Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот Гара Дембеле » 16 май 2011 14:15

Сър Гарра Дембеле е победителя, но явно комплексарчетата му завиждат. Другите места са Пламен Илиев и Радуканката 8-)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 14:17

blue avalanche написа:
POPCORN написа:
blue avalanche написа:Пускаш тема и след това още 5 коментара по нея(кажи речи половината).Първите два един след друг.Що ето?
Отг.POPCORN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

някакъв проблем ли имаш?Така като гледам на другите не им е проблем, колко постове съм пуснал само ти се заяждаш!Ако има да ми казваш нещо пиши на лична!А твойто мнение какво е сега?Свързано е с темата или се заяждаш?Сега разбираш ли ,защо 90% от случайте такива като тебе развалят нормални теми!Не си казал нищо по темата, ама с мене се заяждаш!Жалък си!Ако има ми казваш нещо ми пиши на лична, а не да насираш ти и още 2-3ма такива като тебе темите!

Искаш моето мнение.Ето го:
Какво ТОЧНО откриха в "откритието" Тонев?Че може да бяга като конник без глава?Или,че може да "брули крушите" над вратата?Или защото е задължително да има някой от ЦСКА(сакън да не се разсърдят) и кой,кой-айде Тонев.То не че има някой друг,де.

и какво искаш да кажеш с това си мнение?Че пак нещо е уредено ли?Какво значи сакън да има от ЦСКА, да не се разсърдят?На кой ще се сърдят бе?Ти чуваш ли се какви глупости говориш?Кои са тия където са гласували за ЦСКА, за да може да има от ЦСКА да не са се разсърдили? :lol: :lol: Сега разбирам, защо първият път не си каза мнението!По-идиотско мнение в тая тема надали има!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 май 2011 14:22

crap написа:Абсолютно безумие!

тази класация е смешна от години... Преди правилно я бойкотирахме... Вижда се през годините, че класацията е идиотска и абсолютно необективна
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 май 2011 14:22

Ок, задавам резонния ъпрос във всяка такава тема - вие НАИСТИНА ЛИ сте учудени?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 16 май 2011 14:23

По-принцип Гарата заслужава, но футболистите явно не оценят по вкарани голове.Като цяло в Литекс той е най-силната единица, и след като са шампиони гласуват за него и Пената....а това кърти направо:Награда за феърплей - Таско Тасков (съдия, признал, че е ощетил Берое в мача с Левски - 2:3)... :)

haha

Мнениеот haha » 16 май 2011 14:24

Empty написа:а това кърти направо:Награда за феърплей - Таско Тасков (съдия, признал, че е ощетил Берое в мача с Левски - 2:3)... :)

Това истина ли е :o :o :o
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 14:25

POPCORN написа:
blue avalanche написа:
blue avalanche написа:Пускаш тема и след това още 5 коментара по нея(кажи речи половината).Първите два един след друг.Що ето?
Отг.POPCORN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

някакъв проблем ли имаш?Така като гледам на другите не им е проблем, колко постове съм пуснал само ти се заяждаш!Ако има да ми казваш нещо пиши на лична!А твойто мнение какво е сега?Свързано е с темата или се заяждаш?Сега разбираш ли ,защо 90% от случайте такива като тебе развалят нормални теми!Не си казал нищо по темата, ама с мене се заяждаш!Жалък си!Ако има ми казваш нещо ми пиши на лична, а не да насираш ти и още 2-3ма такива като тебе темите!

Искаш моето мнение.Ето го:
Какво ТОЧНО откриха в "откритието" Тонев?Че може да бяга като конник без глава?Или,че може да "брули крушите" над вратата?Или защото е задължително да има някой от ЦСКА(сакън да не се разсърдят) и кой,кой-айде Тонев.То не че има някой друг,де.

и какво искаш да кажеш с това си мнение?Че пак нещо е уредено ли?Какво значи сакън да има от ЦСКА, да не се разсърдят?На кой ще се сърдят бе?Ти чуваш ли се какви глупости говориш?Кои са тия където са гласували за ЦСКА, за да може да има от ЦСКА да не са се разсърдили? :lol: :lol: Сега разбирам, защо първият път не си каза мнението!По-идиотско мнение в тая тема надали има![/quote]
Понеже си умствено затруднен,ще пиша бавно.За какви СУПЕРСПЕЦИАЛНИ качества беше НОМИНИРАН Тонев(номиниран-избран,НОМИНИРАН-ИЗБРАН,чаткаш ли разликата)?Не говоря за избора.Той няма място в номинациите ИЗОБЩО!Само,че как може номинации без някой от ЦСКА???А-у-у-у,че скандал.Ама,моля ви...
Това е моето мнение и не ми пука,дали ти харесва или не!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 май 2011 14:31

сега като погледнах класацияте за голмайсторите на А група,сред първите 50 този '' футболист на футболистите;; дока го няма .там са тези които са вкарали до три гола,дори Матондо има повече от него.някой знае дали изобщо този '' футболист '' е вкарвал гол през последната година
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 май 2011 14:32

Така мисля че футболистите са прави с изключение за най-млад играч.
1.Най-добър футболист заслужава да е Дока Мадурейра,защото има основен принос Литекс да са първи с многото си асистенции и важни голове.
2.Най-добър треньор заслужава да е Любо Пенев,защото пое Литекс малко след началото на сезона и поддържа отбора им постоянно на ниво.Илиан Илиев заслужава да е на второ място,защото с не толкова качествени футболисити е на път да класира Берое в топ 6.Колкото до Радуканов основната причина да не е по-напред е,защото пое отбора на ЦСКА вторият полусезон,а тази награда се дава за цялото първенство.
3.Нямам много наблюдения от играта на Тонев.Тук мисля,че Пламен Илиев или Георги Миланов я заслужават повече заради постоянните и силни игри които показава,а Тонев влизаше няколко пъти като резерва.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 16 май 2011 14:33

SANSIRO7 написа:
Empty написа:По-принцип Гарата заслужава, но футболистите явно не оценят по вкарани голове.Като цяло в Литекс той е най-силната единица, и след като са шампиони гласуват за него и Пената....а това кърти направо:Награда за феърплей - Таско Тасков (съдия, признал, че е ощетил Берое в мача с Левски - 2:3)... :)

В Литекс най-силната еденица е Гриша Ганчев, не бъркай понятията.
А тоя Тасков как е ощетил Берое, като им даде несъществуваща дузпа ли?

След нарушение извършено от вратаря на Левски топката попадна във футболист на Берое, който я вкара в опразнената врата, но съдията не пусна авантаж и гола не бе зачетен......затова ги ощети...точно и ясно ;)

Върни се в “Футбол - България”