Ще дойде мача ще видим, а до тогава толкова много вода ще изтече, че си нямаш на идея.
Искаш ли да ти кажа още нещо, което ще се случи преди този мач и за това в първият си пост писах, че ми писна от слугинаж за този или онази от което изобщо няма да ви е кеф и за мен това е адски тъпо?
Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..
Последна промяна от PFC Litex на 28 сеп 2010 19:18, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:Ники, нямам време да подредя нещата, но ще ти посоча само този пример и нищо повече
26.09.2010 Болтън - Манчестър
29.09.2010 Валенсия - Манчестър
Тези явно са по глупави от нас, както и федерацията им, както и носителят им на ТВ права, между двата мача 72 часа и единият отбор все гостува и пътува.
Манчестър от 11.09 до 29.09, а това са 18 дни ще изиграят 6 мача, те не изморяват ли се?
Нали искате да се учим от големите, защо не вземаме пример от тях?
Аз съм съгласен с теб,че не трябва да се преместват мачове,единствено не съм съгласен,че се натяква,че видите ли се помага на Левски,което за мен е от глупаво по-глупаво.
Да дам и аз един пример:преди две седмици Щутгарт игра в четвъртък за ЛЕ и би с 3:0,a в събота игра срещу Гладбах в Бундеслигата и би със 7:0

Принципно е тъпо да променят датата на двубоя няколко дни преди него... В случая има цял месец до мача и не виждам къде е проблема?
само дето другите отбори в А група не са с вход свободен и томболи на стадиона
като ви сложат вход я съберете 500 души я не...
Parmalat написа:bigbonusprize написа:Това е лошо и за феновете. В неделя щяхме да сме като домакини. В понеделник най-вероятно пак ще е така, но в значително по-малки граници...
Ние от Черноморец събрахме 10 000 срещу Славия да видим вие колко ще съберете.
само дето другите отбори в А група не са с вход свободен и томболи на стадиона
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
И аз не съм съгласен да се променя програмата, но какво общо има Левски с това? Предложението идва от Про бг, не от Левски! И престенате с тия тънки намеци ,че видиш ли Левски командва БФС и всички комисии! Автора на темата ми се струва интелигентен човек, и според мен знае, че и за неговия отбор могат да се пускат такива теми, за други отбори също!
Спрете с тая злоба защото ставате смешни! И най-интересното е, че обикновено реват фенове на отбори ,които имат представители в изпълкома на БФС, за ваше сведение Левски няма!
Спрете с тая злоба защото ставате смешни! И най-интересното е, че обикновено реват фенове на отбори ,които имат представители в изпълкома на БФС, за ваше сведение Левски няма!
Защо Левски да е виновен ,че са сменили денят на мача ?Някой май пак е обсебен от синият октопод 
- DrAvalanche
- Контакти:
Да не би Литекс да не могат да играят в понеделник поради религиозни или други причини? Или в понеделник вечер има вечеринка на площада и няма да дойде публика? Или им предстои мач от ЕКТ в Сряда? Нещо не мога да схвана защо е тоя шум и с какво са ощетени Литекс от промяната
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
PFC Litex написа:Което няма никакво значение, така или иначе единият отбор ще има 24 часа в повече за почивка.
Абе Латекса къде играе? Я веднага Платини да ги пусне в Лига Европа, че да са равнопоставени! Като искаш да са равнопоставени - кога е предния мач на мандарините?
Плача на оранжевите е смешен, искате Левски да са изморени, че да имате някакъв шанс ли?
Мамка му всичко вече е синьо! Първо БФС, после УЕФА, а сега и телевизията. Това ако не е заговор против цска!

PFC Litex написа:Ники, нямам време да подредя нещата, но ще ти посоча само този пример и нищо повече
26.09.2010 Болтън - Манчестър
29.09.2010 Валенсия - Манчестър
Тези явно са по глупави от нас, както и федерацията им, както и носителят им на ТВ права, между двата мача 72 часа и единият отбор все гостува и пътува.
Манчестър от 11.09 до 29.09, а това са 18 дни ще изиграят 6 мача, те не изморяват ли се?
Нали искате да се учим от големите, защо не вземаме пример от тях?
Стига де човек, "Който плаща, той поръчва музиката". Прав си и всички го знаят. Само че някой хора ги е срам от това което става и заемат защитна позиция. Тук дори не може да се дадат сериозни аргументи и затова си измиват ръцете с телевизията ... Цялата ни държава е корумпирана, нима БФС са самотен остров на не-корупция? Едва ли
[offtopic]Под секрет да ти кажа, че мача е без значение кога ще се играе. Литекс ще го спечелят.[/offtopic]
Литексче, пии си хапчетата. Много бързо забрави как преместиха мача ви си Локо Пд именно поради същата причина - участие в ЕКТ. И като ще ни сравняваш с ония треа те подсетя, че преди дербито с тях те имаха 2 дена повече за почивака
Айде гледай си отбора и не пускай глупави теми.
Върни се в “Футбол - България”