manager написа:Локомотив1926 написа:Голяма работа ще си гледаме Роналдо , Меси и ко ... Поне Испанското е късно
В испания 1 дерби цяла година, в Англия всеки кръг дербита

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
manager написа:Локомотив1926 написа:Голяма работа ще си гледаме Роналдо , Меси и ко ... Поне Испанското е късно
POPCORN написа:ми някой да те е накарал на сила?има си правила.има си закони в уефа който дават това право.щом уефа казва ,че може много ясно,че ще го направят!само ние сме така.в англия и другите държави го прилагат тоя закон!ти не ми се прави мнхого на луд, защото ходиш на европейските мачове , и в а група на някой от тях и после ми викаш подигравка с футбола и да ме накарат на всила няма да отида!
Thsmith написа:POPCORN написа:ми някой да те е накарал на сила?има си правила.има си закони в уефа който дават това право.щом уефа казва ,че може много ясно,че ще го направят!само ние сме така.в англия и другите държави го прилагат тоя закон!ти не ми се прави мнхого на луд, защото ходиш на европейските мачове , и в а група на някой от тях и после ми викаш подигравка с футбола и да ме накарат на всила няма да отида!
Я кажи ти като защитник на тази теза по какъв начин БФС ще принуди Диема да не предава мачКакви са те на Диема, че да го направят? Па каквито искат наредби да си гласуват...
Cesc Fabregas написа:AnalBreaker написа:Cesc Fabregas написа::lol:![]()
Няма такова нещо
Бях чел една доста просторна статия преди време
Еми аз съм гледал мач в Англия, не знам ти кво си чел...
mertezaker написа:Мен не ме бърка, винаги съм предпочитал да гледам мачове от българското първенство пред мача Стоук сити-Съндърланд примерно
petrof написа:И друг път съм казвал, че Премиършип и разни подобни първенства са ми през оная работа та ми е все тая. Аз искам да гледам нашата А група. Другите не ме интересуват.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Trueplayer написа:manager написа:Локомотив1926 написа:Голяма работа ще си гледаме Роналдо , Меси и ко ... Поне Испанското е късно
![]()
![]()
Ако питаш Бобката Борисов и Уигън срещу Болтън си е от ранга на Барселона и Реал....
![]()
![]()
Trueplayer написа:manager написа:Локомотив1926 написа:Голяма работа ще си гледаме Роналдо , Меси и ко ... Поне Испанското е късно
![]()
![]()
Ако питаш Бобката Борисов и Уигън срещу Болтън си е от ранга на Барселона и Реал....
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта