Той не пожела да коментира точно за кой мач става, но спомена, че това е бил най-драстичният случай на ненормално поведение на залаганията в последния месец. "Това, което се случи в Пловдив, за съжаление не получи гласност, но е факт. Всички системи за следене на залозите изпищяха. Беше крещящ пример за възможна манипулация заради залози. В момента не можем да направим нищо по този въпрос, но ще продължим да следим отбора с подчертано внимание"
Виж, столипиновски ми приятелю, не знам как бих могъл да ти го преведа на езикът, който говорят ромите в Пловдив, които вие така толерирате на вашия стадион. В този цитат с прости познания по български език ще разбереш, че ви следят от УЕФА за уговорени мачове. Това исках да кажа и в горния си пост, но явно имаш нужда от разяснения. Не може системите да са изпищяли за мач на Ботев, тъй като този отбор се ВЪЗРОДИ, за разлика от вашия, който бе официално закрит и от 6 място в Б група изведнъж заигра в А под името Локомотив /а всъщност Велбъжд Кюстендил/ и след възраждането му, заема позиция във В група, а залози за такива срещи няма никъде. На снимката на статията в спортал има ЧЕРНО-бял играч, който всъщност е един от малкото българи доколкото знам в състава ви
П.С. -> Ако това мнение беше публикувано във форума на Локо Пд /който напоследък се класира в Топ 5 по коментари и това е страшен напредък, тъй като от половин година липсваше интерес към него ../ то веднага щеше да бъде изтрито, тъй като ЧЕРНО-белите модератори ако видят съобщение, в чийто аватар присъства жълт цвят, то бива изтрито