Бой на стадион „Шипка” в Асеновград

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Бой на стадион „Шипка” в Асеновград

Мнениеот Един град-един отбор » 14 мар 2011 23:10

Corwin написа:
Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещо :lol: какво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс :lol: Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!

Пич...не ти отива на отбора :)
Ти да си бил на мача? Не си. Значи не се вкарвай във филма и ти :)

Имах предвид гостуването на Ботев Пловдив на Асеновец, тъй като колегата Джеф подкрепи със снимков материал какво всъщност се случи на мача! На този мач съм бил и мога да изказвам мнение :)
Към онзи каталунец, който не разбира от бъзик мога да кажа само, че е толкова комплексиран и пълен с клишета, които всъщност не му вършат работа, че дори не може да борави с тях като хората ... "фенове на аматьорски отбори ... " ха-ха-ха ... браво, Къци! Спукахме се от смях. Това е форум и всеки има право на мнение. Ако нещо не те устройва изяви претенции, но не налагай мнението си ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Бой на стадион „Шипка” в Асеновград

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 мар 2011 23:25

Neftochimic1892 написа:ми лек смешен си : ) На половината от агитка ви половите органи са им одрязани ... НЕ говори повече

Хм,"оДрязани"...Ей,момче,на какво ви учат в училище,по-точно в часовете по български език ? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Футбол - България”