Намаляване на отборите в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Re: Намаляване на отборите в А група

Мнениеот канарче » 30 май 2011 16:08

Добре, 10 отбора, но с ограничение от 1 отбор от град. Нагло е да искате 50% от А група да е от софийски отборчета, 3-4 от които сборно на домакинствата си в един кръг си събират колкото Ботев/Локо в 1 мач. Не се ли прави за публиката тоя футбол, или за по-лесни далавери на боклукчии и мустаци, съответно и повече комплекси да се избиват от "феновете" им, че "любимият отбор" е шампион?

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 30 май 2011 16:17

Има и верни неща написани от автора на темата,но повечето са илюзии.Верно е че ще взимат повече пари от ТВ права,ама това не означава ,че президентите ще ги влагат в база и футболисти.А ако ги вложат в футболисти,то те няма да бъдат българи,а чужденци.Което пък доста намалява шанса някой млад българин да бъде наложен в А група и след това да пробие в нац. отбор.Илюзия е и че публиката на стадионите ще се увеличи,дажа смятам че след един-два сезона с по десет отбора тя ще намалее.Мачове примерно между Левски-Ботев Вр/Лудогорец в София ще има по 2-3 хиляди ,но в Враца и Разград ще има по 7-8 хиляди-тоест от четирите мача 20хиляди.А при 4 мача между Левски и Славия ще има макс 10хиляди общо.Дори и на традиционно добре посещавани стадиони като в Пловдив,Стара Загора и Варна ще има отлив и пренасищане при мачовете срещу Левски и ЦСКА по четири пъти в годината.И мачове няма да спрат да се ореждат при десет отбора,просто цената може да стане по-голяма.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 30 май 2011 16:28

Не спирате да си противоречите,сякаш отказвате да мислите?! Хем Славия е смешен отбор,който няма място в А група,хем при формат от 10 отбора нон стоп я слагате навсякъде..Еми Славия ще изпадне бе хора при 10 тима и 3 изпадащи!Плюс,че ще има всяка година голяма въртележка с нови 3 отбора и изпадащи три!Ама нищо де,така си ви харесва с 10 силни мача на година и другото пълна боза.И естествено,че качеството ще се повиши и се опитах да дам пример с една Монтана която сега е 10та и ако групата беше от 10 тима,сега в Монтана щяха да играят Димо Бакалов от Сливен примерно,Йордан Петков от Академик,1-2 от момчетата на Пирин и слависти който си изберете,щото Славия щеше вече да е във В група..Ама както и да е,ясно чре няма да стане никога и ще си седим с тая боза която имаме в момента.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 30 май 2011 16:39

канарче написа:Добре, 10 отбора, но с ограничение от 1 отбор от град. Нагло е да искате 50% от А група да е от софийски отборчета, 3-4 от които сборно на домакинствата си в един кръг си събират колкото Ботев/Локо в 1 мач. Не се ли прави за публиката тоя футбол, или за по-лесни далавери на боклукчии и мустаци, съответно и повече комплекси да се избиват от "феновете" им, че "любимият отбор" е шампион?

аз нямам претенции от кои градове ще са отборите... целта на намаляването е да останат най- добрите и да се вдигне конкуренцията с повече тежки мачове между отборите... в този смисъл трябва да останат най- добрите.. ако ще това да е Славия, Левски, Лудогорец или Марица... не ми пука кой! Ако моят отбор е достатъчно отбор ще се пребори и ще е там...ако не..значи не е готов за голямат 10тка..
а хората, които мрънкат защо 4 столични отбори да са там ..ами ако отборът ви ги бие 4 пъти то няма как да са там...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 30 май 2011 16:51

dodo7271 написа:На мен пък ще ми е безинтересно да гледам четири пъти Левски срещу ЦСКАв първенството и още два пъти за купата, например. Тръпката няма да е същата. Ако не вярвате, питайте някой шотландец дали не му омръзва да гледа едно и също - Селтик срещу Рейнджърс.

Ти по-добре питай някой привърженик на Селтик, Абърдийн (които са печелили европейски титли) или Рейнджърс (финалист) дали им е омръзнало?
Последна промяна от makedonski на 30 май 2011 16:57, променено общо 1 път.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 май 2011 16:53

makedonski написа:
dodo7271 написа:На мен пък ще ми е безинтересно да гледам четири пъти Левски срещу ЦСКАв първенството и още два пъти за купата, например. Тръпката няма да е същата. Ако не вярвате, питайте някой шотландец дали не му омръзва да гледа едно и също - Селтик срещу Рейнджърс.

Ти по-добре питай дали някой привърженик на Селтик, Абърдийн (които са печелили европейски титли) или Рейнджърс (финалист) дали им е омръзнало?

Омръзва. Нали и тук имаше плейофи. В последния мач ЦСКА - Левски на стадиона имаше 3000 души. Неслучайно Селтик и Рейнджърс искат да играят в Англия.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 май 2011 17:10

Те искат да играят по съвсем различна причина в Англия. Просто нямат конкуренция. Но там е така от 100 години, не от 30, не от 50, а от 100. Какво смешно оправдание - Левски - ЦСКА щяло да им омръзне, е да ви имам и феновете. Убеден съм, че на никой фен на Ботев/Локо или на нас варненските фенове няма да ни писне да играем помежду си в градските дербита. Спартак Плевен, Добруджа и тем подобни отбори изобщо не са за А група. Те не могат заплати на супер нископлатени играчи да плащат вие искате да се борят за нещо - е не става. Който има пари, той играе в елитните ешелони.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2011 19:23

ShooterMan написа:иска ви се нали?Иска ви се да имате 4 гостувания на подлогата Венци,4 на бачи Гигов който ви продаде 1 титла през 2007 и 1 евроучастие през 2010.Как ви се иска само да не гостувате в Перник,в Стара Загора,на един Ботев Пд,в Бургас.....това е мечтата на Мустака,но отсега да ви успокоя-НИКОГА няма да стане тя факт докато ние съществуваме.Винаги ще бъдем категорично против такава абсурдна идея правеща невъзможно отбори като Ботев Пд,Нефтохимик,Ботев Вр,Спартак Пл/Вн,Дунав,Етър,Добруджа и прочее да играят в елита.Просто го забравете това и може да спрете да пускате темата ден през ден.Ако искате може да напуснете А група с другите желаещи-Венци и Бачи Гигов и да играете отделно,няма да ви пречим.

Смях в залата, тук-там ръкопляскания... :lol: А бе готин радетелю за честния футбол, ти случайно да знаеш, защо твоето отборче е наричано "еклери". :o Хайде прочети малко история на варненския футбол, прочети за това, как прекарахте "Етър" преди години, пък после като се ограмотиш - заповядай пак в нашия форум! :mrgreen:
П.П. За тези съфорумци, които не знаят: През 1977 г. отборът на "Черно море" симулира хранително отравяне (диария) след преяждане с еклери, за да отложи свой мач, като по този начин ощетява "Етър" - Велико Търново в борбата за влизане в "А" група. След време, при гостуване във Велико Търново, "моряците" са посрещнати от плакат: "Добре дошли, др*****вци!" :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2011 19:36

канарче написа:Добре, 10 отбора, но с ограничение от 1 отбор от град......

Напълно съгласен, за твоя град това е "Локомотив" - Пловдив! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 30 май 2011 19:56

Captain Stottlemeyer написа:
канарче написа:Добре, 10 отбора, но с ограничение от 1 отбор от град......

Напълно съгласен, за твоя град това е "Локомотив" - Пловдив! :lol: :lol: :lol:

А от твоя Славия....
ГЛУПАК!!! :lol:

Върни се в “Футбол - България”