БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 01:17

Blue_Lion написа:
sic написа:Всичко което написахте е вярно така е трябва да се направи но както някой по горе написа че нерода е страхлив така ние сме 20-30-50 човека от този форум има във фейсбук има някъде около 20 групи със хиляди хора в тях подкрепящи същите виждания и интереси...
Идеята ми е следната трябва да се направи по-масова кампания да се организират хората доста по добре в удобно време защото съгласете се никой няма да излезе от работа защото такава ни е реалността и никой не може да си позволи лукса да го уволнят...та нека да се направи нещо по-масово дори и само в интернет а защо не и гонг да помогне чрез Дарик радио...

50 човека на митинг,едни с шалове на Левски,други с шалове на ЦСКА,СЛАВИЯ,ЛОКО ПД,ЛОКО СФ,БОТЕВ и т.н. ,но всички прегърнали се и развяващи знамена на България ще направи впечатление,и хората ще вземат пример от нас !!! Но аватара ти също помага на разделението,не те критикувам,просто отбелязвам брат ;) Левскарите имаме много красиви Аватари ;) Не го приемай като нападка :)

ЗВУЧИ ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО, ЗА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ! НО АЗ СЪМ НАВИТ ДА ПРОБВАМЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:21

Никога не знаеш какво може да стане ;) Форевъре,искаш ли тия дни да говорим с нашите приятели от Ботев и Локото,питай твой познати и т.н. който са навити - колкото повече - толкова по-добре ;) Ще си носим шаловете,знамена на България,но и трансперанти който говорят за стоп на клубно делене,и за национално обединение с цел България на Българите !!! Искаме Държавата да спре да гние !!! Да има национално обединение около проблемите на страната и народа да спре да дреме !!!
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:24

Мерси за уместната забележка:)
Та аз мисля да идеята е добра но нека да сме повече никой няма да обърне внимание на 50 човека съвсем сериозно феновете са много повече както могат да отидат няколко хиляди на стадиона така могат да излязат на улицата :) нека го направим на мен датата 14.01 ми допада и съм ЗА с 2 ръце
Изображение Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 дек 2008 01:24

За да се пробуди от тоя дълбок сън в който е изпаднал народа ни му трябва един здрав шок! Можеби това което предлагате ще сръши работа! Ни какво им пука на ония безочливите копел*та в парламента! и Все пак трябва да има разрешение за такъв митинг! Аз съм за но просто споменвам някои пречки които могат да възникнат!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:26

защо трябва да има разрешение те искат ли разрешение от народа да ни ебават извинябвай ама не ни трябва разрешение да си кажем мнението...
Изображение Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 дек 2008 01:29

Да прав си и все пак докъде ще се стигне! Ще извикат полиция жандармерия и ще разпръснат митинга! Или още по сле вобще няма да му обърнат внимание! както стана и тази седмица колко хора от общо 3 протеста бяха пред народното събрание и протестираха срещу онези които са вътре , а те им показаха един среден пръст и си заминаха и оставиха хората да протестират срещу празната сграда!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 01:29

ми то е идеино това с шаловете по брадски за България, обаче как се решава проблема с тия лумпените дето съм сигурен , че ще се явят такива.Става дума за някои личности ( няма значение от клубната принадлежност , има от всички ) и те нямат ценностна система, ще дебнат някаде само заради боя.Представете си като се разберат някаде групичка червени применро 5-6 момчета и момичета, да се чакат за да трагнат към митинга, се някаде може да се появят тия изруди пияни надрусани и да направят мазаляка.После от там става верижна реакция.Или тука от квартала трагваме 10 тина левскари примерно и няколко неутрални и цафва някои подобен дебил с компанията си.Имам предвид , Борисов и да даде зелена светлина ( тои ще даде по лични съображения най вече) тои ще го направи с условието " никакав бои между фенове!!! стане ли подобно нещо - краи с митинга ви. Това ми е едното съображение.А иначе подобен митинг на 14-ти, после още един два , след това по стадионите както казах да се опъват насякаде такива трансперанти простив политиците ни...мисля си че е бая мащабно.Особено за дербито , дет се вика може даже и в саита на УЕФА да пуснат снимки.Не , че от там ще има кои знае каква подкрепа, боли ги онаа работа в Италия и Франция де ама се пак идеята е да има отзвук колкото се може по - голям.Става дума , че хората , феновете сички в България не са съгласни с деиствията на парламента и министрите.Незнам де това е идея , може да я доразвиете.На мен това ми хрумна.Една масова "офанзива" поне до Юни.Нека им писне на депутатите да се говори само за тях.Може пък да почнат да вършат нещо , знае ли човек .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:29

Това което мен ме притеснява в моя план е,че там ще има фракций който също са се разбрали да отидат и да има мир,ама вчера некви малчугани са се млатили зад църквата :shock: Идеята ми е,който е навит,разбираме се на Лични къде кога и т.н. като предварително сме проучили нещата и след това,отиваме като всеки си крие шаловете за да няма проблеми ;) Чак като отидем на митинга - опъваме трансперанти за пробуждането на Българския дух,обединение и против насилието ;) През това време,всеки ще е с шал на отбора си и с Българско знаме като символ на обединен народ,надмогнал дребнави сплетни !!! Пропаганда на тази идея трябва да има ;)
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:31

ами другият вариант които е невъзможен за момента неприемлив или както и да е да стане както преди време нахълтаха направо вътре пак казвам неизпълнимо и нередно според мен но така ще обърнат внимание. прав си проблеми ще има но какво променя уреждането на митинга от гледна точка на това да бъдем забелязани?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:34

sic написа:ами другият вариант които е невъзможен за момента неприемлив или както и да е да стане както преди време нахълтаха направо вътре пак казвам неизпълнимо и нередно според мен но така ще обърнат внимание. прав си проблеми ще има но какво променя уреждането на митинга от гледна точка на това да бъдем забелязани?

Риск печели,риск губи ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”