Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Levskar_90 » 24 ное 2010 15:01

united:

Естествено, че големите отбори имат легионери - Реал, Барса, Милан, Интер и така нататъка. Левски е голям отбор и също има, отбор с амбиции, докато бедното беройско тимче, с доза късмет и стечение на обстоятелствата попадна в ЛЕ. Просто е смешно да се сравняват Левски и Берое, все едно да сравнявам Левски с Реал Мадрид ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 24 ное 2010 15:02

Дайте да си припомним, на някакъв отбор със зелени екипи отложиха мача от първият кръг на А група, защото щели да са много изморени за мача с Рапид загубен с 3 на 0 в последствие. Като се има впредвид колко е слаб Рапид , защо трябваше да се отлага мач от 1 кръг - толкова ли са изморени. Смешен си момче, така и така ще Ви бием с 3 на 0 :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 ное 2010 15:06

stannn написа:
united написа:Според мен ако трябва да се отлагат е най-добре да се отложат за следващата събота. Кво е тва в сряда??

Да вземат клубовете да пуснат декларация. За следващите им мачове срещу Берое да питат теб кога да са. Ако сте готови да биете Левски ще ги биете и на 8-ми.

Именно ако могат да ни бият ще ни бият и на 5-ти и на 8-ми,няма да ги интересува дата.Впрочем те само това момче го интересува датата де,ама забрави че още след 1-вия си мач в Европа неговия отбор отложи мача със Сливен !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 24 ное 2010 15:11

Авторчето с къса памет. Кой отложи мача в първия кръг?
Освен това ако не са "грандовете" за да донесат някоя друга точка, да има повече отбори в Европа, кой ще го направи? Берое ли? Или Литекс? Или кой???
Стига ревахте.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 24 ное 2010 15:20

Авторчето на темата нещо се покри..наистина щом сега има претенции, да каже за отлагането на мача на отбора му първия кръг заради Рапид Виена :) Смешка :)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 ное 2010 15:24

Не мисля, че е добра идея да отлагаме. Преди Бате Борисов и Дебрецен отлагахме, но без особен успех. Отлагането на един мач натоварва с напрежение за следващия, защото целият фокус се измества към по-важни двубой. Напрежението е смазващо и резултатите много често негативни. При провал в по-важния мач спада духът на отбора и е вероятна издънка срещу слабаците.

Нека играем по програма.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 ное 2010 15:26

batelevski написа:Авторчето на темата нещо се покри..наистина щом сега има претенции, да каже за отлагането на мача на отбора му първия кръг заради Рапид Виена :) Смешка :)

Лесно е, Берое имаха шансове срещу Рапид и макар да се издъниха, имаше смисъл да се отлага, докато вие сега 100% падате от Гент - какъв е смисъла да се отлага?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2010 15:28

united написа:Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА за купата, стига сте защитавали "грандовете" в никоя друга държава не е така дават им една седмица за почивка. На какво прилича това!!! Ако наистина са отбори ще се сагласят да играят на 5 както трябва да е, а не на 8 както са решили от тъпата профи лига :evil: :evil: :evil: :evil:

Абе, приятел, това защо не го каза, когато Берое си отложи мача със Сливен заради мача с Рапид? И играхте със Сливен, ако не се лъжа, месец и половина след датата. Хайде стига с тази злоба и лицемерие. Значи, когато е за вас, може, когато е за другите, БФС ги подкрепяло.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 ное 2010 15:42

като са тръгнали да ги отлагат най-добре да е на 11 ти... все пак да е през уикенда за да има повече хора...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Футбол - България”