Кои отбори трябва да представят България в ШЛ и ЛЕ догодина
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои отбори трябва да представят България в ШЛ и ЛЕ догодина
Ако ще и Люлин да играят резултата ще е същият затъваме на национално и клубно ниво все по-сигурно 
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Левски
Черноморец
Черно море
Литекс
Черноморец
Черно море
Литекс
MORSKI написа:UltraBlue написа:kokic1986 написа:Левски - Шампионска Лига
Локо София , Литекс и Черноморец - Лига Европа
+1, но колкото и да не ги обичаме, цска биха направили нещо много по значимо от Литекс и особено от Локо Сф.
И откъде знаеш? Те Калиакра не могат да бият в Европа ще играятСтига сте говорили на общ принцип! И аз мога да кажа, че моя отбор заслужава, ама това е абсолютна лъжа!
Левски, Черноморец и аз честно казано за други не се сещам... Локо Пловдив правят добро впечатление, но за Европа, като че ли не са дорасли има още доста да градят отбор.... Литекс и Локо София не виждам къде ги слагате? Литекс биха трудно Сливем, този сезон не играят хич добре, а и факта, че се провалиха за ШЛ и ЛЕ не говори малко.... Локо София пък всеки път нещо ги проваля накрая, а като участват едва ли ще наравят нещо значимо!
Жалко е, че у нас засега не виждам тим, който да е конкурентно способен дори на средните за Европа тимове...
Морски малко преувеличаваш да кажеж за Цска, че не играят добре тоя сезон разбирам ама Литекс кво толкоз им има 2 са си ей са си цепнат прехваления Левски и си ва видим кви си ги говорете! Били трудно Сливен ебати критерия за това кой трябва да играе в Европа и кой не ами Левски и Черноморец като направиха равни със Сливен по тая логика къде ми ги слагаш за Европа щом не са били Сливен значи не заслужават
Ранърс, доста мачове гледах на Литекс включително и с нас, ами не играете футбола, който играехте миналата година....
За нашето първеснтво може да става, но не и за ШЛ или ЛЕ! Това си е моето мнение...
За нашето първеснтво може да става, но не и за ШЛ или ЛЕ! Това си е моето мнение...
MORSKI написа:Ранърс, доста мачове гледах на Литекс включително и с нас, ами не играете футбола, който играехте миналата година....
Това, че нямаме отбор(не само Литекс, а като цяло БГ отбор) който да направи нещо сериозно в Европа и да играе наравно със средноевропейски отбори(защото не може да ме убедите, че Спортинг в момента са някакъв европейски гранд или страшилище по-скоро спадат към средноевропейските) е ясно! Но да казваш защо слагате за евроучастие Литекс и Локо СФ като знаеш БГ стандартите не е разумно! Все пак те са 2 и 4 кой да слагаме Калиакра и Академик ли
Осмия във Висшата Лига играе за ШЛ. Финалиста за Купата на Краля, седмия в Италия и шестия в Германия за ЛЕ. Жалко само, че като разберат кой трябва да представляват, ще избягат като дявол от тамян!
Наистина много излишна тема , ще отговоря след 30 кръг и след финала за купата , ако ще Академик и Калиакра да са 2 и 3 значи те най са заслужили........
Pupper_ написа:Осмия във Висшата Лига играе за ШЛ. Финалиста за Купата на Краля, седмия в Италия и шестия в Германия за ЛЕ. Жалко само, че като разберат кой трябва да представляват, ще избягат като дявол от тамян!
Не ти се получи
Левски
ЦСКА
Черноморец (много ми се иска да се видя какво ще направят)
Локо Пловдив/София
На Литекс нещо не им се получават нещата в Европа.
ЦСКА
Черноморец (много ми се иска да се видя какво ще направят)
Локо Пловдив/София
На Литекс нещо не им се получават нещата в Европа.
runnersa написа:Pupper_ написа:Осмия във Висшата Лига играе за ШЛ. Финалиста за Купата на Краля, седмия в Италия и шестия в Германия за ЛЕ. Жалко само, че като разберат кой трябва да представляват, ще избягат като дявол от тамян!
Не ти се получи
На такъв въпрос - такъв отговор! Ако се питаше: Кой отбори заслужават с играта си, да ни представляват в Европа, можеше и да получи смислен отговор. Ама кой трябва, не решаваме ние. Има си правилник, четеш и се информираш!
Върни се в “Футбол - България”