Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Мнениеот danko_sot » 23 мар 2011 09:58

Темата е интересна, точно защото ако сте забелязали Гриша Ганчев винаги е бил тема инкогнито в българския футбол и обществото изобщо. Лично аз никога не бях чувал до сега така открито да свързват името му с нещо незаконно в България. Изобщо винаги е лъхал един респект и предпазливост, когато нещо се говори за Ганчев, независимо дали е от спортните журналисти или политически лица. От статията става ясно, че Гришата е в тройката по вносители в Б-я на петрол, а аз това не го знаех.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 мар 2011 10:02

danko_sot написа:Темата е интересна, точно защото ако сте забелязали Гриша Ганчев винаги е бил тема инкогнито в българския футбол и обществото изобщо. Лично аз никога не бях чувал до сега така открито да свързват името му с нещо незаконно в България. Изобщо винаги е лъхал един респект и предпазливост, когато нещо се говори за Ганчев, независимо дали е от спортните журналисти или политически лица. От статията става ясно, че Гришата е в тройката по вносители в Б-я на петрол, а аз това не го знаех.
И най-големият вносител на захар.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 23 мар 2011 10:03

727150 написа:
danko_sot написа:Темата е интересна, точно защото ако сте забелязали Гриша Ганчев винаги е бил тема инкогнито в българския футбол и обществото изобщо. Лично аз никога не бях чувал до сега така открито да свързват името му с нещо незаконно в България. Изобщо винаги е лъхал един респект и предпазливост, когато нещо се говори за Ганчев, независимо дали е от спортните журналисти или политически лица. От статията става ясно, че Гришата е в тройката по вносители в Б-я на петрол, а аз това не го знаех.

и има още доста бизнес които дори не се споменава (според слуховете) ама какво да правим :|
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 23 мар 2011 10:05

727150 написа:Грама на посолството на САЩ за организираната престъпност в България
H. (C) ЛИТЕКС КОМЕРС Още един бивш борец и настоящ член на Българската федерация по борба ГРИША ДАНАИЛОВ ГАНЧЕВ (български гражданин, роден на 10-ти декември, 1962 г.), притежава верига бензиностанции и е един от тримата най-големи вносители на петрол в България. Фирмата му ЛИТЕКС КОМЕРС притежава и марката плодови сокове QUEEN. Ганчев беше един от първите лидери на организираната престъпност, който използва спортен отбор за пране на пари, чрез футболния клуб ЛИТЕКС в град Ловеч. Литекс е собственик и на базираната в Ловеч изба ВИНАЛ, която произвежда вино за местна консумация и износ, и водка за износ. Незаконните дейности на Литекс са свързани с контрабанда на петрол, финансови измами, пране на пари, изнудване и рекет

А нямаше ли пирамида с името ЛЕКС. Който си спомня нещо, да го напише.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 мар 2011 10:09

NIKSANA написа:
727150 написа:

и има още доста бизнес които дори не се споменава (според слуховете) ама какво да правим :|

А как се казва фирмата му за Петрол. Нали уж все се разправя, че Лукойл са монополисти
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2011 10:17

blue_lagoon написа:Държавния департамент на CAЩ,публикува списък с лицата от България на които е забранено да посещават Щатите! На видно място сред тези на които е отказна виза е това на финансовия благодетел на Литекс, Гриша Ганчев! Редом до него се мъдрят имената на Васил Божков!?!, Николай Банев,Христо Ковачки ,други "видни бизнесмени" и лица от ъндърграунда на България! Причините са комплексни и различни. Споменава се за връзки с крими-контингента,съмнения/или доказателства/ за търговия с наркотици,нечисти сделки и тъмен бизнес! ЗА някои от лицата се знаеше отдавна. Учудва на пръв поглед присъствието в списъка на лица представящи се за 'благодетели' и честни преуспели бизнесмени! Коментара оставям на Вас. Инфо по случая и почти пълен списък има и във вестник 24 часа от днес!

Еми не им дават, защото ги мислят за мафиоти !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 мар 2011 10:26

Добре де, какво толкова е станало. Ясно е, че в българския футбол се перат мръсни пари, че всички шефове (без тези на малките клубове) са мошеници и имат мръсно минало. Това ние си го знаем, знаят го и американците. И те са в правото си да не дават визи на когото поискат. Друг е въпросът, че те идват тук без визи. А иначе, много е смешно това, че цесекарите защитават Гришата и са готови да го оближат само заради омразата си към Левски. Това е, човекът, нанесъл им най-големия позор в тяхната история - 0:8, разбира се след 2:7 и 1:7 от Левски.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 23 мар 2011 10:39

Написъл американския посланик някво елементарно доклатче съченено от инфо което всички си го знаем и много важно. Те на техните милиардери началния капитал щото е много чист и щото за да имат бизнес големите им корпорации не извършват държавен рекет спрямо страни като нас а който не им се вързва директно със ракетите и самолетите
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 мар 2011 11:07

dodo7271 написа:Добре де, какво толкова е станало. Ясно е, че в българския футбол се перат мръсни пари, че всички шефове (без тези на малките клубове) са мошеници и имат мръсно минало. Това ние си го знаем, знаят го и американците. И те са в правото си да не дават визи на когото поискат. Друг е въпросът, че те идват тук без визи. А иначе, много е смешно това, че цесекарите защитават Гришата и са готови да го оближат само заради омразата си към Левски. Това е, човекът, нанесъл им най-големия позор в тяхната история - 0:8, разбира се след 2:7 и 1:7 от Левски.

Мислиш ли,че нас ни бъркат резултати отпреди 20 години?
Ние защитаваме Гриша Ганчев,защото преди много искаше да ни вземе,но тогава не му позволиха!А не щото бил мразил култовия ''отбора на народа''...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 23 мар 2011 11:23

dodo7271 написа:Добре де, какво толкова е станало. Ясно е, че в българския футбол се перат мръсни пари, че всички шефове (без тези на малките клубове) са мошеници и имат мръсно минало. Това ние си го знаем, знаят го и американците. И те са в правото си да не дават визи на когото поискат. Друг е въпросът, че те идват тук без визи. А иначе, много е смешно това, че цесекарите защитават Гришата и са готови да го оближат само заради омразата си към Левски. Това е, човекът, нанесъл им най-големия позор в тяхната история - 0:8, разбира се след 2:7 и 1:7 от Левски.

ето заради такова мислене още дълги години ще си перат парите в "футбола" и кавичките не са случайни
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Футбол - България”