ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 01:20

Форевър,както винаги,аз пак ще си защитя отбора ! Левски не го обичам заради некви си титли,купи и така нататък,а заради Идеята която е ! Левски найстина е идея,не да печелиш на всяка цена и да се ровиш в суха статистика,а да радваш онези който те обичат и ти да подкрепяш отбора който обичаш в добро и лошо т.е. Вярност и Любов ! Колко лоши емоций съм изпитал заради клубът който обичам,но пак ходя на стадиона,защото на мен Синия клуб ми е в Сърцето и тази любов няма граници и не познава окови !Ето ти и доказателсвто от доста близкото минало : Миналия сезон,паднахме от цска,отпаднахме срамно от Тампере,бяхме 2ри на 16т. и кво - на Герена пак имаше настроение и хора защото вярват в Левски ! След Бате и Жилина макар и да ни беше много тежко и да имаше много неприятни моменти за нас,ние пак сме зад отбора и виж сега къде сме - на първо място,в първенство което е стотици пъти по-истинско от последните 20,защото си обичаме отбора,вярваме в него !ДА,не сме 30 000 на стадиона,но пак има няколко хиляди на стадиона,защото такова ни е нивото на футбола и няма тръпката на съперничеството :( Аз съм Левскар и се гордея с това,и тази любов към отбора никой не може да ми я отнеме - нито некви дето ми говорят за статистики,нито някой който ми казва какво щяло да стане или че нямаме успехи в Европа или в България - дреме ми на оная работа - САМО ЛЕВСКИ ще крещя АЗ ! Сърцето ми бие за Левски,а кръвта ми е синя и няма да изоставя отбора си дори за липса на титли и не знам си кво...дори не ми пука от мачовете с червените ;) Като ни бият - хубаво и кво от това ? Да не съм Левскар ли повече ? Това не може да стане никога ! Ядосваме се,когато момчетата не играят с желание и дух,а не за това,че няма титли ! То титлите идват с добрата игра ;) Да,искам титли и победи,но не са най-важни за мен ! Левски преди 48ма година пак е бил с по-малко титли от другия му основен съперник,и е имал тежки моменти,но пък е бил отбора с най-много фенове...бе кво да си говорим - Левски е най-обичания отбор в България ! А това,че нямате фенове означава,че вашия клуб е мъртъв - няма дух,което е жалко и онази тръпка,заради която си струва да отидеш на стадиона ! Дано след време не е така,защото за мен по-хубаво нещо пълни стадиони и атмосфера няма ! САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 дек 2008 01:26

Много правилно е направена темата и въпроса е доста добре зададен и аз ИСКАМ ОТГОВОР.

ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА--- СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ?????????
Прост пример е че "софийският" Левски и "софийският" Цска имат публика ПРЕДИМНО от села и паланки, защото селяците за заблуждавени толкова години от комунизма , че винаги трябва да се поддържа най-силният отбор(или отбори Левски-Цска) Тези хора са МИЖИТУРКИ, ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЧЕСТ, ПРИВЪРЗАНОСТ, ДОСТОЙНСТВО, УВАЖЕНИЕ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯТ.Ако имаха те щяха да си подкрепят местният отбор без значение на кое място е.В този ред на мисли ОТГОВОРЪТ Е 50 ЧОВЕКА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМАТ СЛЕД 10 Г. БЕЗ ТЕЗИ ОТЛИЧИЯ.Именно двуполясният модел в България, създаде и най-големите издънки и срам в Европа-Левски(ЕВРОИДИОТА) И Цска(ОТБОРА С НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ)-Лицето и "гордостта" на България---Засрамете се бе левскари и цесекари.С развиването на двуполясният модел БЕ УТРЕПАНО И ЗАТРИВАНО РАЗВИТИЕТО НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ В НАШАТА ДЪРЖАВА.С НАТЪПКВАНЕТО НА БИЗНЕСА В СОФИЯ ЕПТЕН ИСКАТ ДА УТРЕПЯТ ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО ГОСПОДАТА "СТОЛИЧАНИ".

АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ ЕВАЛЛА ЩЕ МУ КАЖА И ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ТОЧНО ТАКА.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:27

Blue_Lion написа:Форевър,както винаги,аз пак ще си защитя отбора ! Левски не го обичам заради некви си титли,купи и така нататък,а заради Идеята която е ! Левски найстина е идея,не да печелиш на всяка цена и да се ровиш в суха статистика,а да радваш онези който те обичат и ти да подкрепяш отбора който обичаш в добро и лошо т.е. Вярност и Любов ! Колко лоши емоций съм изпитал заради клубът който обичам,но пак ходя на стадиона,защото на мен Синия клуб ми е в Сърцето и тази любов няма граници и не познава окови !Ето ти и доказателсвто : Миналия сезон,паднахме от цска,отпаднахме срамно от Тампере,бяхме 2ри на 16т. и кво - на
Герена пак имаше настроение и хора защото вярват в Левски ! След Бате и Жилина макар и да ни беше много тежко и да имаше много неприятни моменти за нас,ние пак сме зад отбора и виж сега къде сме - на първо място,в първенство което е стотици пъти по-истинско от последните 20,защото си обичаме отбора,вярваме в него ! Аз съм Левскар и се гордея с това,и тази любов към отбора никой не може да ми я отнеме - нито некви дето ми говорят за статистики,нито някой който ми казва какво щяло да стане или че нямаме успехи в Европа или в България - дреме ми на оная работа - САМО ЛЕВСКИ ще крещя АЗ ! Сърцето ми бие за Левски,а кръвта ми е синя и няма да изоставя отбора си дори за липса на титли и не знам си кво...дори не ми пука от мачовете с червените ;) Като ни бият - хубаво и кво от това ? Да не съм Левскар ли повече ? Това не може да стане никога ! Ядосваме се,когато момчетата не играят с желание и дух,а не за това,че няма титли ! То титлите идват с добрата игра ;) Да,искам титли и победи,но не са най-важни за мен ! Левски преди 48ма година пак е бил с по-малко титли от другия му претендент,и е имал тежки моменти,но пък е бил отбора с най-много фенове...бе кво да си говорим - Левски е най-обичания отбор в България ! А това,че нямате фенове означава,че вашия клуб е мъртъв - няма дух,което е жалко и онази тръпка,заради която си струва да отидеш на стадиона ! Дано след време не е така,защото за мен по-хубаво нещо пълни стадиони и атмосфера няма ! САМО ЛЕВСКИ !

Тук май вече си в грешка! Не ставаше въпрос за любовта към клубовете, но уважавайки те, ще те помоля, като изтрезнееш, прочети хубаво изписаното, темата, след което вземи отношение. А когато защитаваш някого или нещо, първо се осигури, че ще се изкажеш справедливо, след което вече можеш да плагиадстваш от постове на lautahools, например.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 дек 2008 01:33

Абе, чаршаф, намали верно пиенето малко и се опитай да мислиш.
1. Хиляда човека ти споменаха вече, че Левски е идея, не цел. За да ти го обясня със пример - публиката на Левски се отдръпва от стадиона не когато Левски играе слабо, а когато някой кретен в ръководството започне да подменя идеята. Ако батков и агент къв беше там марков се махнат от Герена, ще видиш кво значи посещаемост. Ако феновете започнат да усещат нещо нечисто в мачовете се махат от стадиона. Но истински ли е футбола - хората са на стадиона и подкрепят.
2. Точно славист да ми говори на тая тема май е нелепо.
3. След двете години, които Левски има ужасни резултати публиката не виждам да е намаляла особенно.

Всъщност май не виждам нищо, което да сочи твоята теория.
Относно разбирачите на Гунди - тоя човек повечето тук не заслужавате и името му да произнасяте. Поклон пред него и толкова!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:34

Sunway написа:Много правилно е направена темата и въпроса е доста добре зададен и аз ИСКАМ ОТГОВОР.

ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА--- СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ?????????
Прост пример е че "софийският" Левски и "софийският" Цска имат публика ПРЕДИМНО от села и паланки, защото селяците за заблуждавени толкова години от комунизма , че винаги трябва да се поддържа най-силният отбор(или отбори Левски-Цска) Тези хора са МИЖИТУРКИ, ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЧЕСТ, ПРИВЪРЗАНОСТ, ДОСТОЙНСТВО, УВАЖЕНИЕ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯТ.Ако имаха те щяха да си подкрепят местният отбор без значение на кое място е.В този ред на мисли ОТГОВОРЪТ Е 50 ЧОВЕКА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМАТ СЛЕД 10 Г. БЕЗ ТЕЗИ ОТЛИЧИЯ.Именно двуполясният модел в България, създаде и най-големите издънки и срам в Европа-Левски(ЕВРОИДИОТА) И Цска(ОТБОРА С НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ)-Лицето и "гордостта" на България---Засрамете се бе левскари и цесекари.С развиването на двуполясният модел БЕ УТРЕПАНО И ЗАТРИВАНО РАЗВИТИЕТО НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ В НАШАТА ДЪРЖАВА.С НАТЪПКВАНЕТО НА БИЗНЕСА В СОФИЯ ЕПТЕН ИСКАТ ДА УТРЕПЯТ ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО ГОСПОДАТА "СТОЛИЧАНИ".

АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ ЕВАЛЛА ЩЕ МУ КАЖА И ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ТОЧНО ТАКА.

Plovdiv_Pee_1912, видя ли, че все пак съм разбран! Как може да се оспори горното. А човека си го е изписал, на разбираем Български език! Браво! Май Жоро Ланеца, го няма да коментира горното изложение, което толкова пъти съм се опитвал, в стотици постове да го изказвам в същия вид!
Sunway, Благодаря ти за становището, което се препокрива с моето!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 01:37

Sunway написа:Много правилно е направена темата и въпроса е доста добре зададен и аз ИСКАМ ОТГОВОР.

Първо - аз съм кореняк софиянец и искам да ти кажа,че като такъв не съм виновен за положението в страната ! За това,че големите пари са в София - така е ! Стандарта в София и останалата страна е доста различен ! В Испания също има двуполюсен модел и кво ? Във Франция пък има само един отбор,в Германия също ! Цска е бил отбора на партията,а Левски е бил този с най-много фенове,като основната маса е от София !Да,хората от провинцията им е промиван мозъка,но за това виновни ли са ? Това,че си роден в Каспичан,но си Левскар лошо ли е ? На хората извън столицата - се София им е в устата и столичани сме им виновни ! На слависти и на железничари,се Левски и цска им виновни затова,че са постигнали нещо ! Браво ;) Но Левски и цска си остават двата гранда на България ! В това измерение е така,отидете в друго и ще са други грандовете,но двуполюсния модел пак ще е налице :) А и само да кажа нещо,Левски без социализъмА щеше да го има ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 01:39

slavia_forever написа:
Blue_Lion написа:Форевър,както винаги,аз пак ще си защитя отбора ! Левски не го обичам заради некви си титли,купи и така нататък,а заради Идеята която е ! Левски найстина е идея,не да печелиш на всяка цена и да се ровиш в суха статистика,а да радваш онези който те обичат и ти да подкрепяш отбора който обичаш в добро и лошо т.е. Вярност и Любов ! Колко лоши емоций съм изпитал заради клубът който обичам,но пак ходя на стадиона,защото на мен Синия клуб ми е в Сърцето и тази любов няма граници и не познава окови !Ето ти и доказателсвто : Миналия сезон,паднахме от цска,отпаднахме срамно от Тампере,бяхме 2ри на 16т. и кво - на
Герена пак имаше настроение и хора защото вярват в Левски ! След Бате и Жилина макар и да ни беше много тежко и да имаше много неприятни моменти за нас,ние пак сме зад отбора и виж сега къде сме - на първо място,в първенство което е стотици пъти по-истинско от последните 20,защото си обичаме отбора,вярваме в него ! Аз съм Левскар и се гордея с това,и тази любов към отбора никой не може да ми я отнеме - нито некви дето ми говорят за статистики,нито някой който ми казва какво щяло да стане или че нямаме успехи в Европа или в България - дреме ми на оная работа - САМО ЛЕВСКИ ще крещя АЗ ! Сърцето ми бие за Левски,а кръвта ми е синя и няма да изоставя отбора си дори за липса на титли и не знам си кво...дори не ми пука от мачовете с червените ;) Като ни бият - хубаво и кво от това ? Да не съм Левскар ли повече ? Това не може да стане никога ! Ядосваме се,когато момчетата не играят с желание и дух,а не за това,че няма титли ! То титлите идват с добрата игра ;) Да,искам титли и победи,но не са най-важни за мен ! Левски преди 48ма година пак е бил с по-малко титли от другия му претендент,и е имал тежки моменти,но пък е бил отбора с най-много фенове...бе кво да си говорим - Левски е най-обичания отбор в България ! А това,че нямате фенове означава,че вашия клуб е мъртъв - няма дух,което е жалко и онази тръпка,заради която си струва да отидеш на стадиона ! Дано след време не е така,защото за мен по-хубаво нещо пълни стадиони и атмосфера няма ! САМО ЛЕВСКИ !

Тук май вече си в грешка! Не ставаше въпрос за любовта към клубовете, но уважавайки те, ще те помоля, като изтрезнееш, прочети хубаво изписаното, темата, след което вземи отношение. А когато защитаваш някого или нещо, първо се осигури, че ще се изкажеш справедливо, след което вече можеш да плагиадстваш от постове на lautahools, например.

Почна да става лично ;) За това,че си обичам отбора значи плагиатствам ;) Браво бате - супер мнение ;) Вярвай ми,трезвен съм и ти казах,че за себе си ще си подкрепям отбора квото и да стане,и аз както и хилядите Левскари си ходим на стадиона ! Написах ти го в началото - ЛЕВСКИ е Идея ! Всичко друго са комплекси на онези дребните,който стоят в сянката на Големите ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:44

...Левски без социализъмА щеше да го има ;)[/quote]

Но това е само предположение, а факта е, че го е имало чрез комунизма! Факт е, че преди това не го е имало. И когато го е имало, то е било във вида, на най-долното съществувание, това на подлогата!

Пак ти казвам, не го казвам за да се заяждам с теб, тъй като ти не си виновен нито за горното, както и не си виновен за това, че обичаш подобен отбор. Виновен си само, когато отричаш фактите.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 дек 2008 01:46

Както винаги в такива директни и откровено дразнещи ги теми и въпроси, господата левскари и цесекари бягат от директният отговор на заглавието на темата.Започват да увъртат с разни работи като любов и привързаност, само и само да не дадат отговор на въпроса, защото всички знаем какъв е.Срамота е господата от Герена да казват, че е голямо падание, че са останали на 16т. от първия.Ама ВИЕ СТЕ ВТОРИ БЕ ДА НЕ БИ ДА Е ЗЛЕ.Да може би е зле за вас, защото ВИНАГИ СТЕ БИЛИ УЧЕНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ПЪРВИ И ДА ЗАДУШАВАТЕ ДРУГИТЕ ОТБОРИ, ИЛИ ДА ВИ ДАДАТ ВСИЧКО В РЪЦЕТЕ-В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЗАПОЧВАТЕ ДА ПРЕЧИТЕ И ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ПОДЛЕЕТЕ ВОДА НА ПЪРВИЯТ-Прост пример е закопаването на ЦСКА за евротурнирите.Това, че те не си бяха платили е ясно, НО ЗАЩО ЛЕВСКИ СЕ МЕСИ ТАМ ТОЧНО ТАЗИ ГОДИНА А НЕ МИНАЛАТА НАПРИМЕР--ЗАЩОТО ГИ Е ЯД, ЧЕ НЕ СТАНАХА ШАМПИОНИ ЕТО ЗАТОВА(и че Цска стана шампион с разлика)И тука се получава работата аз съм зле, но нека и на другият да му е зле.Типична Бай Ганьовщина( Тодор Батков) с мустака много му отива :mrgreen: . НЕ СЪМ ЦЕСЕКАР, НО НАЙ-СРАМНО Е ДА СИ ЛЕВСКАР

П.С. Моите уважения към апостола, но той човека се е борил за свобода НЕ Е БИЛ МОШЕНИК КАТО Г-Н ТОДОР БАТКОВ.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:51

tprodanov написа:Абе, чаршаф, намали верно пиенето малко и се опитай да мислиш.
1. Хиляда човека ти споменаха вече, че Левски е идея, не цел. За да ти го обясня със пример - публиката на Левски се отдръпва от стадиона не когато Левски играе слабо, а когато някой кретен в ръководството започне да подменя идеята. Ако батков и агент къв беше там марков се махнат от Герена, ще видиш кво значи посещаемост. Ако феновете започнат да усещат нещо нечисто в мачовете се махат от стадиона. Но истински ли е футбола - хората са на стадиона и подкрепят.
2. Точно славист да ми говори на тая тема май е нелепо.
3. След двете години, които Левски има ужасни резултати публиката не виждам да е намаляла особенно.

Всъщност май не виждам нищо, което да сочи твоята теория.
Относно разбирачите на Гунди - тоя човек повечето тук не заслужавате и името му да произнасяте. Поклон пред него и толкова!

Ами за да видиш, почни да ходиш на мачовете на отбора си.

Върни се в “Футбол - България”