Съставът на двете „Б” групи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съставът на двете „Б” групи
НА изток ще бъде доста интересно, със 7 отбора играли в А група. Само не знам Лечков, какви ще ги надроби с позицията си в бфс, в Б група не е като в А, всичко се потулва по лесно. Все пак очаквам Ботев да мачка на ред.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- 1912chaflio
- Контакти:
Forza Botev написа:Доктор Хаус написа:Етър окончателно е преместен в източната Б група!Така двете групи стават по 10 тима.
Моята прогноза:
на запад: 1.Септември,2.Спортист
на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик
Ама ти сериозно ли?
Ами сериозен е ,като гледа куци доктори така се получава.Сигурно и на отбора който държи е куц
-
- Контакти:
1912chaflio написа:Forza Botev написа:Доктор Хаус написа:Етър окончателно е преместен в източната Б група!Така двете групи стават по 10 тима.
Моята прогноза:
на запад: 1.Септември,2.Спортист
на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик
Ама ти сериозно ли?
Ами сериозен е ,като гледа куци доктори така се получава.Сигурно и на отбора който държи е куц
Защо?
Защото си казах мнението,защото мнението ми е такова или защото просто не съвпада с мнението на някой???
Ще го повторя пак:на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик
- PFC_Levski_1914
- Контакти:
трябва вече да почнат да излачват само дербито от "елитната" ни група и другото да е Източната "Б" ще има много по интересни мачове
На изток ще бъде много интересно. Ботев засега са с една обиколка пред другите, защото си направиха селекцията със време и сега само ще се обиграват, докато Нефтохимик и Спартак Вн тепърва ще градят отбори. Има доста време, обаче. Ако първенството се провежда както миналата година, по Коледа който и да е водач въобще няма да е сигурен за първото място. Пролетния полусезон ще е най-важен. Отбори като Несебър, Поморие, Доростол, Любимец и Етър няма да имат сили за първите две места, но не трябва да се забравя, че Ботев, Нефтохимик и Спартак все пак са новаци в групата и със сигурност ще се опарят от тези уж по-малки клубове, които обаче си играят на едно постоянно ниво вече няколко години в тази група.
Защо?
Защото си казах мнението,защото мнението ми е такова или защото просто не съвпада с мнението на някой???
Ще го повторя пак:на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик[/quote] Даа,обичаме да се правим на интересни,няма лошо
.По темата-на запад-не ме интересува,на изток-1.Ботев с +10т. пред втория.2.Спартак Вн или Нефтохимик
Ще го повторя пак:на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик[/quote] Даа,обичаме да се правим на интересни,няма лошо

Последна промяна от кан72 на 29 юни 2011 21:46, променено общо 1 път.
За съжаление д-р Хаус е прав Нафтата няма да имат сили още тази година да се борят за влизане в "А" група но ще объркат много сметки на други отбори
Важното да играят красив футбол а останалото ще си дойде на мястото (дано поне помогнат на Ботев)
Само Нафта ОЛЕ
Важното да играят красив футбол а останалото ще си дойде на мястото (дано поне помогнат на Ботев)
Само Нафта ОЛЕ
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
Бъгария не е София!!!
Защо?
Ще го повторя пак:на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик
ok имаш мнение , но почива ли то на няква съвсем малка логика или държиш да си поредния шут в форума. Само преди месец Ботев финишира на 30 точки пред нафтата, но това нищо незначи май. Освен пари Ботев направи селекция, намери добър треньор а има и публика. Време е да спрете да мислите за Ботев като през времето на христолов (вярно че някои в тоя форум друго не помнят и не са виновни) Аз мисля че Ботев пак няма да има загуба и в "Б" група.
- PFC_Levski_1914
- Контакти:
Даа,обичаме да се правим на интересни,няма лошо
.По темата-на запад-не ме интересува,на изток-1.Ботев с +10т. пред втория.2.Спартак Вн или Нефтохимик[/quote]
Дори и ти незнае колко истина има в твоите думи
минимум +10 

Дори и ти незнае колко истина има в твоите думи

Наистина че източна "Б"група ще много интересна и няма лошо да бъдат излъчвани мачове от там Ще има доста така наречените за Българските стандарти "дербита"
Бургас-морето,сините вълни!!!
Бъгария не е София!!!
Бъгария не е София!!!
Върни се в “Футбол - България”