ГОШО ПЕТКОВ ФУТБОЛИСТ № 1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ГОШО ПЕТКОВ ФУТБОЛИСТ № 1

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 22:27

acmilan написа:kakav ti e problema s men,be slavist4e?ne6to da sam kazal za tvoq otbor,a?nqmam li pravo da si izrazqvam mnenieto po daden vapros?ti ako smqta6,4e e ogromna gordost da si slavist,v sravnenie s tova da si lokomotivec,jestoko se laje6!vseki ima svoqta ljubov,moqta e lokomotiv,tvoqta e slaviq.jivei si jivota i ne se zanimavai s men.az ne sam kato levskarite,cesekarite,botevistite i plovdivskite lokomotivci i nqma da te obijdam,nito da se zaqjdam s teb.smqtam,4e sam nad tova nivo.i ne po4vai s prostotiite za iliqnci,kitaici,arabi i t.n.,za6toto az dori ne sam ot sofiq.a moje bi sega 6te po4ne6 temata za selqnite i sofiqncite.ako iska6 moje da sporim,no nqma da padam na tvoeto nivo 4rez obidi.

Нямам нищо против твоята любов, или селския ти произход. Не приемам тезата, че заради това, че си от Локомотив, си за Георги Петков. Аз не понасям Левски, но обективно изказвам мнение, че според мен, Георги Петков заслужава, да е номер едно в дадената класация. Но ти не осъзнаваш, че няма нищо общо, между обективна оценка и пристрастно мнение.

По отношение на низостта, ти падаш достатъчно ниско, започвайки от самооценките си и завършвайки, с писанията си на латиница.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 дек 2008 22:49

nima spored teb vseki,koito ne e roden v sofiq e selqnin?az sam ot stara zagora i jiveq to4no na centara na grada,koito e mnogo po-hubav ot selo ov4a kupel!moga da tvardq sas sigurnost,4e v momenta horata v moq grad jiveqt po-dobre ot tezi v sofiq!i ne me razbirai pogre6no,az uvajavam duha na stara,na carska sofiq!no ne i na selskite kvartali,postroeni ot komunistite!a moqt grad predi opojarqvaneto prez 1877-ma godina e po-golqm ot sofiq,koqto e 11000 du6i,ot koito edva 4000 etni4eski bulgari!poneje az sam 4ovek,koito se zanimava s izu4avaneto na istoriqta i politikata,ubeden sam,4e ti ne si mi na nivoto po nikakav na4in!dokazva6 go,kato nari4a6 edin 4ovek selqnin samo za6toto ne e ot sofiq!6to se otnasq do moeto mnenie v podkrepa na georgi petkov,az otbelqzvam,4e sam lokomotivec,za6toto ne samo levskari mogat da smqtat petkov za nomer edno!mnogo dobre znae6,4e tezi,koito ne sa fenove na levski ili cska,sa smqtani za takiva,prosto za6toto drugi ne moje da ima.ako kaja,4e sam za petkov,6te bada obqven za govedo,ako kaja,4e sam za berbatov,6te bada nare4en prase.tova imah predvid.ina4e tvoite mneniq ponqkoga ne sa li6eni ot logika,no v pove4eto slu4ai se proqvqva6 kato mnogo dolen i nizak 4ovek!voden si ot omrazata,zavistta i kopleksra6tinata.pi6a na latinica,za6toto prosto nqmam kirilica na kompjutara,vistata mi pravi problem.pak i ne smqtam,4e 6tom pi6e6 na kirilica si po-golqm bulgarin ot men.ne iskah da se darja zle s teb,no ti naistina si mnogo gadno kopele,kakto pove4eto slavisti.no az kakto ti kazah sam voden ot ljubov,a ne ot omraza,zatova ne ti pojelavam ni6to lo6o.samo 6te ti kaja,4e si mnogo jalak v tova si prevapla6tenie na kompleksiran slavist.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 22:55

acmilan написа:nima spored teb vseki,koito ne e roden v sofiq e selqnin?az sam ot stara zagora i jiveq to4no na centara na grada,koito e mnogo po-hubav ot selo ov4a kupel!moga da tvardq sas sigurnost,4e v momenta horata v moq grad jiveqt po-dobre ot tezi v sofiq!i ne me razbirai pogre6no,az uvajavam duha na stara,na carska sofiq!no ne i na selskite kvartali,postroeni ot komunistite!a moqt grad predi opojarqvaneto prez 1877-ma godina e po-golqm ot sofiq,koqto e 11000 du6i,ot koito edva 4000 etni4eski bulgari!poneje az sam 4ovek,koito se zanimava s izu4avaneto na istoriqta i politikata,ubeden sam,4e ti ne si mi na nivoto po nikakav na4in!dokazva6 go,kato nari4a6 edin 4ovek selqnin samo za6toto ne e ot sofiq!6to se otnasq do moeto mnenie v podkrepa na georgi petkov,az otbelqzvam,4e sam lokomotivec,za6toto ne samo levskari mogat da smqtat petkov za nomer edno!mnogo dobre znae6,4e tezi,koito ne sa fenove na levski ili cska,sa smqtani za takiva,prosto za6toto drugi ne moje da ima.ako kaja,4e sam za petkov,6te bada obqven za govedo,ako kaja,4e sam za berbatov,6te bada nare4en prase.tova imah predvid.ina4e tvoite mneniq ponqkoga ne sa li6eni ot logika,no v pove4eto slu4ai se proqvqva6 kato mnogo dolen i nizak 4ovek!voden si ot omrazata,zavistta i kopleksra6tinata.pi6a na latinica,za6toto prosto nqmam kirilica na kompjutara,vistata mi pravi problem.pak i ne smqtam,4e 6tom pi6e6 na kirilica si po-golqm bulgarin ot men.ne iskah da se darja zle s teb,no ti naistina si mnogo gadno kopele,kakto pove4eto slavisti.no az kakto ti kazah sam voden ot ljubov,a ne ot omraza,zatova ne ti pojelavam ni6to lo6o.samo 6te ti kaja,4e si mnogo jalak v tova si prevapla6tenie na kompleksiran slavist.

Явно си доста комплексиран, на тема "селяни-граждани", след като се засегна от изказването ми.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 дек 2008 22:58

naprotiv,ne sam kompleksiran.az sam gord s tova,4e sam ot stara zagora.az se zasqgam ot vsqka obida po moi adres,prosto sam takav tip 4ovek,ne ostavqm bez posledici obidite kam men.4ovek ne izbira kade da se rodi.pak i korenqcite sofiqnci sa nai-mnogo stotina hilqdi,na vsi4ki roditelite im sa oti6li v sofiq i sa ostanali tam.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 23:12

acmilan написа:naprotiv,ne sam kompleksiran.az sam gord s tova,4e sam ot stara zagora.az se zasqgam ot vsqka obida po moi adres,prosto sam takav tip 4ovek,ne ostavqm bez posledici obidite kam men.4ovek ne izbira kade da se rodi.pak i korenqcite sofiqnci sa nai-mnogo stotina hilqdi,na vsi4ki roditelite im sa oti6li v sofiq i sa ostanali tam.

Ама аз нищо лошо не съм написал за селяните, а ти изписа 5 листа хартия да се защитаваш. Това ако не са комплекси, здраве му кажи.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 11 дек 2008 23:17

Аз въпреки че съм левскар мисля че тройката трябва да бъде 1.Бербатов 2.Петков 3. М.Петров
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 23:19

NFB_Bgfen написа:Аз въпреки че съм левскар мисля че тройката трябва да бъде 1.Бербатов 2.Петков 3. М.Петров

Уважавам безпристрастните мнения, като твоето! :idea: :!:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 дек 2008 23:33

slaviste,ne ti znam imeto i az zatova se obra6tam taka kam teb,ti me nari4a6 selqnin,a az sam ot stara zagora,koeto ne e selo!posle ne otri4a6,4e si me narekal taka.ne smqtam,4e tova sa kompleksi,naprotiv,prosto se za6titavam ot tvoite obidi.savetvam te da bade6 pove4e 4ovek i maj,da ne se pravi6 na mnogo otvoren.razberi,4e nqma kak da ne se draznq da me nari4at selqnin,kakto i moqt grad selo.nima ti bi stoql bezu4asten,kogato obijdat teb ili ne6to vajno za teb?a sam napisal dosta ne6ta,prosto za6toto govorq s argumenti,a ne s evtini hitrinki ot tipa az ne sam obidil selqnite,t.e. i az sam v tova 4islo.vpro4em,ti u4enik li si,student li si?i koe pokolenie sofiqnec si?ako si pro4ete6 mneniqta 6te vidi6,4e ti parvi me nari4a6 selqnin,a ne az sam tragnal da pi6a argumenti beaz pri4ina.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 23:36

acmilan написа:slaviste,ne ti znam imeto i az zatova se obra6tam taka kam teb,ti me nari4a6 selqnin,a az sam ot stara zagora,koeto ne e selo!posle ne otri4a6,4e si me narekal taka.ne smqtam,4e tova sa kompleksi,naprotiv,prosto se za6titavam ot tvoite obidi.savetvam te da bade6 pove4e 4ovek i maj,da ne se pravi6 na mnogo otvoren.razberi,4e nqma kak da ne se draznq da me nari4at selqnin,kakto i moqt grad selo.nima ti bi stoql bezu4asten,kogato obijdat teb ili ne6to vajno za teb?a sam napisal dosta ne6ta,prosto za6toto govorq s argumenti,a ne s evtini hitrinki ot tipa az ne sam obidil selqnite,t.e. i az sam v tova 4islo.vpro4em,ti u4enik li si,student li si?i koe pokolenie sofiqnec si?ako si pro4ete6 mneniqta 6te vidi6,4e ti parvi me nari4a6 selqnin,a ne az sam tragnal da pi6a argumenti beaz pri4ina.

Казах, че нямам отношение, към селския ти произход, преди да ми кажеш, че си от Стара Загора. А и да си селянин - кой казва, че е лошо. Ти възприемаш така нещата - КОМПЛЕКСАРСКИ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 дек 2008 23:41

vqrno e,4e kaza tova za selskiq proizhod predi da kaja,4e sam ot stara zagora,no e sa6to taka vqrno,4e po tazi logika ti smqta6 vsi4ki naseleni mesta izvan sofiq za sela.taka 4e vij koi gleda kompleksarski na ne6tata.pak i ako ti kaja primerno,4e lokoto bi slaviq s 6-0 predi nqkolko godini i ti zapo4ne6 da mi izrejda6 argumenti v polza na belite,si kompleksar?a i naistina e ujasqva6to tova otno6enie na horata,rodeni v sofia,kam vsi4ki ostanali!eto tova e prosta6tina!

Върни се в “Футбол - България”