Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 18:15

cska - maina написа:
1913 написа:Къде другаде може да се събере агитка от 20 000 души, които активно, цял мач да подкрепят отбора?

Съставена от 1 славист 1 локомотивец и по 5 от ЦСКА и левски,кореняци Софиянци, останалите са от провинцията , като Пловдив, Варна, Бургас,Стара Загора,Благоевград и други. Даже от Елин Пелин ходят повече от софиянци ;) Междудругото тези които ме цитират , първо да кажат имат ли прабаба и ли дядо родени и израсли в София че ме съмнява дали има 10на в форума ;)

Пловдив провинция само на РИМ! ;) Ще ме извиняваш! А да се вдигна от Пловдив до София за мач на националите едно 100 лв може и да не ме оправят! Така че не благодаря! Някой помни ли 1995 година? На стадион Васил Левски по проливния дъжд на България - Германия 3:2 нямаше и едно празно място! Качеството на Продукта=Количеството търсене ! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 18:19

Ама взимайте не само националния стадион. Вземете и парламента, президенството и всичките провинциални заселници след 1990г,, вземете и задръстванията. Направете Пловдив една столица, а нас Софиянците ни оставете на спокойствие. С радост ще се откажа от всичко за да се върне спокойствието от преди 20г.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 18:23

Hugo Boss написа:Ама взимайте не само националния стадион. Вземете и парламента, президенството и всичките провинциални заселници след 1990г,, вземете и задръстванията. Направете Пловдив една столица, а нас Софиянците ни оставете на спокойствие. С радост ще се откажа от всичко за да се върне спокойствието от преди 20г.

Защо си мислиш че в Пловдив няма задръствания? Може би не колкото ваще но ги има! А Въпроса за столицата в следващите десетилетия ми се струва че все по - малко ще е на дневен ред с тоя демографски срив! :)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 18:26

Кога за последно си седял 1:45 за да се придвижиш по-малко и от километър? София е пренаселена и от това се разваля качеството на живот. Напрежение от навалици, мръсен въздух..
Лесно е да си избирате каквото ви харесва, стадион, зала... а негативите да си остават за нас.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 18:32

child in time написа:Защо си мислиш че в Пловдив няма задръствания? Може би не колкото ваще но ги има! А Въпроса за столицата в следващите десетилетия ми се струва че все по - малко ще е на дневен ред с тоя демографски срив! :)

пич несравнимо е ... за това идва и постепенното наслагване на омраза към преселниците... Ето аз ти давам най елементарния пример. Всеки ден за да отида на работа ми трябва 1.20 мин... Като сигурно 40 мин минавам отсечката от НДК до Орлов мост... Когато се прибера трябва да обикалям като шантаф за да намеря място където да спра... За сравнения около празниците когато има изнасяне към провинцията минавам същия маршрут за не повече от 15 мин. Мога да спра на 1 метър от нас без изобщо да търся място.
1.20 мин <->15 мин... усещаш ли разликата ... Е представи си го 20 години всеки божи ден да си тровиш нервите с това, а накрая същите тези преселници да ти обесняват колко гаден и лош град е София и как нещата не били добре...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 18:37

Hugo Boss написа:Кога за последно си седял 1:45 за да се придвижиш по-малко и от километър? София е пренаселена и от това се разваля качеството на живот. Напрежение от навалици, мръсен въздух..
Лесно е да си избирате каквото ви харесва, стадион, зала... а негативите да си остават за нас.

Негативно ли е според теб най - големите звезди на музиката изобщо (всяко голямо културно събитие) да са достъпни само за София? А за пренаселеноста виновен не съм аз! Дай да не се лъжем София все още полва съоръженията от преди 10ти който като капацитет са строени само там! Освен Молове нещо друго да е направено ?

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 14 дек 2010 18:41

Ходил съм много пъти на стадион "Пловдив" и не мога да разбера как изчисли или от кой източник взе информацията,че трябват още 12 млн. за реконструкцията му,струва ми се доста смешна тази цифра.Особено като се има напредвид в какво състояние се намира в момента стадиона смешно е изобщо да си помислиш,че стадиона може да се реконструира.Стадион "Пловдив" е старо съоръжение строено и недовършено през комунизма и много амортизирано и няма как някой нормален човек да се захване да прави реконструкция на съоръжение в такова състояние,защото то ще бъде опасно за хората,които го посещават.Още повече реконструкция за смешните 12 млн.А за залата в Пловдив,чиито инвеститори и тях ги застигна кризата,дано някой ден се намери някой да даде пари за да може да се довърши съоръжението.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 18:41

още нещо което бих се радвал да се разкара от софия ;) дотрябвали са ми разни певци и свирачи ... освен да докарат още някое затваряне на улица и да усложнят нещата друга файда няма...
Но пак... тея свирачи идват в София защото тук е 1/2 бг... не за друго... Да не мислите, че някой крой пъклени планове само и само да не отидат у пловдив или кърджали примерно...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 18:44

Thsmith написа:още нещо което бих се радвал да се разкара от софия ;) дотрябвали са ми разни певци и свирачи ... освен да докарат още някое затваряне на улица и да усложнят нещата друга файда няма...
Но пак... тея свирачи идват в София защото тук е 1/2 бг... не за друго... Да не мислите, че някой крой пъклени планове само и само да не отидат у пловдив или кърджали примерно...

Аз имам по - добра идея ти се премести от София! Премести се в толкова омразната ви провинция! :)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 18:44

Ами първия концерт на Металика беше в Пловдив. Каварна колко гости покани? Тази година и в Бургас имаше хубав фест. За пренаселеността не си виновен ти, но е факт. Както сам казваш, нищо не е построено (освен 1/5 околовръстно) и като тръгнат да строят нещо, защо е в София!!?? 1.5млн. са постоянните "гости" на София!! Вземете ги и си представи Пловдив как би изглеждал с тях.

Върни се в “Футбол - България”