А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Мнениеот dunavfc » 09 май 2011 16:26

Pupper_ написа:
bekono написа:Дори и фен на Челси - вчера аз гледах 10-20 мин от мача, защото имаше мач, който мога да гледам на живо.А Левски - Литекс го гледах целия.

Не измествай така темата! Респект, че си предпочел мач на живо! И аз изпуснах Ливърпул - Ман. Ю заради мач на живо на любимия отбор (тук не е позволено да произнасям името му ;) ). Аз като баща, работещ и социално ангажиран човек имам възможност да гледам 2-3 двубоя на седмица. От години не съм гледал цял БГ мач по телевизията. Няколко минути - да, но предпочитам красотата на играта на големите отбори. Когато плащам ( с времето си) за нещо, искам да получавам качествена продукция. Академик Сф - Видима Раковски е далеч от критерия ми за футбол.
С извинения към феновете на цитираните отбори!

За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 16:30

dunavfc написа:По-възрастните хора гледам повече български футбол.

Мда .... за съжеление е така !
Би било интересно да се направи една разбивка на възрастовите граници на хората, от - до кой какво предпочита.

Сигурно като % ще излезе, че младите ( 12-20 годишните ) ... почти не гледат български футбол ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 09 май 2011 16:34

Не съм съгласен с твърдението, че А група се гледа повече от Премиършип!!!
Чета коментарите в началото на темата, всички пишат как са гледали главно любимите си отбори, ама не всички мачове от А група, това е нормално. Но колко хора (вярно, по-малко са като абсолютна стойност) гледат почти всеки мач от Премиършип?? Много повече!!!
Оттам се получава и заблудата с рейтинга : много са гледали мачовете Левски-ЦСКА, Литекс-Левски и ЦСКА-Левски, т.е. дербитата. Но колко такива мача има за цял сезон.....9-10, а сега си помислете колко хора са гледали интересни мачове всеки уикенд от Премиършип, т.е. мачовете на Ливърпул, Ман Юнайтед, Арсенал и Челси и то без значение с кого играят!!!
Сметката е проста.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2011 16:37

Добре,какво искаш да кажеш,че се гледа само Левски,ЦСКА и Литекс ? Кой ти каза,че мач като Пирин Блг - Черно море се гледа по-малко от Нюкасъл - Астън Вила примерно ? Защо си мислиш,че мач като Тотнам - Ливърпул се гледа по-малко от Локо Пд - Литекс ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 май 2011 16:52

преди няколко дни писах, че български мач се гледа повече от който и да е чужд мач. През 2007 финала за купата на България Левски- Литекс е имал 4 пъти повече зрители отколкото финала на ШЛ Милан- Ливърпул . Напълно нормално- просто в чуждите мачове аз самия нямам тръпка,отдавна не следя чуждите първенства и за мен няма никакво значение дали ще победи Манчестър или Челси.
Аз гледал български мачове защото има тръпка ,ясно ,че качеството на играта в българското първенство е несравнимо с това в английското първенство. Някои казват ,че гледат заради красотата в играта, ами тогава по-добре да гледам записи на Марадона, Пеле, Кройф , Платини, Савичевич, ван Бастен, Каниджа ,Зико и т.н. Не го правя защото просто го няма треперенето как ще завърши мача.
Просто бих предпочел хубав филм пред чужд мач.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2011 16:52

dunavfc написа:За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.

Хах, четеш между редовете и набързо май ;)
Да де, именно. Ако трябва да избирам между Левски - Литекс и Ман.Ю - Челси, избирам Англия. Ако трябва да избирам между Видима-Академик и Хъл - Стоук, пак англия печели. (ти напоследък гледал ли си Стоук? Че те биха Арсенал преди няколко дни ;) ) Играта на Стоук е на светлинни години от тази на Левски и Литекс взети заедно на квадрат! Тези БГ мачове, се гледат само от феновете на съответните отбори. Аз не съм фен на Ман.Ю, Арсенал, Челси, Тотнъм, но при възможност гледам техни мачове, защото има красота в играта им. Има футбол. Който гледа БГ двубой и не е фен на някой от участниците в сблъсъка е любител на играта ритнитопка. Няма красота, няма идея. Едно мачкане на топката, едно блъскане, безадресни центрирания ... ако стане. Това заслужава ли си два часа време? За мен не! Свят широк, хора различни, не е интересно ако всички мислим еднакво ;)
Лошото в случая е, че нашето първенство е много назад в сравнение с цяла Европа. Какъвто и български сблъсък да дават, винаги ще се намери по-интересен двубой. Англия е само частен случай, но като добавим Италия, Испания, Германия, Хола ... какво да ги изброявам, те Гърция са много пред нас.
А за децата на стадиона ... не на мен тези. При всеки удобен случай водя децата на стадиона. Лошото е, че няма условия. И на нашия стадион и в цялата страна!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 май 2011 16:55

Статистиката си е абсолютно вярна. Аз, както и всички мои познати, които се интересуват от футбол и с които коментираме мачовете гледаме на първо място нашата А група и в редки случаи някой мач от чуждо първенство. Любителите на чуждите отбори не виждам защо се учудват на статистиката. Напълно реална е. Нашият шампионат на повечето хора си ни е интересен, а на който не му харесва просто да не го гледа, а не да го плюе. Плюс това в чуждите мачове няма никаква тръпка.
Последна промяна от petrof на 09 май 2011 16:57, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 09 май 2011 16:56

Играе ли Локомотив Пловдив ,никой не ме интересува.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 09 май 2011 16:58

vivsiv1 написа:Отговорите са на заблудени привърженици.Истината е ,4е истинкият футбол е в Англия ,Испания,Русия,отчасти Италия и Португалия, Германия. Който не гледа част от тяхните мачове,значи не разбира от истински футбол. То е като музиката или я заобичваш отначало или си оставаш профан до края. Разбирам Локо /Пд/. Да търсят сметка за заблудите си от Хр.Бонев. Прегледайте писанията и изказванията му ,какква сила ще са през отминаващия полусезон. Та и поставените резултати от горното проучване за гледаемостта на родните мачове са балон както тези негови изказвания за"страшния футболен /Локо пд/.Време е да се осазнае, че сега няма хубав роден футбол, без да включвам децата и любителския.

Да не се признае, че футбола в Англия, Испания, Италия, Португалия, Германия е по-добър от българския, е идиотизъм.
Говори се не е кой е по-добър, а кой се гледа повече. Според статистиките на споменатите агенции А група се гледа най-много. Сякаш неприятна е за някого констатацията, че хората обичат хубав футбол, но по-на сърце им е родното - българското. Колкото и да им надуваш виенски валсове, нашенското е за предпочитане.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

dark_knight
Контакти:

Мнениеот dark_knight » 09 май 2011 17:13

Това е някакъв опит за реклама на бг първенството. Стига бе. Гледат се дербитата - между ЦСКА, Левски и Литекс. И то от фенщина. А ако искаш да гледаш приятен футбол, дори и Бирмингам - Блекбърн ще направят по-интересен мач от Левски и Литекс.

Върни се в “Футбол - България”