Михайлов, Боби, време е да си ходите с компанията.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Михайлов, Боби, време е да си ходите с компанията.
Аз едно време си мислех ,че по-лошо от Батето не може да ни дойде на главата ,но явно съм бил в дълбоко заблуждение ! С две ръце гласувам Перукан да се махне ,но стабилна алтернатива не виждам .
veseo написа:Да, Бербатов, който сега показва че грам не му пука за феновете и се държи надменно, баш той ще си губи времето да дойде да помогне на някой...
Ти нормален ли си???
http://gong.bg/view_article.php?article_id=185907
По темата за г-н Михайлов - колкото по-бързо се разкара, толкова по-големи са шансовете, българският футбол да се стабилизира и развие в правилната посока!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
THE G.A.M.E
Ясно е, че това БФС е пълен кьорфишек !
Но няма добри алтернативи ...
Възможно е, следващите да са още по зле !
Нека се сетим, какво мислихме ... как и колко се радвахме, че "Батето", "Каката" и кликата около тях си отиде .... а вижте на какво попаднахме ! ? ?
Така, че няма гаранция, че следващите ще са по добри !
Просто си мисля, че във футбола ни е , като в политиката .... Свестните ( можещите, кадърните ) хора избягват да се занимават !
Това разбира се не променя факта, че това провалило се БФС трябва да се разкара !
Но всички ...... от шефа ( Боби ) ...... до чистачката ! ! !
Но няма добри алтернативи ...
Възможно е, следващите да са още по зле !
Нека се сетим, какво мислихме ... как и колко се радвахме, че "Батето", "Каката" и кликата около тях си отиде .... а вижте на какво попаднахме ! ? ?
Така, че няма гаранция, че следващите ще са по добри !
Просто си мисля, че във футбола ни е , като в политиката .... Свестните ( можещите, кадърните ) хора избягват да се занимават !
Това разбира се не променя факта, че това провалило се БФС трябва да се разкара !
И кво викаш Гейм... да ги оставиме тия тупани, че не се знае следващите колко са зле?! СМЕХ и ПЛАЧ!!!
YA GUNNERS YA
-
THE G.A.M.E
Не, ей това викам:
Неможе ли да съм песимист относно заместниците ( евентуалните ) ... на настоящите неадекватници ? ...
THE G.A.M.E написа:няма гаранция, че следващите ще са по добри !
Неможе ли да съм песимист относно заместниците ( евентуалните ) ... на настоящите неадекватници ? ...
Колега, как да си писимист, като по-лошо от това дори и в Африка няма?!
YA GUNNERS YA
- hristo1306
- Контакти:
преди години "синя" българия се базикаха с чичо Митко и "чичовото",но те оставиха следа след себе си. Сега цяла България плаче от перукан и семейнот РМД -- то не бяха дядовото, татевото,че от горе на това и всички баджанаци вътре!!! Да си ходят час по- бързо !!!
Плюехте Бербатов, че не бил патриот и оставил отбора. Кой отбор, тая селска спортна команда, съществуваща еденствено за да заработва месечен доход на хора без 8-и клас. Аман от спортисти с власт. Трябва със закон да се забрани хора без образование да работят на държавен пост. Имаме толкова много селскостопански земи и водоеми. Да ходят на къра, да си купят животи и да се наслаждават на природата. Хората идват от чужбина да дишат чист въздух по нашите планини, а тея селски тарикати се натискат в София и се тровят със смог. Вън!
Btovfan80 написа:veseo написа:Да, Бербатов, който сега показва че грам не му пука за феновете и се държи надменно, баш той ще си губи времето да дойде да помогне на някой...
Ти нормален ли си???![]()
Ако кажеш, че на Бербатов не му пука, то в България няма да остане нито един човек, който да покрива твоите критерии! Можеш ли да преброиш децата, на които е помогнал Митко? Така като те гледам, едва ли ще се справиш, защото злобата ти е замъглила погледа! Но не си виновен ти, а журналистите, които за пореден път не пропуснаха, да изтъкнат колко пари щял да взима Бербо годишно, но умишлено или не - пропускат да информират, колко от тях дава в полза на българските деца!
![]()
http://gong.bg/view_article.php?article_id=185907
По темата за г-н Михайлов - колкото по-бързо се разкара, толкова по-големи са шансовете, българският футбол да се стабилизира и развие в правилната посока!
Най бруталното в цялата история, са масата от фенове, които боготворят спонсорите на клубовете си, бивши и настоящи мутри, който доят държавата и населението и после "даряват" част от рекета за спорт. На Бербатов му гледат в портофейла, а за тези изроди пеят песни.
Въпреки, че гласувах "ЗА" си мисля, че няма кой знае какви алтернативи! Ако няма толериране и затваряне на очите за "грандовете" и си спазват правилниците ще ми вземат респекта! Просто като в държавата, така и във футбола трябва да има твърда ръка - който сгафи или не е изряден - пътя!
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

Върни се в “Футбол - България”