10 Кръг Западна ''Б'' Група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
charlee
Контакти:

Re: 10 Кръг Западна ''Б'' Група

Мнениеот charlee » 17 окт 2010 13:05

вече ти обясних че няма да се качват,поне така сме се разбрали с повечето активни по форуми и сайтове.Когато си завършим целите спрямо публиката и покажем израстване ще започнем наново да се качват материали.

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 17 окт 2010 14:18

Глупости говориш...какви цели, да не би тези, които ходите сега да не сте най-верните фенове...не виждам логиката, която ти виждаш и според мен бъркате много, защото с мачове като този може да върнете още повече хора! Аз ако видя снимки на атмосферата, на пълните трибуни и не съм бил на мача ще ида на следващия със сигурност!

Потребителски аватар
charlee
Контакти:

Мнениеот charlee » 17 окт 2010 15:37

Човек идея си нямаш за какво ти говоря-ние сме тръгнали да събудим града не чрез снимки а чрез разговори и пряк контакт.Пример на този мач успяхме да докараме на стадиона организирано 7 класа от училищата в града.Организираме срещи в училищата както с нас така и със футболистите от отбора .Резултата е очевиден все повече деца искат да тренират в школата,все повече деца и младежи искат да членуват във фен клуба .Появи се невероятен интерес към фен артикулите,виждат се артикул не вадени с години от бащи сега да се носят от децата им.Това е пътят които сме решили да следваме и който смятаме да продължим.Дали ще постигнем целта си зависи вече само от резултатите на отбора,защото каквото и да правим ние на трибуните и извън тях няма ли победи и добра игра хората ще се отдръпнат,защото 15 години живуркане и сезони без цели и амбиции убиват и най верните фенове.

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 окт 2010 13:00

forzajuve написа:Брато на колко си години.Щом вярваш на сайтове,които не стъпват на стадионите от Б групите.Нали ти казвам,че нетрябва да се вярва на сайтове и т.н.Снимка?Ще ме спукаш от смях.На Гоце Дeлчев стадиона е 1500,а има публика над 3000.Само се успокой.Изкренно ви желая да сте в елита,но след нас.Отбори като Калиакра,видима и прочие да си дойдат на мястото,а ние да ги заместим.

Стадиона на Пирин е с капацитет малко над 3 хиляди седящи места.На мачовете с Етър и Банско беше пълен до край,за мача с Ботев незнам защото неможах да отида но тогава доколкото ми казаха е имало около 1000 зрители.Иначе на доста от мачовете на Пирин в последните години откакто отбора е в Б група е имало около 2000-3000 хиляди зрители,но не забравяй че и града е малък около 20-хилядно градче е ;) а има отбори от А група които нямат и по 500 човека на мач за Ботев нищо не казвам нито съм гледал мач на отбора по ТВ или на живо и немога да коментирам но е напълно нормално да имате доста зрители,града ви е много по-голям,отбора е с много по-голяма история а и целите ви са все пак класиране в А група а тези на Пирин са оставане в групата!!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 окт 2010 13:12

pehopeho написа:
forzajuve написа:А този дето пише сигурно си изкарва комплексите.Нали той пише тези глупости за да вярват балъци като повечето медии и такива като теб.не се обиждай,но май дори не си ходил на мача,а коментираш

Май ти си този с комплексите. Изчетох доста от глупостите дето си написал. Стадиона в Гоце Делчев е 8 000. И наистина ходят по 3000-4000 хиляди на по-завързаните мачове. В този край хората много обичат футбола и няма нищо чудно в цифрите. Единствено нарцисизма ти не позволява да приемеш, че малко градче като Гоцето може да има повече публика (в момента) от Враца. Да те питам, колко мача си гледал в Гоце Делчев? Мисля, някъде между нула и николко! Как тогава може да се изказваш, че цифрите са завишени. Или едно такова малко градче има агенти във всички сайтове и вестници и те умишлено завишават посещаемостта, от страх, че са им направили македонска вуду магия! Гледах няколко мача в Гоце Делчев и мога да твърдя, че цифрите са реални. Това не са Левски и ЦСКА, или Пловдивските отбори с много почитатели, ама пред телевизорите да им ходят по 2000, а да се пише, че са били 5000.
П.С. Трябва да се замислиш, защо такива отбори имат повече публика от половината отбори в "А" група. Или по-точно, жалкото е, че на големи отбори като Ботев Враца ходят толкова малко. На мача Гоце Делчев - Банско, единствено Левски и Локомотив ПД имаха повече публика в същия кръг.
Може да провериш статистиката за предходните няколко години и да видиш, че цифрите са сходни. Или ще кажеш, че от години обществото е заблуждавано?!
Ходил съм на мач Пирин ГД- Левски СФ, преди около 15-ина години и на стадиона имаше 8000. Сметни какъв процент е това от всички жители на градчето (около 25 000). През 80-те години на миналия век на два пъти е имало по 10 000 на мачовете с Вихрен и Славия, които се водят и най-посетените в историята. Хора са били допускани даже на пистата. Или по-точно не са могли да ги спрат. Буквално на метри от страничните съдии. Тогава населението е било малко повече, около 30 000. Това прави една трета от града. Или около 90 % от цялото население между 15 и 65 години. Демек само децата и старците са си били в къщи. А сега си представи същото във Враца и сметни колко хора биха били това. И вместо да злобееш, помисли как може да стане това! Айде със здраве и успех в "А" група догодина!

Да правилно му го каза,май сметкаджията е той гледал е един мач в Гоце Делчев и казва че цифрите били завишени е аз съм гледал почти всички мачове на Пирин откакто сме в Б група и мога да ти кажа че на доста от по-завързаните мачове срещу Банско и Етър този сезон,срещу Велбъжд,Академик,Видима,Спортист,през изминалите сезони стадиона се пръскаше а когато преди няколко години бихме Пирин Блг с 1-0 имаше над 5000 хиляди зрители,и цифрите въобще не са завишени.Гоцето въпреки че е малък е футболен град и факта че в момента в националния отбор има 2-ма футболисти тръгнали от Пирин говори много!!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 20 окт 2010 14:03

Хахаха, колко смешно е момчето от Гоцето! На мача с Ботев имало 1000 души...ми като е имало, що ги пишете 3600? Или мача с лидера е най-слабо посетен...на него има 1000, на всичко друго се пука по шевовете...хайде, моля ти се без селски комплекси! Говорих с домакина ви и стадиончето НЯМА КАК да има 3000 седящи места, защото половината е пейки! Говорите глупости, та се късате и сами си вярвате...не ви прави чест и то никак!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 окт 2010 14:11

TopCat написа:Хахаха, колко смешно е момчето от Гоцето! На мача с Ботев имало 1000 души...ми като е имало, що ги пишете 3600? Или мача с лидера е най-слабо посетен...на него има 1000, на всичко друго се пука по шевовете...хайде, моля ти се без селски комплекси! Говорих с домакина ви и стадиончето НЯМА КАК да има 3000 седящи места, защото половината е пейки! Говорите глупости, та се късате и сами си вярвате...не ви прави чест и то никак!

Май някой друг е смешен и избива селските комплекси,нима аз ги пиша че имало 3600 човека,но ако не вярваш че на доста мачове на Пирин е имало над 3000 човека аз не искам да те убеждавам,твоя си работа мача с Банско е местно дерби нормално е да има повече зрители отколкото срещу вас.
Май вие си избивате селските комплекси защото вече 2 години не можете да ни биете.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Футбол - България”