не и на това дето от 22 години го нямало

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 13 юли 2011 12:18

IOTUR4O написа:
hrclspr12 написа:

да бе ние миналата година Рапид В. и Спортинг ги бихме на бридж-белот - не и на това дето от 22 години го нямало

Това се нарича фойерверк. Кажи какви са успехите на националния отбор след инерцията отпреди 1989. Като се сетя, инерцията си замина и с това всичко хубаво за футбола ни. Същото се отнася и за спорта. Виждайки кои ще ни представят на олимпиадата догодина, се хващам за главата. Радвайте се на всяка наша победа.

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 13 юли 2011 12:23

допреди 1989 г. не се бяхме класирали на европейско първенство и нямахме победа на световно - за кви инерции ми говориш бе пич. Проблемът е че в България се работи на парче, а няма дългосрочна политика за спорта, но и да отричаме успехите, пък макар и нищожни не съм съгласен...

Върни се в “Футбол - България”