Мнениеот Неутрален » 14 апр 2011 13:35
Много ларж бе, г-син премиер , много ларж го раздавате! Евала , ашколсун ! Лелееее , не ми се мисли ако аз бях премиер, всички изречения щяха да започват така : АЗ ЩЕ ДАМ, АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ..... това да ви звучи познато ? ! ? лесно е с чужди пари да се разпореждаш както ти скимне. Извади от твойте милиони , г-син премиер, или от тези на Цветелинка , нали прибра парите от винетки и банкови такси за държвани плащания ? Или аз нещо бъркам ? Защо трябва да се дава на някой, който цял живот само кълве , абе направо смуче от държавата и сега пак да им дадем на тези ? ЗАЩО ? Кой печели от това ? Народа ли ще спечели , националиния отбор ще заиграе като Бразилия или аз нещо не съм в час ? Абе много въпроси станаха , ама такова е интервюто , така че няма как . Щом така смятате, дайте и на мен да си развия бизнеса и спорта и без това са свързани, елате и ми оправете и моята къща, щом може за тези , значи може за всички ! Нямам нищо против построяването на стадион или база, не ме разбирайте погрешно, просто смятам че не сме такава силна държава която може да се раздели ей така с някакви си стотин милиони евро, за няколко стадиона.Другия сериозен въпрос е , КОЙ ще ремонтира или строи, ще бъде ли прозрачно или ще има продължение на сагата като тази със залата на 4-ти километар ! Ако не беше трагично , щеше да е много смешно. А за глупостта всичко да се прави в София, няма да коментирам, просто това е малоумно и не го подкрепям . Нима в Пловдив, Русе, Варна и Бургас нямат "пущиняци" , нямат магистрали и летища ? Защо всички да са тук в Сф ? Тъпо седларов, тъпо и много лошо !