blacky написа:ivio написа:Гунди, беше голям шофьор !
светла му памет!
Тук е мястото да кажа няколко неща!
1во - Малоумнико, замълчи! Заради такива като теб няма футбол в тая държава! Искренно се надявам да не си ЦСКА-р, защото ние-феновете на този отбор- се гордеем с факта, че не гледаме другите отбори, а нашия!
2ро- Когато вечният ти съперник има дори един велик футболист, не можеш да не му го признаеш! А този човек на клипа аз лично го чуствам не като левскар, а като българин!!! Ето това ви е сбърканото на псевдофеновете! Да се гавриш с една легенда на България...не е тъпо, не е грозно, не е идеотско... то е всичко наведнъж, умножено по 8! И един ден, мили мой осмокласнико, ще осъзнаеш какво си написал и колко пошло е било! Пожелавам ти го!
3то - Към автора на темата и клипа:
Човече, искам само да ти споделя, че ни най-малко не се различаваш от автора на горния пост! С думите си не целиш да покажеш величествеността на Гунди, а може би да го сравниш с някой друг велик БЪЛГАРСКИ футболист, но от друг отбор?! Да?! Знаех си...
Пожелавам ви на двамата да се срещнете, за да си избивате комплексите един на друг, не върху нас във форума...
П.С.: Хранете ме колкото искате, аз комплекси не избивам! Фен съм на ЦСКА, но уважавам и Левски, защото ако няма Левски, няма ЦСКА, както и обратното! Запомнете го и го приемете! Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-рано ще се оправи онова животно футбола в тая държава!