Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Lion написа:Форевър,както винаги,аз пак ще си защитя отбора ! Левски не го обичам заради некви си титли,купи и така нататък,а заради Идеята която е ! Левски найстина е идея,не да печелиш на всяка цена и да се ровиш в суха статистика,а да радваш онези който те обичат и ти да подкрепяш отбора който обичаш в добро и лошо т.е. Вярност и Любов ! Колко лоши емоций съм изпитал заради клубът който обичам,но пак ходя на стадиона,защото на мен Синия клуб ми е в Сърцето и тази любов няма граници и не познава окови !Ето ти и доказателсвто : Миналия сезон,паднахме от цска,отпаднахме срамно от Тампере,бяхме 2ри на 16т. и кво - на
Герена пак имаше настроение и хора защото вярват в Левски ! След Бате и Жилина макар и да ни беше много тежко и да имаше много неприятни моменти за нас,ние пак сме зад отбора и виж сега къде сме - на първо място,в първенство което е стотици пъти по-истинско от последните 20,защото си обичаме отбора,вярваме в него ! Аз съм Левскар и се гордея с това,и тази любов към отбора никой не може да ми я отнеме - нито некви дето ми говорят за статистики,нито някой който ми казва какво щяло да стане или че нямаме успехи в Европа или в България - дреме ми на оная работа - САМО ЛЕВСКИ ще крещя АЗ ! Сърцето ми бие за Левски,а кръвта ми е синя и няма да изоставя отбора си дори за липса на титли и не знам си кво...дори не ми пука от мачовете с червенитеКато ни бият - хубаво и кво от това ? Да не съм Левскар ли повече ? Това не може да стане никога ! Ядосваме се,когато момчетата не играят с желание и дух,а не за това,че няма титли ! То титлите идват с добрата игра
Да,искам титли и победи,но не са най-важни за мен ! Левски преди 48ма година пак е бил с по-малко титли от другия му претендент,и е имал тежки моменти,но пък е бил отбора с най-много фенове...бе кво да си говорим - Левски е най-обичания отбор в България ! А това,че нямате фенове означава,че вашия клуб е мъртъв - няма дух,което е жалко и онази тръпка,заради която си струва да отидеш на стадиона ! Дано след време не е така,защото за мен по-хубаво нещо пълни стадиони и атмосфера няма ! САМО ЛЕВСКИ !
Sunway написа:Много правилно е направена темата и въпроса е доста добре зададен и аз ИСКАМ ОТГОВОР.
ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА--- СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ?????????
Прост пример е че "софийският" Левски и "софийският" Цска имат публика ПРЕДИМНО от села и паланки, защото селяците за заблуждавени толкова години от комунизма , че винаги трябва да се поддържа най-силният отбор(или отбори Левски-Цска) Тези хора са МИЖИТУРКИ, ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЧЕСТ, ПРИВЪРЗАНОСТ, ДОСТОЙНСТВО, УВАЖЕНИЕ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯТ.Ако имаха те щяха да си подкрепят местният отбор без значение на кое място е.В този ред на мисли ОТГОВОРЪТ Е 50 ЧОВЕКА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМАТ СЛЕД 10 Г. БЕЗ ТЕЗИ ОТЛИЧИЯ.Именно двуполясният модел в България, създаде и най-големите издънки и срам в Европа-Левски(ЕВРОИДИОТА) И Цска(ОТБОРА С НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ)-Лицето и "гордостта" на България---Засрамете се бе левскари и цесекари.С развиването на двуполясният модел БЕ УТРЕПАНО И ЗАТРИВАНО РАЗВИТИЕТО НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ В НАШАТА ДЪРЖАВА.С НАТЪПКВАНЕТО НА БИЗНЕСА В СОФИЯ ЕПТЕН ИСКАТ ДА УТРЕПЯТ ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО ГОСПОДАТА "СТОЛИЧАНИ".
АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ ЕВАЛЛА ЩЕ МУ КАЖА И ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ТОЧНО ТАКА.
Sunway написа:Много правилно е направена темата и въпроса е доста добре зададен и аз ИСКАМ ОТГОВОР.
ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА--- СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ?????????
Прост пример е че "софийският" Левски и "софийският" Цска имат публика ПРЕДИМНО от села и паланки, защото селяците за заблуждавени толкова години от комунизма , че винаги трябва да се поддържа най-силният отбор(или отбори Левски-Цска) Тези хора са МИЖИТУРКИ, ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЧЕСТ, ПРИВЪРЗАНОСТ, ДОСТОЙНСТВО, УВАЖЕНИЕ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯТ.Ако имаха те щяха да си подкрепят местният отбор без значение на кое място е.В този ред на мисли ОТГОВОРЪТ Е 50 ЧОВЕКА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМАТ СЛЕД 10 Г. БЕЗ ТЕЗИ ОТЛИЧИЯ.Именно двуполясният модел в България, създаде и най-големите издънки и срам в Европа-Левски(ЕВРОИДИОТА) И Цска(ОТБОРА С НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ)-Лицето и "гордостта" на България---Засрамете се бе левскари и цесекари.С развиването на двуполясният модел БЕ УТРЕПАНО И ЗАТРИВАНО РАЗВИТИЕТО НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ В НАШАТА ДЪРЖАВА.С НАТЪПКВАНЕТО НА БИЗНЕСА В СОФИЯ ЕПТЕН ИСКАТ ДА УТРЕПЯТ ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО ГОСПОДАТА "СТОЛИЧАНИ".
АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ ЕВАЛЛА ЩЕ МУ КАЖА И ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ТОЧНО ТАКА.
slavia_forever написа:Blue_Lion написа:Форевър,както винаги,аз пак ще си защитя отбора ! Левски не го обичам заради некви си титли,купи и така нататък,а заради Идеята която е ! Левски найстина е идея,не да печелиш на всяка цена и да се ровиш в суха статистика,а да радваш онези който те обичат и ти да подкрепяш отбора който обичаш в добро и лошо т.е. Вярност и Любов ! Колко лоши емоций съм изпитал заради клубът който обичам,но пак ходя на стадиона,защото на мен Синия клуб ми е в Сърцето и тази любов няма граници и не познава окови !Ето ти и доказателсвто : Миналия сезон,паднахме от цска,отпаднахме срамно от Тампере,бяхме 2ри на 16т. и кво - на
Герена пак имаше настроение и хора защото вярват в Левски ! След Бате и Жилина макар и да ни беше много тежко и да имаше много неприятни моменти за нас,ние пак сме зад отбора и виж сега къде сме - на първо място,в първенство което е стотици пъти по-истинско от последните 20,защото си обичаме отбора,вярваме в него ! Аз съм Левскар и се гордея с това,и тази любов към отбора никой не може да ми я отнеме - нито некви дето ми говорят за статистики,нито някой който ми казва какво щяло да стане или че нямаме успехи в Европа или в България - дреме ми на оная работа - САМО ЛЕВСКИ ще крещя АЗ ! Сърцето ми бие за Левски,а кръвта ми е синя и няма да изоставя отбора си дори за липса на титли и не знам си кво...дори не ми пука от мачовете с червенитеКато ни бият - хубаво и кво от това ? Да не съм Левскар ли повече ? Това не може да стане никога ! Ядосваме се,когато момчетата не играят с желание и дух,а не за това,че няма титли ! То титлите идват с добрата игра
Да,искам титли и победи,но не са най-важни за мен ! Левски преди 48ма година пак е бил с по-малко титли от другия му претендент,и е имал тежки моменти,но пък е бил отбора с най-много фенове...бе кво да си говорим - Левски е най-обичания отбор в България ! А това,че нямате фенове означава,че вашия клуб е мъртъв - няма дух,което е жалко и онази тръпка,заради която си струва да отидеш на стадиона ! Дано след време не е така,защото за мен по-хубаво нещо пълни стадиони и атмосфера няма ! САМО ЛЕВСКИ !
Тук май вече си в грешка! Не ставаше въпрос за любовта към клубовете, но уважавайки те, ще те помоля, като изтрезнееш, прочети хубаво изписаното, темата, след което вземи отношение. А когато защитаваш някого или нещо, първо се осигури, че ще се изкажеш справедливо, след което вече можеш да плагиадстваш от постове на lautahools, например.
tprodanov написа:Абе, чаршаф, намали верно пиенето малко и се опитай да мислиш.
1. Хиляда човека ти споменаха вече, че Левски е идея, не цел. За да ти го обясня със пример - публиката на Левски се отдръпва от стадиона не когато Левски играе слабо, а когато някой кретен в ръководството започне да подменя идеята. Ако батков и агент къв беше там марков се махнат от Герена, ще видиш кво значи посещаемост. Ако феновете започнат да усещат нещо нечисто в мачовете се махат от стадиона. Но истински ли е футбола - хората са на стадиона и подкрепят.
2. Точно славист да ми говори на тая тема май е нелепо.
3. След двете години, които Левски има ужасни резултати публиката не виждам да е намаляла особенно.
Всъщност май не виждам нищо, което да сочи твоята теория.
Относно разбирачите на Гунди - тоя човек повечето тук не заслужавате и името му да произнасяте. Поклон пред него и толкова!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта