acmilan написа:kakav ti e problema s men,be slavist4e?ne6to da sam kazal za tvoq otbor,a?nqmam li pravo da si izrazqvam mnenieto po daden vapros?ti ako smqta6,4e e ogromna gordost da si slavist,v sravnenie s tova da si lokomotivec,jestoko se laje6!vseki ima svoqta ljubov,moqta e lokomotiv,tvoqta e slaviq.jivei si jivota i ne se zanimavai s men.az ne sam kato levskarite,cesekarite,botevistite i plovdivskite lokomotivci i nqma da te obijdam,nito da se zaqjdam s teb.smqtam,4e sam nad tova nivo.i ne po4vai s prostotiite za iliqnci,kitaici,arabi i t.n.,za6toto az dori ne sam ot sofiq.a moje bi sega 6te po4ne6 temata za selqnite i sofiqncite.ako iska6 moje da sporim,no nqma da padam na tvoeto nivo 4rez obidi.
Нямам нищо против твоята любов, или селския ти произход. Не приемам тезата, че заради това, че си от Локомотив, си за Георги Петков. Аз не понасям Левски, но обективно изказвам мнение, че според мен, Георги Петков заслужава, да е номер едно в дадената класация. Но ти не осъзнаваш, че няма нищо общо, между обективна оценка и пристрастно мнение.
По отношение на низостта, ти падаш достатъчно ниско, започвайки от самооценките си и завършвайки, с писанията си на латиница.