Pupper_ написа:bekono написа:Дори и фен на Челси - вчера аз гледах 10-20 мин от мача, защото имаше мач, който мога да гледам на живо.А Левски - Литекс го гледах целия.
Не измествай така темата! Респект, че си предпочел мач на живо! И аз изпуснах Ливърпул - Ман. Ю заради мач на живо на любимия отбор (тук не е позволено да произнасям името му). Аз като баща, работещ и социално ангажиран човек имам възможност да гледам 2-3 двубоя на седмица. От години не съм гледал цял БГ мач по телевизията. Няколко минути - да, но предпочитам красотата на играта на големите отбори. Когато плащам ( с времето си) за нещо, искам да получавам качествена продукция. Академик Сф - Видима Раковски е далеч от критерия ми за футбол.
С извинения към феновете на цитираните отбори!
За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.