За мен Бербатов е голям. А след речта си, още повече ми се издигна в очите.
Ама тая статия е Гнусна. И то не само заради уличния език и тъпите си сравнения, нито заради ненаместните си забележки, нито заради предишен опит (всеки ден тоя пише по нещо критикарско).
Първо да се започне с противоречието: "ние ли ще даваме оценки за успял и неуспял". Ами че тогава тоя какво коментира? Значи и той не трябва да дава оценка.
Второ: получавал по 6 милиона и ние съдраните не можем да коментираме. А? Някакво разделение роби и господари на база на парите ли? Това не е ли точно една от "рухналите ценности", за които "автора" говори. Парите са най-важното, те са ценност, която очевидно не е рухнала.
Трето: не аз или вие, т.е. цървулите пишат за него статии и го избират. Ние като цървули без право на глас, какво говорим няма значение. Сигурно Бербатов по цял ден браузи из форуми и се къхари "брееей Пешо писал, че не съм пресирал много, какво да правя". Ние ли го изгонихме или "журналисти" като тоя
Четвърто: само Бербатов ли е футболист? Ами Стилиян? Той колко спечели в Селтик, игра на финал за Уефа, стана капитан. После и в отбор от Висшата лига стана капитан. Някой подобен случай да знаем? Кралицата и за него нищо лошо не казва. Младите му съотборници го сочат за пример. Има 100 мача в национала. И не е заслужил да бъде поне веднъж избран за Футболист на годината? Не е и футболист по думите на автора. Футболист не е и Мартин, сигурно и той не е играл на високо ниво, нито в клубовете си, нито в национала. Той поне бе избран веднъж за Футболист на годината. Ама явно и той не е футболист.
пето: абе те и англичаните критикуват. какви са те тогава? ах, да - само бедните нямаме право да критикуваме.
Браво, Зарков, богат човек си ти. Явно на доста ценности. Не, "менте" като хората, които са подкрепяли Националния отбор, а не люпили семки, докато пишат утрешната си критика в ложата.
България на Бербат(ов)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: България на Бербат(ов)
marmi52 написа::lol:
Той гений направо Бербатов, бе !![]()
То бива хвалотене, бива чудо ! Айде и по-добри футболисти от него сме виждали, а и сме имали в България ! Ако се беше родил с поколението ни, които станаха 4-ти в света, щеше да им носи куфарите и да бъде резерва на Любо Пенев.![]()
Бербатов се засрами, че го избират за седми път за футболист на годината, а журналята, които го правят НЕ !
Той Бербатов стана като Тодор Живков навремето - достоен-недостоен все него избират !![]()
Пак ще кажа : Футболист, който отказва да играе за родината си е просто едно безгръбначно !
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- batmanlive
ТОЗИ бербатов нее ли дето го натириха от националния отбор ,а той разправяше,че се бил отказл сам.А сега като не го пускат да играе в Манчестър и търка пейката във всеки важен мач сигурно пак ще каже че това е негово решение,а не на треньора.и за какво точно е футболист на годината за дато е вкарал два гола на предпоследния в Англия,или защото като Гара ДЕмбеле е голмайстор на Европа борещ се с Меси и Роналдо за златната топка,или просто защото в БГ има корупция ? А ?
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
-
Назад в мненията, някой беше казал ( в случая - написал ) ..... че Бербатов се е проявил -
КАТО МЪЖ, отказвайки се от Национала .... защото, видите ли - ОТКАЗАЛ ДА БЪДЕ УНИЖАВАН И ОПЛКЮВАН !
И кое е "мъжкото" в постъпката да избягаш, когато те "унижават" ?
Все си мисля, че всеки себеуважаващ се мъж, би се борил, би смачкал .... би се изправил срещу тия, които се опитват да го унижават и плюят ! ! !
А Бербатов .... бяга ! ? ?
Повече от ясно е, че няма как да тръгне срещу журналисти, специалисти и фенове на физическа саморазправа .....
Ама, защо не се опита да се бори, с това с което умее ?
А именно .... с играта която показва !
Има ли нормален българин, който би го критикувал и плюл, ако Берба вкарваше във важните мачове на Националния .... или пък, си оставяше костите и потта на терена ?
Няма спор - страхотен футболист е .... но слаб характер.
Стоичков също беше жестоко недолюбван ....
Но със злобата си бучеше гол - след гол на съперниците на България !
Отговаряше на плювните и критиките ....... с игра и голове !
Дори се беше и отказал за кратко от националния ... но се върна напук на критикарите си !
.... И игра страхотно, с огромно желание до последният си мач с националния екип на "Армията", срещу Англия ....
КАТО МЪЖ, отказвайки се от Национала .... защото, видите ли - ОТКАЗАЛ ДА БЪДЕ УНИЖАВАН И ОПЛКЮВАН !
И кое е "мъжкото" в постъпката да избягаш, когато те "унижават" ?
Все си мисля, че всеки себеуважаващ се мъж, би се борил, би смачкал .... би се изправил срещу тия, които се опитват да го унижават и плюят ! ! !
А Бербатов .... бяга ! ? ?
Повече от ясно е, че няма как да тръгне срещу журналисти, специалисти и фенове на физическа саморазправа .....
Ама, защо не се опита да се бори, с това с което умее ?
А именно .... с играта която показва !
Има ли нормален българин, който би го критикувал и плюл, ако Берба вкарваше във важните мачове на Националния .... или пък, си оставяше костите и потта на терена ?
Няма спор - страхотен футболист е .... но слаб характер.
Стоичков също беше жестоко недолюбван ....
Но със злобата си бучеше гол - след гол на съперниците на България !
Отговаряше на плювните и критиките ....... с игра и голове !
Дори се беше и отказал за кратко от националния ... но се върна напук на критикарите си !
.... И игра страхотно, с огромно желание до последният си мач с националния екип на "Армията", срещу Англия ....
И кое го прави слаб характер ?
че за всички незгоди в националния отбор винаги той беше обвиняван ли ?
на човек му писва колкото и да е като вижда нещата от кухнята на отбора и накаде вървят просто не иска да продължава да мъ петнят името разни перуки и роднини ...
Зависта и злобата край нямат ,никога е немало "син" футболист от Световна величина скоро нема и да имате ,както казах докато пристрастията в политикат аи спортната журналистика се показват публично то нито едно от двете няма да ги има ....
на човек му писва колкото и да е като вижда нещата от кухнята на отбора и накаде вървят просто не иска да продължава да мъ петнят името разни перуки и роднини ...
Зависта и злобата край нямат ,никога е немало "син" футболист от Световна величина скоро нема и да имате ,както казах докато пристрастията в политикат аи спортната журналистика се показват публично то нито едно от двете няма да ги има ....
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
-
percival написа:И кое го прави слаб характер ?
Знаеш ли, каква е разликата между футболистите на ЦСКА и Левски ?
Ами, тези на ЦСКА трябва да излязат зад граница, за да станат известни и големи футболисти ...
А тези на Левски, не се налага да напускат клуба, това става и играеки си в клуба....
Примери много ....
- brat domingo
- Контакти:
Аз недоумявам защо Бербатов беше избран за футболист на годината в България. Не играе в нашето първенство, не играе и в националния. Дембеле трябваше да е футболист на годината. А Бербатов за мен е човек със слаб характер. Иначе има качества като футболист, но винаги ще е на приливи и отливи, защото няма хъс в него. Никога не бих го приравнил с Гунди или Стоичков.
-
- Контакти:
Dust написа:Също така ето още една тъжна истина, Станка Златева става спортист на Балканите ж , но това не е достатъчно да бъде в топ новините на Гонг, а за тях е по-важно примерно, че на Дембеле заплатата била 14К евро, да не говорим, че в темата за това има само 8 поста - та толкова си ценим кадърните спортисти ние.
Ами то в Гонг само за футбол се говори.За други спортове накрая,ако остане време,малко преди новините!И аз съм футболен фен,ама и от други спортове се интересувам,но какво можеш да направиш?Всъщност можеш-просто не слушаш Гонг,а си четеш новините в нета!!!
Бербатов с право реши да се откаже от националния отбор след хулите, изсипани срещу него. И аз съм го критикувал, признавам си. Но се виждаше, че в последните си мачове за националния отбор играеше без желание. Именно и затова бяха критиките.
Неговата грешка беше, че на онази пресконференция не обяви истинската причина за отказването си. Направи го с половин уста. А трябваше да каже - аз при това ръковоство на българския футбол или с тези съотборници или заради тези журналисти не искам да играя.
Тогава вече нямаше да има коментари от типа - той не се показа като мъж и избяга в Англия да си печели парите.
Неговата грешка беше, че на онази пресконференция не обяви истинската причина за отказването си. Направи го с половин уста. А трябваше да каже - аз при това ръковоство на българския футбол или с тези съотборници или заради тези журналисти не искам да играя.
Тогава вече нямаше да има коментари от типа - той не се показа като мъж и избяга в Англия да си печели парите.
THE G.A.M.E написа:percival написа:И кое го прави слаб характер ?
Знаеш ли, каква е разликата между футболистите на ЦСКА и Левски ?
Ами, тези на ЦСКА трябва да излязат зад граница, за да станат известни и големи футболисти ...
А тези на Левски, не се налага да напускат клуба, това става и играеки си в клуба....
Примери много ....
Известни и големи за местна консумация или в световен мащаб я наистина дай един от многото примери за световен мащаб и прочети по-горния ми пост в темата.
Защото истинската разлика между играчите на ЦСКА и Левски е тази, чи тези на ЦСКА като приключат да играят при нас играят в Барса, МЮ, Валенсия, Порто, а тези на Левски като приключат да играят в Левски играят в ДЕНСИНГ СТАРС И ПРИМЕРИ АМА НАИСТИНА ИМА ДОСТА.
Последна промяна от Xanko на 22 дек 2010 13:22, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”